Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidade: FZEA
Subjects: PEIXES, LIPÍDEOS, NUTRIÇÃO, OXIDAÇÃO
ABNT
NATORI, Mariene Miyoko et al. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 48, p. 1-13, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240. Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Natori, M. M., Oliveira, R. H. F. de, Parisi, G., Bonelli, A., Melo, M. P. de, & Viegas, E. M. M. (2019). Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari. Revista Brasileira de Zootecnia, 48, 1-13. doi:10.1590/rbz4820170240NLM
Natori MM, Oliveira RHF de, Parisi G, Bonelli A, Melo MP de, Viegas EMM. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2019 ; 48 1-13.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240Vancouver
Natori MM, Oliveira RHF de, Parisi G, Bonelli A, Melo MP de, Viegas EMM. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2019 ; 48 1-13.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240