Filtros : "EACH-GPP-86" "DIETA" Removidos: "Indexado no PubMed" "BIOTECNOLOGIA" "IB-BIZ" "CROZATTI, JAIME" "2010" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: British Journal of Nutrition. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: DIETA, POLIFENÓIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Estimated polyphenol intake and major food sources of the Brazilian population: changes between 2008–2009 and 2017–2018. British Journal of Nutrition, v. 130, n. 1, p. 147-154, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114522003221. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Estimated polyphenol intake and major food sources of the Brazilian population: changes between 2008–2009 and 2017–2018. British Journal of Nutrition, 130( 1), 147-154. doi:10.1017/S0007114522003221
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Estimated polyphenol intake and major food sources of the Brazilian population: changes between 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. British Journal of Nutrition. 2023 ; 130( 1): 147-154.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114522003221
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Estimated polyphenol intake and major food sources of the Brazilian population: changes between 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. British Journal of Nutrition. 2023 ; 130( 1): 147-154.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114522003221
  • Source: Nutrients. Unidades: FSP, EACH

    Subjects: ANEMIA, ANEMIA FERROPRIVA, AVALIAÇÃO NUTRICIONAL, DIETA, INQUÉRITOS EPIDEMIOLÓGICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALES, Cristiane Hermes et al. Prevalence and Factors Associated with Iron Deficiency and Anemia among Residents of Urban Areas of São Paulo, Brazil. Nutrients, v. 13, n. ju 2021, p. 01-18, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu13061888. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Sales, C. H., Rogero, M. M., Sarti, F. M., & Fisberg, R. M. (2021). Prevalence and Factors Associated with Iron Deficiency and Anemia among Residents of Urban Areas of São Paulo, Brazil. Nutrients, 13( ju 2021), 01-18. doi:10.3390/nu13061888
    • NLM

      Sales CH, Rogero MM, Sarti FM, Fisberg RM. Prevalence and Factors Associated with Iron Deficiency and Anemia among Residents of Urban Areas of São Paulo, Brazil [Internet]. Nutrients. 2021 ; 13( ju 2021): 01-18.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu13061888
    • Vancouver

      Sales CH, Rogero MM, Sarti FM, Fisberg RM. Prevalence and Factors Associated with Iron Deficiency and Anemia among Residents of Urban Areas of São Paulo, Brazil [Internet]. Nutrients. 2021 ; 13( ju 2021): 01-18.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu13061888
  • Source: PLOS ONE. Unidade: EACH

    Subjects: DIETA, NUTRIÇÃO, RECOMENDAÇÕES NUTRICIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VERLY JÚNIOR, Eliseu et al. Reaching culturally acceptable and adequate diets at the lowest cost increment according to income level in Brazilian households. PLOS ONE, v. 15, n. 3, p. 01-15, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0229439. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Verly Júnior, E., Darmon, N., Sichieri, R., & Sarti, F. M. (2020). Reaching culturally acceptable and adequate diets at the lowest cost increment according to income level in Brazilian households. PLOS ONE, 15( 3), 01-15. doi:10.1371/journal.pone.0229439
    • NLM

      Verly Júnior E, Darmon N, Sichieri R, Sarti FM. Reaching culturally acceptable and adequate diets at the lowest cost increment according to income level in Brazilian households [Internet]. PLOS ONE. 2020 ; 15( 3): 01-15.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0229439
    • Vancouver

      Verly Júnior E, Darmon N, Sichieri R, Sarti FM. Reaching culturally acceptable and adequate diets at the lowest cost increment according to income level in Brazilian households [Internet]. PLOS ONE. 2020 ; 15( 3): 01-15.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0229439
  • Source: Cadernos de Saúde Pública. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETA, DOENÇAS CARDIOVASCULARES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORREGLOSA, Camila Ragne et al. Qualidade da dieta e despesa diária com alimentação em adultos com doença cardiovascular no Brasil. Cadernos de Saúde Pública, v. 36, n. 10, p. 01-11, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0102-311x00225019. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Torreglosa, C. R., Sarti, F. M., Bersch-Ferreira, A. C., Weber, B., Santos, R. H. N., & Chiavegatto Filho, A. D. P. (2020). Qualidade da dieta e despesa diária com alimentação em adultos com doença cardiovascular no Brasil. Cadernos de Saúde Pública, 36( 10), 01-11. doi:10.1590/0102-311x00225019
    • NLM

      Torreglosa CR, Sarti FM, Bersch-Ferreira AC, Weber B, Santos RHN, Chiavegatto Filho ADP. Qualidade da dieta e despesa diária com alimentação em adultos com doença cardiovascular no Brasil [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2020 ; 36( 10): 01-11.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0102-311x00225019
    • Vancouver

      Torreglosa CR, Sarti FM, Bersch-Ferreira AC, Weber B, Santos RHN, Chiavegatto Filho ADP. Qualidade da dieta e despesa diária com alimentação em adultos com doença cardiovascular no Brasil [Internet]. Cadernos de Saúde Pública. 2020 ; 36( 10): 01-11.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0102-311x00225019
  • Source: Nutrition Journal. Unidade: EACH

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETA, PROGRAMAÇÃO LINEAR, NUTRIENTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VERLY-JR, Eliseu et al. Planning dietary improvements without additional costs for low-income individuals in Brazil: linear programming optimization as a tool for public policy in nutrition and health. Nutrition Journal, v. 18, n. 40, p. 01-12, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s12937-019-0466-y. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Verly-Jr, E., Sichieri, R., Darmon, N., Maillot, M., & Sarti, F. M. (2019). Planning dietary improvements without additional costs for low-income individuals in Brazil: linear programming optimization as a tool for public policy in nutrition and health. Nutrition Journal, 18( 40), 01-12. doi:10.1186/s12937-019-0466-y
    • NLM

      Verly-Jr E, Sichieri R, Darmon N, Maillot M, Sarti FM. Planning dietary improvements without additional costs for low-income individuals in Brazil: linear programming optimization as a tool for public policy in nutrition and health [Internet]. Nutrition Journal. 2019 ; 18( 40): 01-12.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12937-019-0466-y
    • Vancouver

      Verly-Jr E, Sichieri R, Darmon N, Maillot M, Sarti FM. Planning dietary improvements without additional costs for low-income individuals in Brazil: linear programming optimization as a tool for public policy in nutrition and health [Internet]. Nutrition Journal. 2019 ; 18( 40): 01-12.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s12937-019-0466-y
  • Source: Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: DIETA, REFEIÇÕES, CONSUMO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, v. No/Dec. 2018, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Gorgulho, B., Pot, G. K., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, No/Dec. 2018( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
    • NLM

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
    • Vancouver

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
  • Source: Appetite. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: DIETA, HÁBITOS ALIMENTARES, VALOR NUTRITIVO, REFEIÇÕES, INQUÉRITOS SOBRE DIETAS, RECOMENDAÇÕES NUTRICIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GORGULHO, Bartira Mendes et al. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences. Appetite, v. 111, p. 151-157, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Gorgulho, B. M., Pot, G. K., Sarti, F. M., & Marchioni, D. M. L. (2017). Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences. Appetite, 111, 151-157. doi:10.1016/j.appet.2016.12.038
    • NLM

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences [Internet]. Appetite. 2017 ; 111 151-157.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038
    • Vancouver

      Gorgulho BM, Pot GK, Sarti FM, Marchioni DML. Main meal quality in Brazil and United Kingdom: similarities and differences [Internet]. Appetite. 2017 ; 111 151-157.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.appet.2016.12.038
  • Source: Journal of Urban Health. Unidades: FSP, EACH

    Subjects: OBESIDADE, ATIVIDADE FÍSICA, DIETA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JAIME, Patrícia Constante et al. Investigating environmental determinants of diet, physical activity, and overweight among adults in Sao Paulo, Brazil. Journal of Urban Health, v. 88, p. 1-15, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11524-010-9537-2. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Jaime, P. C., Duran, A. C. da F. L., Sarti, F. M., & Lock, K. (2011). Investigating environmental determinants of diet, physical activity, and overweight among adults in Sao Paulo, Brazil. Journal of Urban Health, 88, 1-15. doi:10.1007/s11524-010-9537-2
    • NLM

      Jaime PC, Duran AC da FL, Sarti FM, Lock K. Investigating environmental determinants of diet, physical activity, and overweight among adults in Sao Paulo, Brazil [Internet]. Journal of Urban Health. 2011 ; 88 1-15.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11524-010-9537-2
    • Vancouver

      Jaime PC, Duran AC da FL, Sarti FM, Lock K. Investigating environmental determinants of diet, physical activity, and overweight among adults in Sao Paulo, Brazil [Internet]. Journal of Urban Health. 2011 ; 88 1-15.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11524-010-9537-2
  • Source: Revista de Nutrição. Unidades: EACH, FSP

    Subjects: CONSUMO DE ALIMENTOS, DIETA, INQUÉRITOS NUTRICIONAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CLARO, Rafael Moreira e SARTI, Flávia Mori e BANDONI, Daniel Henrique. Evolução da disponibilidade domiciliar de alimentos no município de São Paulo no período de 1979 a 1999. Revista de Nutrição, v. 20, n. 5, p. 483-490, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000500004. Acesso em: 22 jul. 2024.
    • APA

      Claro, R. M., Sarti, F. M., & Bandoni, D. H. (2007). Evolução da disponibilidade domiciliar de alimentos no município de São Paulo no período de 1979 a 1999. Revista de Nutrição, 20( 5), 483-490. doi:10.1590/s1415-52732007000500004
    • NLM

      Claro RM, Sarti FM, Bandoni DH. Evolução da disponibilidade domiciliar de alimentos no município de São Paulo no período de 1979 a 1999 [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ; 20( 5): 483-490.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000500004
    • Vancouver

      Claro RM, Sarti FM, Bandoni DH. Evolução da disponibilidade domiciliar de alimentos no município de São Paulo no período de 1979 a 1999 [Internet]. Revista de Nutrição. 2007 ; 20( 5): 483-490.[citado 2024 jul. 22 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732007000500004

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024