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  • Source: Meat Science. Unidade: FCFRP

    Assunto: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALVES, V. F. et al. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham. Meat Science, v. 74, p. 623-627, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012. Acesso em: 30 jun. 2024.
    • APA

      Alves, V. F., Martinez, R. C. R., Lavrador, M. A. S., & De Martinis, E. C. P. (2006). Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham. Meat Science, 74, 623-627. doi:10.1016/j.meatsci.2006.05.012
    • NLM

      Alves VF, Martinez RCR, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham [Internet]. Meat Science. 2006 ; 74 623-627.[citado 2024 jun. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012
    • Vancouver

      Alves VF, Martinez RCR, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Antilisterial activity of lactic acid bacteria inoculated on cooked ham [Internet]. Meat Science. 2006 ; 74 623-627.[citado 2024 jun. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2006.05.012
  • Source: Journal of Food Safety. Unidade: FCFRP

    Assunto: MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      ALVES, Virgínia Farias e LAVRADOR, Marco Aurélio Sicchiroli e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Bacteriocin exposure and food ingredients influence of growth and virulence of Listeria monocytogenes in a model meat gravy system. Journal of Food Safety, v. 23, p. 201-217, 2003Tradução . . Acesso em: 30 jun. 2024.
    • APA

      Alves, V. F., Lavrador, M. A. S., & De Martinis, E. C. P. (2003). Bacteriocin exposure and food ingredients influence of growth and virulence of Listeria monocytogenes in a model meat gravy system. Journal of Food Safety, 23, 201-217.
    • NLM

      Alves VF, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Bacteriocin exposure and food ingredients influence of growth and virulence of Listeria monocytogenes in a model meat gravy system. Journal of Food Safety. 2003 ; 23 201-217.[citado 2024 jun. 30 ]
    • Vancouver

      Alves VF, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Bacteriocin exposure and food ingredients influence of growth and virulence of Listeria monocytogenes in a model meat gravy system. Journal of Food Safety. 2003 ; 23 201-217.[citado 2024 jun. 30 ]
  • Source: Programa. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCFRP

    Assunto: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      ALVES, V. F. e LAVRADOR, Marco Aurélio Sicchiroli e DE MARTINIS, Elaine Cristina Pereira. Efeito de ingredientes alimentares na atividade hemolítica de Listeria monocytogenes. 2003, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2003. . Acesso em: 30 jun. 2024.
    • APA

      Alves, V. F., Lavrador, M. A. S., & De Martinis, E. C. P. (2003). Efeito de ingredientes alimentares na atividade hemolítica de Listeria monocytogenes. In Programa. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia.
    • NLM

      Alves VF, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Efeito de ingredientes alimentares na atividade hemolítica de Listeria monocytogenes. Programa. 2003 ;[citado 2024 jun. 30 ]
    • Vancouver

      Alves VF, Lavrador MAS, De Martinis ECP. Efeito de ingredientes alimentares na atividade hemolítica de Listeria monocytogenes. Programa. 2003 ;[citado 2024 jun. 30 ]

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