Fonte: Anais da Academia Brasileira de Ciências. Unidade: ESALQ
Assuntos: TOMATE, ELETROFORESE EM GEL, PROTEÍNAS, DNA
ABNT
VILHENA, Milca Bartz et al. Evaluation of protein extraction methods for enhanced proteomic analysis of tomato leaves and root. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 87, n. 3, p. 1853-1863, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0001-3765201520150116. Acesso em: 16 out. 2024.APA
Vilhena, M. B., Franco, M. R., Schmidt, D., Carvalho, G., & Azevedo, R. A. de. (2015). Evaluation of protein extraction methods for enhanced proteomic analysis of tomato leaves and root. Anais da Academia Brasileira de Ciências, 87( 3), 1853-1863. doi:10.1590/0001-3765201520150116NLM
Vilhena MB, Franco MR, Schmidt D, Carvalho G, Azevedo RA de. Evaluation of protein extraction methods for enhanced proteomic analysis of tomato leaves and root [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2015 ; 87( 3): 1853-1863.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765201520150116Vancouver
Vilhena MB, Franco MR, Schmidt D, Carvalho G, Azevedo RA de. Evaluation of protein extraction methods for enhanced proteomic analysis of tomato leaves and root [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2015 ; 87( 3): 1853-1863.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-3765201520150116