Filtros : "HOMOGENEIZAÇÃO" Removido: "EESC" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Urban Ecosystems. Unidade: ESALQ

    Subjects: COLÔNIAS DE ANIMAIS, FORMIGAS CORTADEIRAS, HOMOGENEIZAÇÃO, MEIO AMBIENTE URBANO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MONTOYA-LERMA, James e GUERRERO, Jonathan Rodríguez e CASTAÑO-QUINTANA, Karen. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia. Urban Ecosystems, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Montoya-Lerma, J., Guerrero, J. R., & Castaño-Quintana, K. (2023). Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia. Urban Ecosystems, 1-14. doi:10.1007/s11252-023-01469-y
    • NLM

      Montoya-Lerma J, Guerrero JR, Castaño-Quintana K. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia [Internet]. Urban Ecosystems. 2023 ; 1-14.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y
    • Vancouver

      Montoya-Lerma J, Guerrero JR, Castaño-Quintana K. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia [Internet]. Urban Ecosystems. 2023 ; 1-14.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y
  • Source: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      L. ROJAS, Meliza et al. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      L. Rojas, M., Kubo, M. T. K., Tribst, A. A. L., Leite Júnior, B. R. C., & Augusto, P. E. D. (2023). Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. In Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • NLM

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • Vancouver

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
  • Unidade: IB

    Subjects: DIVERSIDADE FUNCIONAL, BOTÂNICA (CLASSIFICAÇÃO), FITOPLÂNCTON, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUERIDO, Bruna Borella. Intensificação do uso da terra e a homogeneização de comunidades biológicas: uma abordagem experimental. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41134/tde-06122022-170021/. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Querido, B. B. (2022). Intensificação do uso da terra e a homogeneização de comunidades biológicas: uma abordagem experimental (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41134/tde-06122022-170021/
    • NLM

      Querido BB. Intensificação do uso da terra e a homogeneização de comunidades biológicas: uma abordagem experimental [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41134/tde-06122022-170021/
    • Vancouver

      Querido BB. Intensificação do uso da terra e a homogeneização de comunidades biológicas: uma abordagem experimental [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41134/tde-06122022-170021/
  • Source: Anais. Conference titles: COB - Congresso Odontológico de Bauru "Prof. Dr. Marco Antonio Hungaro Duarte". Unidade: FOB

    Subjects: ENVELHECIMENTO, RESINAS, HOMOGENEIZAÇÃO, ESTABILIDADE

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINEZ, Diana Monge et al. O impacto do envelhecimento natural e acelerado sobre a posição de implantação de guias cirúrgicos impressos em 3D. 2022, Anais.. Bauru: Faculdade de Odontologia de Bauru, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://cob.fob.usp.br/wp-content/uploads/sites/954/2022/11/ANAIS_35_COB_2022.pdf. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Martinez, D. M., Soares, D. G., Lopes, S. M., Manfredi, G. G. do P., Ferreira, R., & Stuani, V. de T. (2022). O impacto do envelhecimento natural e acelerado sobre a posição de implantação de guias cirúrgicos impressos em 3D. In Anais. Bauru: Faculdade de Odontologia de Bauru, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://cob.fob.usp.br/wp-content/uploads/sites/954/2022/11/ANAIS_35_COB_2022.pdf
    • NLM

      Martinez DM, Soares DG, Lopes SM, Manfredi GG do P, Ferreira R, Stuani V de T. O impacto do envelhecimento natural e acelerado sobre a posição de implantação de guias cirúrgicos impressos em 3D [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://cob.fob.usp.br/wp-content/uploads/sites/954/2022/11/ANAIS_35_COB_2022.pdf
    • Vancouver

      Martinez DM, Soares DG, Lopes SM, Manfredi GG do P, Ferreira R, Stuani V de T. O impacto do envelhecimento natural e acelerado sobre a posição de implantação de guias cirúrgicos impressos em 3D [Internet]. Anais. 2022 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://cob.fob.usp.br/wp-content/uploads/sites/954/2022/11/ANAIS_35_COB_2022.pdf
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CAPRINOS LEITEIROS, CISALHAMENTO, GORDURAS, HIDRÓLISE, HOMOGENEIZAÇÃO, LEITE, LIPASE, ULTRASSOM

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAPELA, Arthur Pompilio da et al. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, v. 156, p. 1-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Capela, A. P. da, Tribst, A. A. L., Augusto, P. E. D., & Leite Júnior, B. R. de C. (2022). Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, 156, 1-10. doi:10.1016/j.foodres.2022.111343
    • NLM

      Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
    • Vancouver

      Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
  • Source: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, HOMOGENEIZAÇÃO, ENZIMAS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE JÚNIOR, Bruno R. C et al. High-pressure homogenization on food enzymes. Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2021. v. 3. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Leite Júnior, B. R. C., Kubo, M. T. K., Augusto, P. E. D., & Atribst, A. A. L. (2021). High-pressure homogenization on food enzymes. In Innovative food processing technologies: a comprehensive review (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
    • NLM

      Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
    • Vancouver

      Leite Júnior BRC, Kubo MTK, Augusto PED, Atribst AAL. High-pressure homogenization on food enzymes [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22999-5
  • Source: Current Opinion in Food Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, HOMOGENEIZAÇÃO, OZÔNIO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Emerging technologies to enhance starch performance. Current Opinion in Food Science, v. 37, p. 26-36, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Maniglia, B. C., Silva, N. C. da, Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2021). Emerging technologies to enhance starch performance. Current Opinion in Food Science, 37, 26-36. doi:10.1016/j.cofs.2020.09.003
    • NLM

      Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Emerging technologies to enhance starch performance [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2021 ; 37 26-36.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003
    • Vancouver

      Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Emerging technologies to enhance starch performance [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2021 ; 37 26-36.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003
  • Source: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Unidades: ESALQ, EP

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KUBO, Mirian Tiaki Kaneiwa e ATRIBST, A. A. L e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile. Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2021. v. 3. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Atribst, A. A. L., & Augusto, P. E. D. (2021). High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile. In Innovative food processing technologies: a comprehensive review (Vol. 3). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • NLM

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
    • Vancouver

      Kubo MTK, Atribst AAL, Augusto PED. High pressure homogenization in fruit and vegetable juice and puree processing: effects on quality, stability and phytochemical Profile [Internet]. In: Innovative food processing technologies: a comprehensive review. Amsterdam: Elsevier; 2021. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.23007-2
  • Source: Dental Materials. Unidade: ESALQ

    Subjects: ADESIVOS DENTINÁRIOS, COLAGEM DENTÁRIA, DENTINA, HOMOGENEIZAÇÃO, RESISTÊNCIA DE UNIÃO (ODONTOLOGIA)

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOTO-MONTERO, Jorge Rodrigo et al. Influence of beam homogenization on bond strength of adhesives to dentin. Dental Materials, p. 1-12, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.dental.2020.10.003. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Soto-Montero, J. R., Nima, G., Dias, C. T. dos S., Price, R. B. T., & Giannini, M. (2021). Influence of beam homogenization on bond strength of adhesives to dentin. Dental Materials, 1-12. doi:10.1016/j.dental.2020.10.003
    • NLM

      Soto-Montero JR, Nima G, Dias CT dos S, Price RBT, Giannini M. Influence of beam homogenization on bond strength of adhesives to dentin [Internet]. Dental Materials. 2021 ; 1-12.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.dental.2020.10.003
    • Vancouver

      Soto-Montero JR, Nima G, Dias CT dos S, Price RBT, Giannini M. Influence of beam homogenization on bond strength of adhesives to dentin [Internet]. Dental Materials. 2021 ; 1-12.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.dental.2020.10.003
  • Source: Operative Dentistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: LUZ, HOMOGENEIZAÇÃO, RESINAS COMPOSTAS, RESTAURAÇÃO DENTÁRIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOTO-MONTERO, Jorge Rodrigo et al. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites. Operative Dentistry, v. 45, p. 1-12, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2341/19-027-L. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Soto-Montero, J. R., Nima, G., Rueggeberg, F. A., Dias, C. T. dos S., & Giannini, M. (2020). Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites. Operative Dentistry, 45, 1-12. doi:10.2341/19-027-L
    • NLM

      Soto-Montero JR, Nima G, Rueggeberg FA, Dias CT dos S, Giannini M. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites [Internet]. Operative Dentistry. 2020 ; 45 1-12.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.2341/19-027-L
    • Vancouver

      Soto-Montero JR, Nima G, Rueggeberg FA, Dias CT dos S, Giannini M. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites [Internet]. Operative Dentistry. 2020 ; 45 1-12.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.2341/19-027-L
  • Source: Advances in Scientific and Applied Accounting (ASAA Journal). Unidade: FEARP

    Subjects: INSTITUIÇÃO FINANCEIRA, COMPARABILIDADE DOS DADOS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Thiago Alberto dos Reis e RIBEIRO, Maisa de Souza e MORAES, Marcelo Botelho da Costa. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional. Advances in Scientific and Applied Accounting (ASAA Journal), v. 12, n. 1, p. 065-081, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14392/ASAA.2019120104. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Prado, T. A. dos R., Ribeiro, M. de S., & Moraes, M. B. da C. (2019). Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional. Advances in Scientific and Applied Accounting (ASAA Journal), 12( 1), 065-081. doi:10.14392/ASAA.2019120104
    • NLM

      Prado TA dos R, Ribeiro M de S, Moraes MB da C. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional [Internet]. Advances in Scientific and Applied Accounting (ASAA Journal). 2019 ; 12( 1): 065-081.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.14392/ASAA.2019120104
    • Vancouver

      Prado TA dos R, Ribeiro M de S, Moraes MB da C. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional [Internet]. Advances in Scientific and Applied Accounting (ASAA Journal). 2019 ; 12( 1): 065-081.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.14392/ASAA.2019120104
  • Source: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, HOMOGENEIZAÇÃO, HIDROSTÁTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza L et al. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. Tomato chemistry, industrial processing and product development. Tradução . Londres: The Royal Society of Chemistry, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., Miano, A. C., Kubo, M. T. K., & Augusto, P. E. D. (2019). The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. In Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry. doi:10.1039/9781788016247-00201
    • NLM

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
    • Vancouver

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
  • Source: Journal of Drug Delivery Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: AZEITE, ÁCIDOS GRAXOS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YUKUYAMA, Megumi Nishitani et al. Olive oil nanoemulsion preparation using high-pressure homogenization and D-phase emulsification - A design space approach. Journal of Drug Delivery Science and Technology, v. 49, p. 622-631, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2018.12.029. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Yukuyama, M. N., Kato, E. T. M., Araujo, G. L. B. de, Löbenberg, R., Monteiro, L. M., Lourenço, F. R., & Bou-Chacra, N. A. (2019). Olive oil nanoemulsion preparation using high-pressure homogenization and D-phase emulsification - A design space approach. Journal of Drug Delivery Science and Technology, 49, 622-631. doi:10.1016/j.jddst.2018.12.029
    • NLM

      Yukuyama MN, Kato ETM, Araujo GLB de, Löbenberg R, Monteiro LM, Lourenço FR, Bou-Chacra NA. Olive oil nanoemulsion preparation using high-pressure homogenization and D-phase emulsification - A design space approach [Internet]. Journal of Drug Delivery Science and Technology. 2019 ; 49 622-631.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2018.12.029
    • Vancouver

      Yukuyama MN, Kato ETM, Araujo GLB de, Löbenberg R, Monteiro LM, Lourenço FR, Bou-Chacra NA. Olive oil nanoemulsion preparation using high-pressure homogenization and D-phase emulsification - A design space approach [Internet]. Journal of Drug Delivery Science and Technology. 2019 ; 49 622-631.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2018.12.029
  • Source: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Unidade: ESALQ

    Subjects: HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Tradução . Chennai: Academic Press, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press. doi:10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
  • Source: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/C2014-0-02764-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), HOMOGENEIZAÇÃO, PIMENTA, QUÍMICA COLOIDAL, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, MICROSCOPIA ELETRÔNICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GALVÃO, Karen Cristine Santos e VICENTE, António Augusto Martins de Oliveira Soares e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Development, characterization, and stability of O/W pepper nanoemulsions produced by high-pressure homogenization. Food and Bioprocess Technology, v. 11, n. 2, p. 355-367, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-017-2016-y. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Galvão, K. C. S., Vicente, A. A. M. de O. S., & Sobral, P. J. do A. (2018). Development, characterization, and stability of O/W pepper nanoemulsions produced by high-pressure homogenization. Food and Bioprocess Technology, 11( 2), 355-367. doi:10.1007/s11947-017-2016-y
    • NLM

      Galvão KCS, Vicente AAM de OS, Sobral PJ do A. Development, characterization, and stability of O/W pepper nanoemulsions produced by high-pressure homogenization [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2018 ; 11( 2): 355-367.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-017-2016-y
    • Vancouver

      Galvão KCS, Vicente AAM de OS, Sobral PJ do A. Development, characterization, and stability of O/W pepper nanoemulsions produced by high-pressure homogenization [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2018 ; 11( 2): 355-367.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-017-2016-y
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: ÓLEOS VEGETAIS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TAMASHIRO, Fernanda Leika e BOU-CHACRA, Nadia Araci. Nanoemulsão contendo óleos vegetais: preparação e caracterização físico-química. 2018, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2018. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Tamashiro, F. L., & Bou-Chacra, N. A. (2018). Nanoemulsão contendo óleos vegetais: preparação e caracterização físico-química. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Tamashiro FL, Bou-Chacra NA. Nanoemulsão contendo óleos vegetais: preparação e caracterização físico-química [Internet]. Resumos. 2018 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Tamashiro FL, Bou-Chacra NA. Nanoemulsão contendo óleos vegetais: preparação e caracterização físico-química [Internet]. Resumos. 2018 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Obtenção e processamento do leite e derivados. Unidade: FZEA

    Subjects: LEITE, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, PROTEÍNAS DO LEITE, ENZIMAS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARAN NETTO, Arlindo e VIDAL, Ana Maria Centola. Composição do leite. Obtenção e processamento do leite e derivados. Tradução . Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP, 2018. p. 220 . Disponível em: https://doi.org/10.11606/9788566404173. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Saran Netto, A., & Vidal, A. M. C. (2018). Composição do leite. In Obtenção e processamento do leite e derivados (p. 220 ). Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP. doi:10.11606/9788566404173
    • NLM

      Saran Netto A, Vidal AMC. Composição do leite [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173
    • Vancouver

      Saran Netto A, Vidal AMC. Composição do leite [Internet]. In: Obtenção e processamento do leite e derivados. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da USP; 2018. p. 220 .[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.11606/9788566404173
  • Unidade: FEARP

    Subjects: INSTITUIÇÃO FINANCEIRA, COMPARABILIDADE DOS DADOS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Thiago Alberto dos Reis. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96133/tde-05122017-102223/. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Prado, T. A. dos R. (2017). Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96133/tde-05122017-102223/
    • NLM

      Prado TA dos R. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96133/tde-05122017-102223/
    • Vancouver

      Prado TA dos R. Características institucionais dos países e práticas de evidenciação das provisões e passivos contingentes ambientais: um estudo internacional [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/96/96133/tde-05122017-102223/
  • Source: Food and Bioprocess Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), FLUIDIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAMMAK, Ilyes e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Formulation and stability characterization of rutin-loaded oil-in-water emulsions. Food and Bioprocess Technology, v. 10, n. 5, p. 926-939, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-017-1876-5. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Dammak, I., & Sobral, P. J. do A. (2017). Formulation and stability characterization of rutin-loaded oil-in-water emulsions. Food and Bioprocess Technology, 10( 5), 926-939. doi:10.1007/s11947-017-1876-5
    • NLM

      Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation and stability characterization of rutin-loaded oil-in-water emulsions [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2017 ; 10( 5): 926-939.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-017-1876-5
    • Vancouver

      Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation and stability characterization of rutin-loaded oil-in-water emulsions [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2017 ; 10( 5): 926-939.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-017-1876-5

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024