Filtros : "BATATA" "FFCLRP" Removido: "BIOMATERIAIS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidades: IQSC, FFCLRP

    Subjects: IMPRESSÃO 3-D, OSSO E OSSOS, BATATA, HIDROXIAPATITA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi et al. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite. 2024, Anais.. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I., Araújo, R. N., Melo, M. T. de, Gomes, G. H. de M., Ramos, A. P., & Maniglia, B. C. (2024). Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite. In Proceedings. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • NLM

      Sponchiado PAI, Araújo RN, Melo MT de, Gomes GH de M, Ramos AP, Maniglia BC. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • Vancouver

      Sponchiado PAI, Araújo RN, Melo MT de, Gomes GH de M, Ramos AP, Maniglia BC. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
  • Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidades: FZEA, FFCLRP, IQSC

    Subjects: FILMES FINOS, FÉCULA, BATATA, EMBALAGENS

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi et al. Films based on potato starch modified by dry heating treatment; one green alternative for properties improvement. 2023, Anais.. Rio de Janeiro: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/67eccad2-95d8-43f8-887a-475501b3f0c8/P20765.pdf. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I., Tosi, M. M., Blácido, D. R. T., Ciancaglini, P., Ramos, A. P., & Maniglia, B. C. (2023). Films based on potato starch modified by dry heating treatment; one green alternative for properties improvement. In . Rio de Janeiro: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/67eccad2-95d8-43f8-887a-475501b3f0c8/P20765.pdf
    • NLM

      Sponchiado PAI, Tosi MM, Blácido DRT, Ciancaglini P, Ramos AP, Maniglia BC. Films based on potato starch modified by dry heating treatment; one green alternative for properties improvement [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/67eccad2-95d8-43f8-887a-475501b3f0c8/P20765.pdf
    • Vancouver

      Sponchiado PAI, Tosi MM, Blácido DRT, Ciancaglini P, Ramos AP, Maniglia BC. Films based on potato starch modified by dry heating treatment; one green alternative for properties improvement [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/67eccad2-95d8-43f8-887a-475501b3f0c8/P20765.pdf
  • Source: Starch. Unidade: FFCLRP

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, BATATA, ANTIOXIDANTES, AMIDO, FÍSICO-QUÍMICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      IQUIAPAZA, Ivone Yanira Choquetico et al. Novel starchy materials isolated from andean native potatoes: physical–chemical and functional characterization and application in edible film production. Starch, v. 75, n. 9-10, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/star.202200143. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Iquiapaza, I. Y. C., Medrano, J. P., Aguilar, G. J., & Tapia-Blacido, D. R. (2023). Novel starchy materials isolated from andean native potatoes: physical–chemical and functional characterization and application in edible film production. Starch, 75( 9-10), 1-14. doi:10.1002/star.202200143
    • NLM

      Iquiapaza IYC, Medrano JP, Aguilar GJ, Tapia-Blacido DR. Novel starchy materials isolated from andean native potatoes: physical–chemical and functional characterization and application in edible film production [Internet]. Starch. 2023 ; 75( 9-10): 1-14.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.202200143
    • Vancouver

      Iquiapaza IYC, Medrano JP, Aguilar GJ, Tapia-Blacido DR. Novel starchy materials isolated from andean native potatoes: physical–chemical and functional characterization and application in edible film production [Internet]. Starch. 2023 ; 75( 9-10): 1-14.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.202200143

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024