Filtros : "ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS" "IQ-QFL" Removido: "FCFRP" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Applied Sciences. Unidade: IQ

    Assuntos: MEL, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Wellington Belarmino et al. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey. Applied Sciences, v. 13, p. 1-11 art. 4881, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/app13084881. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Gonçalves, W. B., Teixeira, W. S. R., Cervantes, E. P., Mioni, M. de S. R., Sampaio, A. N. da C. E., Martins, O. A., et al. (2023). Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey. Applied Sciences, 13, 1-11 art. 4881. doi:10.3390/app13084881
    • NLM

      Gonçalves WB, Teixeira WSR, Cervantes EP, Mioni M de SR, Sampaio AN da CE, Martins OA, Gruber J, Pereira JG. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-11 art. 4881.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13084881
    • Vancouver

      Gonçalves WB, Teixeira WSR, Cervantes EP, Mioni M de SR, Sampaio AN da CE, Martins OA, Gruber J, Pereira JG. Application of an electronic nose as a new technology for rapid detection of adulteration in honey [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-11 art. 4881.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13084881
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: IQ

    Assuntos: CAFÉ, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, MONOSSACARÍDEOS, SOJA, MILHO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DANIEL, Daniela et al. Detection of coffee adulteration with soybean and corn by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometry. Food Chemistry, v. 243, p. 305-310, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.09.140. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Daniel, D., Lopes, F. S., Santos, V. B. dos, & Lago, C. L. do. (2018). Detection of coffee adulteration with soybean and corn by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometry. Food Chemistry, 243, 305-310. doi:10.1016/j.foodchem.2017.09.140
    • NLM

      Daniel D, Lopes FS, Santos VB dos, Lago CL do. Detection of coffee adulteration with soybean and corn by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometry [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 243 305-310.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.09.140
    • Vancouver

      Daniel D, Lopes FS, Santos VB dos, Lago CL do. Detection of coffee adulteration with soybean and corn by capillary electrophoresis-tandem mass spectrometry [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 243 305-310.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.09.140
  • Fonte: Electrochimica Acta. Unidade: IQ

    Assuntos: ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, ELETROQUÍMICA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAUJO, William Reis de e PAIXÃO, Thiago Regis Longo Cesar da. Use of copper electrode for melamine quantification in milk. Electrochimica Acta, v. 117, p. 379-384, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.electacta.2013.11.160. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Araujo, W. R. de, & Paixão, T. R. L. C. da. (2014). Use of copper electrode for melamine quantification in milk. Electrochimica Acta, 117, 379-384. doi:10.1016/j.electacta.2013.11.160
    • NLM

      Araujo WR de, Paixão TRLC da. Use of copper electrode for melamine quantification in milk [Internet]. Electrochimica Acta. 2014 ; 117 379-384.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.electacta.2013.11.160
    • Vancouver

      Araujo WR de, Paixão TRLC da. Use of copper electrode for melamine quantification in milk [Internet]. Electrochimica Acta. 2014 ; 117 379-384.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.electacta.2013.11.160
  • Fonte: Chemosensors. Unidade: IQ

    Assuntos: VOLTAMETRIA, UREIA, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, LEITE

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BUENO, Lígia et al. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine. Chemosensors, v. 2, p. 251-266, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Bueno, L., Araujo, W. R. de, Salles, M. O., Kussuda, M. Y., & Paixão, T. R. L. C. da. (2014). Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine. Chemosensors, 2, 251-266. doi:10.3390/chemosensors2040251
    • NLM

      Bueno L, Araujo WR de, Salles MO, Kussuda MY, Paixão TRLC da. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine [Internet]. Chemosensors. 2014 ; 2 251-266.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251
    • Vancouver

      Bueno L, Araujo WR de, Salles MO, Kussuda MY, Paixão TRLC da. Voltammetric electronic tongue for discrimination of milk adulterated with urea, formaldehyde and melamine [Internet]. Chemosensors. 2014 ; 2 251-266.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.3390/chemosensors2040251
  • Fonte: Sensors and Actuators B: Chemical. Unidade: IQ

    Assuntos: ELETRODO, ELETROQUÍMICA, ADULTERAÇÃO DE ALIMENTOS, LEITE

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAIXÃO, Thiago Regis Longo Cesar da e BERTOTTI, Mauro. Fabrication of disposable voltammetric electronic tongues by using Prussian Blue films electrodeposited onto CD-R gold surfaces and recognition of milk adulteration. Sensors and Actuators B: Chemical, v. 137, n. 1, p. 266-273, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.snb.2008.10.045. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Paixão, T. R. L. C. da, & Bertotti, M. (2009). Fabrication of disposable voltammetric electronic tongues by using Prussian Blue films electrodeposited onto CD-R gold surfaces and recognition of milk adulteration. Sensors and Actuators B: Chemical, 137( 1), 266-273. doi:10.1016/j.snb.2008.10.045
    • NLM

      Paixão TRLC da, Bertotti M. Fabrication of disposable voltammetric electronic tongues by using Prussian Blue films electrodeposited onto CD-R gold surfaces and recognition of milk adulteration [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2009 ; 137( 1): 266-273.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2008.10.045
    • Vancouver

      Paixão TRLC da, Bertotti M. Fabrication of disposable voltammetric electronic tongues by using Prussian Blue films electrodeposited onto CD-R gold surfaces and recognition of milk adulteration [Internet]. Sensors and Actuators B: Chemical. 2009 ; 137( 1): 266-273.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.snb.2008.10.045

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024