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  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COBRE

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    • ABNT

      NAKAMURA, Tieme e COICHEV, Nina e MOYA, Horacio Dorigan. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, v. 28, n. 2, p. 126-134, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Nakamura, T., Coichev, N., & Moya, H. D. (2012). Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes. Journal of Food Composition and Analysis, 28( 2), 126-134. doi:10.1016/j.fca.2012.07.012
    • NLM

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012
    • Vancouver

      Nakamura T, Coichev N, Moya HD. Modified CUPRAC spectrophotometric quantification of total polyphenol content in bear samples using Cu(II)/neocuproine complexes [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2012 ; 28( 2): 126-134.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fca.2012.07.012
  • Source: Electrophoresis. Unidade: IQ

    Subjects: ESPECTROMETRIA DE MASSAS, ANÁLISE DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FUKUJI, Tatiana Shizue et al. Sensitive and fast determination of Sudan dyes in chilli powder by partial-filling micellar electrokinetic chromatography-tandem mass spectrometry. Electrophoresis, v. 33, n. 4, p. 705-712, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/elps.201100272. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Fukuji, T. S., Castro-Puyana, M., Tavares, M. F. M., & Cifuentes, A. (2012). Sensitive and fast determination of Sudan dyes in chilli powder by partial-filling micellar electrokinetic chromatography-tandem mass spectrometry. Electrophoresis, 33( 4), 705-712. doi:10.1002/elps.201100272
    • NLM

      Fukuji TS, Castro-Puyana M, Tavares MFM, Cifuentes A. Sensitive and fast determination of Sudan dyes in chilli powder by partial-filling micellar electrokinetic chromatography-tandem mass spectrometry [Internet]. Electrophoresis. 2012 ; 33( 4): 705-712.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elps.201100272
    • Vancouver

      Fukuji TS, Castro-Puyana M, Tavares MFM, Cifuentes A. Sensitive and fast determination of Sudan dyes in chilli powder by partial-filling micellar electrokinetic chromatography-tandem mass spectrometry [Internet]. Electrophoresis. 2012 ; 33( 4): 705-712.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elps.201100272
  • Source: Resumos. Conference titles: Encontro Nacional de Química Analítica - ENQA. Unidade: IQ

    Subjects: MORANGO, ANÁLISE DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      CANUTO, Gisele André Baptista e TAVARES, Marina Franco Maggi. Uso de ferramentas estatísticas para obtenção de antocianinas em morango (Fragaria vesca). 2011, Anais.. São Paulo: Instituto de Química/USP - Divisão de Química Analítica (DQA)/Sociedade Brasileira de Química (SBQ), 2011. . Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Canuto, G. A. B., & Tavares, M. F. M. (2011). Uso de ferramentas estatísticas para obtenção de antocianinas em morango (Fragaria vesca). In Resumos. São Paulo: Instituto de Química/USP - Divisão de Química Analítica (DQA)/Sociedade Brasileira de Química (SBQ).
    • NLM

      Canuto GAB, Tavares MFM. Uso de ferramentas estatísticas para obtenção de antocianinas em morango (Fragaria vesca). Resumos. 2011 ;[citado 2024 out. 16 ]
    • Vancouver

      Canuto GAB, Tavares MFM. Uso de ferramentas estatísticas para obtenção de antocianinas em morango (Fragaria vesca). Resumos. 2011 ;[citado 2024 out. 16 ]
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: TOMATE, ELETROFORESE (MÉTODO DE SEPARAÇÃO), ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FUKUJI, Tatiana Shizue et al. Fast determination of sudan dyes in chilli tomato sauces using partial filling micellar electrokinetic chromatography. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 59. n. 22, p. 11903-11909, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/jf203201b. Acesso em: 16 out. 2024.
    • APA

      Fukuji, T. S., Castro-Puyana, M., Tavares, M. F. M., & Cifuentes, A. (2011). Fast determination of sudan dyes in chilli tomato sauces using partial filling micellar electrokinetic chromatography. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59. n. 22, 11903-11909. doi:10.1021/jf203201b
    • NLM

      Fukuji TS, Castro-Puyana M, Tavares MFM, Cifuentes A. Fast determination of sudan dyes in chilli tomato sauces using partial filling micellar electrokinetic chromatography [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59. n. 22 11903-11909.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf203201b
    • Vancouver

      Fukuji TS, Castro-Puyana M, Tavares MFM, Cifuentes A. Fast determination of sudan dyes in chilli tomato sauces using partial filling micellar electrokinetic chromatography [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2011 ; 59. n. 22 11903-11909.[citado 2024 out. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1021/jf203201b

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