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  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, ACEROLA

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    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Cuevas-Tena, M., Souza, C. B. de, Zoetendal, E. G., Smidt, H., Venema, K., & Saad, S. M. I. (2017). Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: SALMONELLA, BIOFILMES

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    • ABNT

      SILVA, Fernanda Pereira da et al. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Silva, F. P. da, Almeida, F. A. de, Campos-Galvão, M. E. M., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: INVERTEBRADOS MARINHOS, FENÓTIPOS

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    • ABNT

      SANCHEZ-ROBINET, Claudia Cecília et al. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Sanchez-Robinet, C. C., Rivera, M. L. C., Bailon, R. P. L., Sol, K. F. D. S., Candela, J. L. E. G., & Pinto, U. M. (2017). Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROALGAS, BIOMASSA

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    • ABNT

      MATSUDO, Marcelo Chuei et al. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Matsudo, M. C., Muniz Junior, A. B., Bastos-Inoue, C. H., Nunes, I. V. O., & Carvalho, J. C. M. de. (2017). Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, ESALQ

    Assuntos: SALMONELLA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Moreira, D. A., Silva, M. B. R. da, Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: AGRICULTURA ORGÂNICA, ESCHERICHIA COLI, SALMONELLA

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    • ABNT

      MOREIRA, Débora Andrade et al. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Moreira, D. A., Medeiros, M. M., Ferreira, J. de A. F., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2017). Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: AGRICULTURA ORGÂNICA, SALMONELLA

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    • ABNT

      SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Medeiros, M. M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: ESCHERICHIA COLI, ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES

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      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: ALIMENTOS FUNCIONAIS, PROBIÓTICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2017). Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, EEL

    Assuntos: BIOMASSA, HIDRÓLISE

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    • ABNT

      KLEINGESINDS, Eduardo Krebs et al. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Kleingesinds, E. K., Fernandes, T. F. M. da S., Pessoa Junior, A., & Rodrigues, R. de C. L. B. (2017). Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: PARACOCCIDIOIDES BRASILIENSIS, MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JANNUZZI, Grasielle Pereira et al. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Jannuzzi, G. P., Almeida, J. R. F. de, Amarante-Mendes, J. G. P., Romera, L. M. D. 'M., Kaihami, G. H., Almeida, S. R. de, & Ferreira, K. S. (2017). The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: FERMENTAÇÃO, ENZIMAS, ANTINEOPLÁSICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Samuel Leite et al. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Cardoso, S. L., Souza, P. M., Freitas, M. M. de, Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. de O. e. (2017). Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: LACTOBACILLUS, ÁCIDO LÁCTICO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERRAZ, Sarah e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Ferraz, S., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROBIOLOGIA, BIOFILMES

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    • ABNT

      QUECAN, Beatriz Ximena Valencia et al. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Quecan, B. X. V., Rivera, M. L. C., Hassimotto, N. M. A., & Pinto, U. M. (2017). Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Quecan BXV, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Pinto UM. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Quecan BXV, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Pinto UM. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

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    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES, SALMONELLA

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    • ABNT

      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assuntos: LEUCEMIA, ENZIMAS

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    • ABNT

      FREIRE, Rominne Karla Barros et al. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Freire, R. K. B., Ferraro, R. B., Lourenço, F. R., Sette, L. D., & Pessoa Junior, A. (2017). Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

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