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  • Fonte: Journal of Food Processing and Preservation. Unidade: FZEA

    Assuntos: CARNES E DERIVADOS, PERUS, EMBUTIDOS

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    • ABNT

      CARVALHO, Larissa Tátero et al. Quality and stability of cooked sausages made from turkey meat affected by the white striping myopathy. Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, n. 6, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpp.15555. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Carvalho, L. T., Giampietro-Ganeco, A., Mello, J. L. M. de, Ferrari, F. B., Souza, R. A. de, Souza, P. A. de, et al. (2021). Quality and stability of cooked sausages made from turkey meat affected by the white striping myopathy. Journal of Food Processing and Preservation, 45( 6), 1-9. doi:10.1111/jfpp.15555
    • NLM

      Carvalho LT, Giampietro-Ganeco A, Mello JLM de, Ferrari FB, Souza RA de, Souza PA de, Borba H, Trindade MA, Domínguez R, Lorenzo JM. Quality and stability of cooked sausages made from turkey meat affected by the white striping myopathy [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2021 ;45( 6): 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpp.15555
    • Vancouver

      Carvalho LT, Giampietro-Ganeco A, Mello JLM de, Ferrari FB, Souza RA de, Souza PA de, Borba H, Trindade MA, Domínguez R, Lorenzo JM. Quality and stability of cooked sausages made from turkey meat affected by the white striping myopathy [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2021 ;45( 6): 1-9.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpp.15555
  • Fonte: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FZEA

    Assuntos: OXIDAÇÃO, MICROBIOLOGIA, SÓDIO, RADIAÇÃO GAMA, SALSICHA

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    • ABNT

      RODRIGUES, Isabela et al. Gamma ray irradiation: a new strategy to increase the shelf life of salt-reduced hot dog wieners. LWT - Food Science and Technology, v. 135, n. Ja 2021, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110265. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Rodrigues, I., Baldini, A., Pires, M. A., Barros, J. C., Fregonesi, R. P., Lima, C. G. de, & Trindade, M. A. (2021). Gamma ray irradiation: a new strategy to increase the shelf life of salt-reduced hot dog wieners. LWT - Food Science and Technology, 135( Ja 2021), 1-8. doi:10.1016/j.lwt.2020.110265
    • NLM

      Rodrigues I, Baldini A, Pires MA, Barros JC, Fregonesi RP, Lima CG de, Trindade MA. Gamma ray irradiation: a new strategy to increase the shelf life of salt-reduced hot dog wieners [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 135( Ja 2021): 1-8.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110265
    • Vancouver

      Rodrigues I, Baldini A, Pires MA, Barros JC, Fregonesi RP, Lima CG de, Trindade MA. Gamma ray irradiation: a new strategy to increase the shelf life of salt-reduced hot dog wieners [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 135( Ja 2021): 1-8.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110265
  • Nome do evento: Curso Internacional Materiales Compuestos Fibrorreforzados. Unidades: FZEA, EP

    Assuntos: MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, FIBRAS NATURAIS

    PrivadoComo citar
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    • ABNT

      SAVASTANO JÚNIOR, Holmer e AGOPYAN, Vahan. Fibras naturais para a produção de componentes construtivos. 1998, Anais.. Santiago del Cali: Universidade del Valle, 1998. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/6565869d-d42b-4270-8c21-22f039d6ea21/Agopyan-1998-fibras.pdf. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Savastano Júnior, H., & Agopyan, V. (1998). Fibras naturais para a produção de componentes construtivos. In . Santiago del Cali: Universidade del Valle. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/6565869d-d42b-4270-8c21-22f039d6ea21/Agopyan-1998-fibras.pdf
    • NLM

      Savastano Júnior H, Agopyan V. Fibras naturais para a produção de componentes construtivos [Internet]. 1998 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/6565869d-d42b-4270-8c21-22f039d6ea21/Agopyan-1998-fibras.pdf
    • Vancouver

      Savastano Júnior H, Agopyan V. Fibras naturais para a produção de componentes construtivos [Internet]. 1998 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/6565869d-d42b-4270-8c21-22f039d6ea21/Agopyan-1998-fibras.pdf

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