Filtros : "Reino Unido" "1993" "FCF" Removidos: "MEDICAMENTO" "MARCOURAKIS, TANIA" "VELASCO, MARIA VALERIA ROBLES" "1974" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: International Journal of Food Science and Nutrition. Unidade: FCF

    Assunto: BIODISPONIBILIDADE

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOAVENTURA, G P e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition, v. 43, n. 4 , p. 223-9, 1993Tradução . . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Boaventura, G. P., & Cozzolino, S. M. F. (1993). Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition, 43( 4 ), 223-9.
    • NLM

      Boaventura GP, Cozzolino SMF. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition. 1993 ;43( 4 ): 223-9.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Boaventura GP, Cozzolino SMF. Selenium biovailability in the regional urban diet of mato-grosso-brazil. International Journal of Food Science and Nutrition. 1993 ;43( 4 ): 223-9.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, BIOQUÍMICA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AREAS, José Alfredo Gomes e ALCOCER, M J C e MOTA, E M A. Effect of organic solvent and the lipid content of functionality of bovine lung protein isolates. Food Chemistry, v. 48, p. 285-90, 1993Tradução . . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Areas, J. A. G., Alcocer, M. J. C., & Mota, E. M. A. (1993). Effect of organic solvent and the lipid content of functionality of bovine lung protein isolates. Food Chemistry, 48, 285-90.
    • NLM

      Areas JAG, Alcocer MJC, Mota EMA. Effect of organic solvent and the lipid content of functionality of bovine lung protein isolates. Food Chemistry. 1993 ;48 285-90.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Areas JAG, Alcocer MJC, Mota EMA. Effect of organic solvent and the lipid content of functionality of bovine lung protein isolates. Food Chemistry. 1993 ;48 285-90.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Fonte: European Heart Journal. Nome do evento: Congress of the European Society of Cardiology. Unidades: FM, FCF

    Assunto: CARDIOLOGIA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, R et al. Lipoprotein (a) level is elevated in systemic lupus erytematosus. European Heart Journal. London: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 1993
    • APA

      Santos, R., Borba, E., Vinagre, C., Bonfá, E. S. D. de O., Luz, P. L. da, Pileggi, F., & Maranhão, R. C. (1993). Lipoprotein (a) level is elevated in systemic lupus erytematosus. European Heart Journal. London: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Santos R, Borba E, Vinagre C, Bonfá ESD de O, Luz PL da, Pileggi F, Maranhão RC. Lipoprotein (a) level is elevated in systemic lupus erytematosus. European Heart Journal. 1993 ;14( suppl.): 361.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Santos R, Borba E, Vinagre C, Bonfá ESD de O, Luz PL da, Pileggi F, Maranhão RC. Lipoprotein (a) level is elevated in systemic lupus erytematosus. European Heart Journal. 1993 ;14( suppl.): 361.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Fonte: Journal of Antimicrobial Chemotherapy. Unidades: IQ, FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA, ANTIBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, L. C. et al. In vitro and in vivo studies of the decrease of amphotericin b toxicity upon association with triglyceride - rich emulsion. Journal of Antimicrobial Chemotherapy, v. 32, n. 1 , p. 123-32, 1993Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/jac/32.1.123. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Souza, L. C., Maranhão, R. C., Schreier, S., & Campa, A. (1993). In vitro and in vivo studies of the decrease of amphotericin b toxicity upon association with triglyceride - rich emulsion. Journal of Antimicrobial Chemotherapy, 32( 1 ), 123-32. doi:10.1093/jac/32.1.123
    • NLM

      Souza LC, Maranhão RC, Schreier S, Campa A. In vitro and in vivo studies of the decrease of amphotericin b toxicity upon association with triglyceride - rich emulsion [Internet]. Journal of Antimicrobial Chemotherapy. 1993 ;32( 1 ): 123-32.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jac/32.1.123
    • Vancouver

      Souza LC, Maranhão RC, Schreier S, Campa A. In vitro and in vivo studies of the decrease of amphotericin b toxicity upon association with triglyceride - rich emulsion [Internet]. Journal of Antimicrobial Chemotherapy. 1993 ;32( 1 ): 123-32.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jac/32.1.123
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPOS, M A e AREAS, José Alfredo Gomes. Protein nutritional value of extrusion - cooking defatted lung flour. Food Chemistry, v. 47, p. 61-6, 1993Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90303-w. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Campos, M. A., & Areas, J. A. G. (1993). Protein nutritional value of extrusion - cooking defatted lung flour. Food Chemistry, 47, 61-6. doi:10.1016/0308-8146(93)90303-w
    • NLM

      Campos MA, Areas JAG. Protein nutritional value of extrusion - cooking defatted lung flour [Internet]. Food Chemistry. 1993 ;47 61-6.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90303-w
    • Vancouver

      Campos MA, Areas JAG. Protein nutritional value of extrusion - cooking defatted lung flour [Internet]. Food Chemistry. 1993 ;47 61-6.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90303-w
  • Fonte: Quaterly Journal of Medicine. Unidades: FMVZ, FCF

    Assuntos: TOXICOLOGIA OCUPACIONAL, VENENOS DE ORIGEM ANIMAL, FARMACOGNOSIA, MEDICINA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, J L C et al. Randomised comparative trial of three antivenous in the treatment of envenoming by lance-headed viper (bothrops jararaca) in São Paulo, Brazil. Quaterly Journal of Medicine, v. 86, n. 5 , p. 315-25, 1993Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/oxfordjournals.qjmed.a068818. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Cardoso, J. L. C., Fan, H. W., Franca, F. O. S., Jorge, M. T., Leite, R. P., Nishioka, S. A. D., et al. (1993). Randomised comparative trial of three antivenous in the treatment of envenoming by lance-headed viper (bothrops jararaca) in São Paulo, Brazil. Quaterly Journal of Medicine, 86( 5 ), 315-25. doi:10.1093/oxfordjournals.qjmed.a068818
    • NLM

      Cardoso JLC, Fan HW, Franca FOS, Jorge MT, Leite RP, Nishioka SAD, Avila A, Sano-Martins IS, Tomy SC, Santoro ML, Chudzinski AM, Castro SCB, Kamiguti AS, Kelen EMA, Hirata MH, Mirandola RMS, Theakston RDG, Warrell DA. Randomised comparative trial of three antivenous in the treatment of envenoming by lance-headed viper (bothrops jararaca) in São Paulo, Brazil [Internet]. Quaterly Journal of Medicine. 1993 ;86( 5 ): 315-25.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/oxfordjournals.qjmed.a068818
    • Vancouver

      Cardoso JLC, Fan HW, Franca FOS, Jorge MT, Leite RP, Nishioka SAD, Avila A, Sano-Martins IS, Tomy SC, Santoro ML, Chudzinski AM, Castro SCB, Kamiguti AS, Kelen EMA, Hirata MH, Mirandola RMS, Theakston RDG, Warrell DA. Randomised comparative trial of three antivenous in the treatment of envenoming by lance-headed viper (bothrops jararaca) in São Paulo, Brazil [Internet]. Quaterly Journal of Medicine. 1993 ;86( 5 ): 315-25.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/oxfordjournals.qjmed.a068818
  • Fonte: Biochemical Society Transactions. Unidade: FCF

    Assunto: BIOQUÍMICA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AREAS, José Alfredo Gomes e WATTS, A. Interaction of myosin with charged membranes is affected by atp. Biochemical Society Transactions, v. 21, p. 805, 1993Tradução . . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Areas, J. A. G., & Watts, A. (1993). Interaction of myosin with charged membranes is affected by atp. Biochemical Society Transactions, 21, 805.
    • NLM

      Areas JAG, Watts A. Interaction of myosin with charged membranes is affected by atp. Biochemical Society Transactions. 1993 ;21 805.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Areas JAG, Watts A. Interaction of myosin with charged membranes is affected by atp. Biochemical Society Transactions. 1993 ;21 805.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRUDENCIO-FERREIRA, S H e AREAS, José Alfredo Gomes. Effect of phospholipid on protein structure and solubility in the extrusion of lung protein. Food Chemistry, v. 47, p. 111-9, 1993Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90230-d. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Prudencio-Ferreira, S. H., & Areas, J. A. G. (1993). Effect of phospholipid on protein structure and solubility in the extrusion of lung protein. Food Chemistry, 47, 111-9. doi:10.1016/0308-8146(93)90230-d
    • NLM

      Prudencio-Ferreira SH, Areas JAG. Effect of phospholipid on protein structure and solubility in the extrusion of lung protein [Internet]. Food Chemistry. 1993 ;47 111-9.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90230-d
    • Vancouver

      Prudencio-Ferreira SH, Areas JAG. Effect of phospholipid on protein structure and solubility in the extrusion of lung protein [Internet]. Food Chemistry. 1993 ;47 111-9.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0308-8146(93)90230-d
  • Fonte: Journal of General Microbiology. Unidade: FCF

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ABRAHÃO NETO, José. Characterization of phosphofructokinase ii and regulation of fructose 2.6-biphosphate levels in trichoderma reesei. Journal of General Microbiology, v. 139, p. 1363-9, 1993Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1099/00221287-139-6-1363. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Abrahão Neto, J. (1993). Characterization of phosphofructokinase ii and regulation of fructose 2.6-biphosphate levels in trichoderma reesei. Journal of General Microbiology, 139, 1363-9. doi:10.1099/00221287-139-6-1363
    • NLM

      Abrahão Neto J. Characterization of phosphofructokinase ii and regulation of fructose 2.6-biphosphate levels in trichoderma reesei [Internet]. Journal of General Microbiology. 1993 ;139 1363-9.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1099/00221287-139-6-1363
    • Vancouver

      Abrahão Neto J. Characterization of phosphofructokinase ii and regulation of fructose 2.6-biphosphate levels in trichoderma reesei [Internet]. Journal of General Microbiology. 1993 ;139 1363-9.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1099/00221287-139-6-1363

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024