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ABNT
CARVALHO, Aline Martins de et al. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population. Nutrition, v. 33, p. 211-215, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005. Acesso em: 01 nov. 2024.
APA
Carvalho, A. M. de, Oliveira, A. A. F. de, Loureiro, A. P. de M., Gattás, G. J. F., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2017). Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population. Nutrition, 33, 211-215. doi:10.1016/j.nut.2016.07.005
NLM
Carvalho AM de, Oliveira AAF de, Loureiro AP de M, Gattás GJF, Fisberg RM, Marchioni DML. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population [Internet]. Nutrition. 2017 ; 33 211-215.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005
Vancouver
Carvalho AM de, Oliveira AAF de, Loureiro AP de M, Gattás GJF, Fisberg RM, Marchioni DML. Arginine intake is associated with oxidative stress in a general population [Internet]. Nutrition. 2017 ; 33 211-215.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nut.2016.07.005
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ABNT
CARVALHO, Aline et al. Effect of heterocyclic aminesfrom meat intake on oxidative stress according to GSTT1 polymorphism. FASEB Journal. Bethesda: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.fasebj.org/content/29/1_Supplement/918.2.abstract?sid=becf4ef7-c829-4eda-a6c0-ac9549c765f3. Acesso em: 01 nov. 2024. , 2015
APA
Carvalho, A., Carioca, A. A., Steluti, J., Loureiro, A. P. de M., Gattas, G., Fisberg, R., et al. (2015). Effect of heterocyclic aminesfrom meat intake on oxidative stress according to GSTT1 polymorphism. FASEB Journal. Bethesda: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.fasebj.org/content/29/1_Supplement/918.2.abstract?sid=becf4ef7-c829-4eda-a6c0-ac9549c765f3
NLM
Carvalho A, Carioca AA, Steluti J, Loureiro AP de M, Gattas G, Fisberg R, Qi L, Marchioni D. Effect of heterocyclic aminesfrom meat intake on oxidative stress according to GSTT1 polymorphism [Internet]. FASEB Journal. 2015 ; 29( 1):[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.fasebj.org/content/29/1_Supplement/918.2.abstract?sid=becf4ef7-c829-4eda-a6c0-ac9549c765f3
Vancouver
Carvalho A, Carioca AA, Steluti J, Loureiro AP de M, Gattas G, Fisberg R, Qi L, Marchioni D. Effect of heterocyclic aminesfrom meat intake on oxidative stress according to GSTT1 polymorphism [Internet]. FASEB Journal. 2015 ; 29( 1):[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.fasebj.org/content/29/1_Supplement/918.2.abstract?sid=becf4ef7-c829-4eda-a6c0-ac9549c765f3
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ABNT
CARVALHO, Aline Martins et al. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf. Acesso em: 01 nov. 2024. , 2015
APA
Carvalho, A. M., Steluti, J., Carioca, A. A. F., Gattás, G. J. F., Loureiro, A. P. de M., Fisberg, R. M., et al. (2015). Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf
NLM
Carvalho AM, Steluti J, Carioca AAF, Gattás GJF, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Qi L, Marchioni DML. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional [Internet]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2015 ; 40 183 res. PO-25-124.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf
Vancouver
Carvalho AM, Steluti J, Carioca AAF, Gattás GJF, Loureiro AP de M, Fisberg RM, Qi L, Marchioni DML. Interação entre consumo carne, aminas heterociclicas e polimorfismo das enzimas de detoxificação aumenta estresse oxidativo em um estudo de base populacional [Internet]. Nutrire: Revista da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição. 2015 ; 40 183 res. PO-25-124.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.sban.org.br/congresso2015/Revista_Nutrire_40_suplemento.pdf