Filtros : "FCF-FBT" "2014" Removidos: "Indexado no Current Contents" "Malmö University (Malmö högskola)" "Araújo, Vera Cavalcanti de" "am" "me" "xu" "BIOENGENHARIA" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: International Journal of Research in BioSciences. Unidade: FCF

    Assuntos: OSMOSE REVERSA, ÁGUA CONTAMINADA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Norberto et al. Water purification system microbiological evaluation in health care environment. International Journal of Research in BioSciences, v. 3, n. 2, p. 44-53, 2014Tradução . . Disponível em: http://ijrbs.in/download.php?file=44-52.pdf. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Vieira, N., Vieira, D., Jozala, A. F., Dias, F. N., & Vessoni Penna, T. C. (2014). Water purification system microbiological evaluation in health care environment. International Journal of Research in BioSciences, 3( 2), 44-53. Recuperado de http://ijrbs.in/download.php?file=44-52.pdf
    • NLM

      Vieira N, Vieira D, Jozala AF, Dias FN, Vessoni Penna TC. Water purification system microbiological evaluation in health care environment [Internet]. International Journal of Research in BioSciences. 2014 ; 3( 2): 44-53.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://ijrbs.in/download.php?file=44-52.pdf
    • Vancouver

      Vieira N, Vieira D, Jozala AF, Dias FN, Vessoni Penna TC. Water purification system microbiological evaluation in health care environment [Internet]. International Journal of Research in BioSciences. 2014 ; 3( 2): 44-53.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://ijrbs.in/download.php?file=44-52.pdf
  • Fonte: Journal of Industrial Microbiology Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: ETANOL, BIOMASSA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEZERRA, Raquel Pedrosa et al. Ethanol effect on batch and fed batch Arthrospira platensis growth. Journal of Industrial Microbiology Biotechnology, v. 41, n. 4, p. 687-692, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10295-014-1404-9. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Bezerra, R. P., Matsudo, M. C., Mora, L. S. P., Sato, S., & Carvalho, J. C. M. de. (2014). Ethanol effect on batch and fed batch Arthrospira platensis growth. Journal of Industrial Microbiology Biotechnology, 41( 4), 687-692. doi:10.1007/s10295-014-1404-9
    • NLM

      Bezerra RP, Matsudo MC, Mora LSP, Sato S, Carvalho JCM de. Ethanol effect on batch and fed batch Arthrospira platensis growth [Internet]. Journal of Industrial Microbiology Biotechnology. 2014 ; 41( 4): 687-692.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10295-014-1404-9
    • Vancouver

      Bezerra RP, Matsudo MC, Mora LSP, Sato S, Carvalho JCM de. Ethanol effect on batch and fed batch Arthrospira platensis growth [Internet]. Journal of Industrial Microbiology Biotechnology. 2014 ; 41( 4): 687-692.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10295-014-1404-9
  • Fonte: Engineering Life Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOMASSA, ÁCIDOS GRAXOS, UREIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SASSANO, Carlos Eduardo Nascimento et al. Urea increases fed-batch growth and γ-linolenic acid production of nutritionally valuable Arthrospira (Spirulina) platensis cyanobacterium. Engineering Life Sciences, v. 14, n. 5, p. 530-537, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/elsc.201400020. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Sassano, C. E. N., Gioielli, L. A., Converti, A., Moraes, I. de O., Sato, S., & Carvalho, J. C. M. de. (2014). Urea increases fed-batch growth and γ-linolenic acid production of nutritionally valuable Arthrospira (Spirulina) platensis cyanobacterium. Engineering Life Sciences, 14( 5), 530-537. doi:10.1002/elsc.201400020
    • NLM

      Sassano CEN, Gioielli LA, Converti A, Moraes I de O, Sato S, Carvalho JCM de. Urea increases fed-batch growth and γ-linolenic acid production of nutritionally valuable Arthrospira (Spirulina) platensis cyanobacterium [Internet]. Engineering Life Sciences. 2014 ; 14( 5): 530-537.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elsc.201400020
    • Vancouver

      Sassano CEN, Gioielli LA, Converti A, Moraes I de O, Sato S, Carvalho JCM de. Urea increases fed-batch growth and γ-linolenic acid production of nutritionally valuable Arthrospira (Spirulina) platensis cyanobacterium [Internet]. Engineering Life Sciences. 2014 ; 14( 5): 530-537.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/elsc.201400020
  • Fonte: International Biodeterioration & Biodegradation. Unidade: FCF

    Assuntos: BIODEGRADAÇÃO, HIDROCARBONOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ellen Cristina e VESSONI PENNA, Thereza Christina e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Biosurfactant-enhanced hydrocarbon bioremediation: an overview. International Biodeterioration & Biodegradation, v. 89, p. 88-94, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ibiod.2014.01.007. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Souza, E. C., Vessoni Penna, T. C., & Oliveira, R. P. de S. (2014). Biosurfactant-enhanced hydrocarbon bioremediation: an overview. International Biodeterioration & Biodegradation, 89, 88-94. doi:10.1016/j.ibiod.2014.01.007
    • NLM

      Souza EC, Vessoni Penna TC, Oliveira RP de S. Biosurfactant-enhanced hydrocarbon bioremediation: an overview [Internet]. International Biodeterioration & Biodegradation. 2014 ; 89 88-94.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ibiod.2014.01.007
    • Vancouver

      Souza EC, Vessoni Penna TC, Oliveira RP de S. Biosurfactant-enhanced hydrocarbon bioremediation: an overview [Internet]. International Biodeterioration & Biodegradation. 2014 ; 89 88-94.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ibiod.2014.01.007
  • Fonte: Pharmanest. Unidade: FCF

    Assuntos: SOLUÇÕES AQUOSAS, ELETRÓLITOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TARABOULSI JUNIOR, Fadi Antoine e YORIVAZ, Ester Junko e VITOLO, Michele. Conductance of β-nicotinamide adenine coenzymes in aqueous solution: application on the evaluation of desorption of coenzymes immobilized on resins. Pharmanest, v. 5, n. 1, p. 1866-1873, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.pharmanest.net/conductance-of-beta-nicotinamide-adenine-coenzymes-in-aqueous-solution-application-on-the-evaluation-of-desorption-of-coenzymes-immobilized-on-resins-404.html. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Taraboulsi Junior, F. A., Yorivaz, E. J., & Vitolo, M. (2014). Conductance of β-nicotinamide adenine coenzymes in aqueous solution: application on the evaluation of desorption of coenzymes immobilized on resins. Pharmanest, 5( 1), 1866-1873. Recuperado de http://www.pharmanest.net/conductance-of-beta-nicotinamide-adenine-coenzymes-in-aqueous-solution-application-on-the-evaluation-of-desorption-of-coenzymes-immobilized-on-resins-404.html
    • NLM

      Taraboulsi Junior FA, Yorivaz EJ, Vitolo M. Conductance of β-nicotinamide adenine coenzymes in aqueous solution: application on the evaluation of desorption of coenzymes immobilized on resins [Internet]. Pharmanest. 2014 ; 5( 1): 1866-1873.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://www.pharmanest.net/conductance-of-beta-nicotinamide-adenine-coenzymes-in-aqueous-solution-application-on-the-evaluation-of-desorption-of-coenzymes-immobilized-on-resins-404.html
    • Vancouver

      Taraboulsi Junior FA, Yorivaz EJ, Vitolo M. Conductance of β-nicotinamide adenine coenzymes in aqueous solution: application on the evaluation of desorption of coenzymes immobilized on resins [Internet]. Pharmanest. 2014 ; 5( 1): 1866-1873.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://www.pharmanest.net/conductance-of-beta-nicotinamide-adenine-coenzymes-in-aqueous-solution-application-on-the-evaluation-of-desorption-of-coenzymes-immobilized-on-resins-404.html
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: ENZIMAS, BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOVAES, Letícia Celia de Lencastre et al. The influence of pH, polyethylene glycol and polyacrylic acid on the stability of stem bromelain. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 50, n. 2, p. 371-380, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502014000200017. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Novaes, L. C. de L., Jozala, A. F., Mazzola, P. G., & Pessoa Junior, A. (2014). The influence of pH, polyethylene glycol and polyacrylic acid on the stability of stem bromelain. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 50( 2), 371-380. doi:10.1590/s1984-82502014000200017
    • NLM

      Novaes LC de L, Jozala AF, Mazzola PG, Pessoa Junior A. The influence of pH, polyethylene glycol and polyacrylic acid on the stability of stem bromelain [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50( 2): 371-380.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502014000200017
    • Vancouver

      Novaes LC de L, Jozala AF, Mazzola PG, Pessoa Junior A. The influence of pH, polyethylene glycol and polyacrylic acid on the stability of stem bromelain [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50( 2): 371-380.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502014000200017
  • Fonte: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, POLPA, FRUTAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEDANI, Raquel et al. Tropical fruit pulps decreased probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in synbiotic soy yoghurt with okara during storage. LWT - Food Science and Technology, v. 55, n. 2 p. 436-443, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.10.015. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Bedani, R., Vieira, A. D. S., Rossi, E. A., & Saad, S. M. I. (2014). Tropical fruit pulps decreased probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in synbiotic soy yoghurt with okara during storage. LWT - Food Science and Technology, 55( 2 p. 436-443). doi:10.1016/j.lwt.2013.10.015
    • NLM

      Bedani R, Vieira ADS, Rossi EA, Saad SMI. Tropical fruit pulps decreased probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in synbiotic soy yoghurt with okara during storage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2014 ; 55( 2 p. 436-443):[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.10.015
    • Vancouver

      Bedani R, Vieira ADS, Rossi EA, Saad SMI. Tropical fruit pulps decreased probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in synbiotic soy yoghurt with okara during storage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2014 ; 55( 2 p. 436-443):[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.10.015
  • Fonte: Brazilian Oral Research. Nome do evento: Reunião Anual SBPqO. Unidades: FO, FCF

    Assuntos: CANDIDA, PRÓTESE TOTAL, PROBIÓTICOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIYAZIMA, Tatiana Yuriko et al. Efeito de probióticos sobre níveis de colonização deCandida da cavidade oral de usuários de próteses totais. Brazilian Oral Research. São Paulo: Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Miyazima, T. Y., Ishikawa, K. H., Aldarvis, J. D. G., Matsubara, V. H., Mayer, M. P. A., Saad, S. M. I., & Nakamae, A. E. M. (2014). Efeito de probióticos sobre níveis de colonização deCandida da cavidade oral de usuários de próteses totais. Brazilian Oral Research. São Paulo: Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Miyazima TY, Ishikawa KH, Aldarvis JDG, Matsubara VH, Mayer MPA, Saad SMI, Nakamae AEM. Efeito de probióticos sobre níveis de colonização deCandida da cavidade oral de usuários de próteses totais. Brazilian Oral Research. 2014 ;28 420.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Miyazima TY, Ishikawa KH, Aldarvis JDG, Matsubara VH, Mayer MPA, Saad SMI, Nakamae AEM. Efeito de probióticos sobre níveis de colonização deCandida da cavidade oral de usuários de próteses totais. Brazilian Oral Research. 2014 ;28 420.[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Food Science and Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, AÇAÍ, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VASCONCELOS, Bruno Garcia et al. Innovative açaí (Euterpe oleracea, Mart., Arecaceae) functional frozen dessert exhibits high probiotic viability throughout shelf-life and supplementation with inulin improves sensory acceptance. Food Science and Biotechnology, v. 23, n. 5, p. 1843-1849, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10068-014-0252-8. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Vasconcelos, B. G., Martinez, R. C. R., Castro, I. A. de, & Saad, S. M. I. (2014). Innovative açaí (Euterpe oleracea, Mart., Arecaceae) functional frozen dessert exhibits high probiotic viability throughout shelf-life and supplementation with inulin improves sensory acceptance. Food Science and Biotechnology, 23( 5), 1843-1849. doi:10.1007/s10068-014-0252-8
    • NLM

      Vasconcelos BG, Martinez RCR, Castro IA de, Saad SMI. Innovative açaí (Euterpe oleracea, Mart., Arecaceae) functional frozen dessert exhibits high probiotic viability throughout shelf-life and supplementation with inulin improves sensory acceptance [Internet]. Food Science and Biotechnology. 2014 ; 23( 5): 1843-1849.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10068-014-0252-8
    • Vancouver

      Vasconcelos BG, Martinez RCR, Castro IA de, Saad SMI. Innovative açaí (Euterpe oleracea, Mart., Arecaceae) functional frozen dessert exhibits high probiotic viability throughout shelf-life and supplementation with inulin improves sensory acceptance [Internet]. Food Science and Biotechnology. 2014 ; 23( 5): 1843-1849.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10068-014-0252-8
  • Fonte: Abstracts. Nome do evento: International ICFMH Conference - Food Micro 2014. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio et al. Screening for proteolytic bacteria, among starter cultures and probiotic microorganisms of technological interest, to be applied in the manufacture of fermented soy-based and dairy products. 2014, Anais.. Paris: Societé Française de Microbiologie, 2014. . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Vieira, A., Bíscola, V., Matias, N. S., Franco, B. D. G. de M., Monteiro, G., & Saad, S. M. I. (2014). Screening for proteolytic bacteria, among starter cultures and probiotic microorganisms of technological interest, to be applied in the manufacture of fermented soy-based and dairy products. In Abstracts. Paris: Societé Française de Microbiologie.
    • NLM

      Vieira A, Bíscola V, Matias NS, Franco BDG de M, Monteiro G, Saad SMI. Screening for proteolytic bacteria, among starter cultures and probiotic microorganisms of technological interest, to be applied in the manufacture of fermented soy-based and dairy products. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Vieira A, Bíscola V, Matias NS, Franco BDG de M, Monteiro G, Saad SMI. Screening for proteolytic bacteria, among starter cultures and probiotic microorganisms of technological interest, to be applied in the manufacture of fermented soy-based and dairy products. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Engenharia Química/COBEQ. Unidade: FCF

    Assuntos: ANTIBIÓTICOS, DEGRADAÇÃO AMBIENTAL

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRADE, Verônica Maria Fadário e PALMA, Mauri Sérgio Alves. Estudo paramétrico da oxidação de enrofloxacina pelo processo fenton. 2014, Anais.. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química/ABEQ; Universidade Federal de Santa Catarina/UFSC, 2014. . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Frade, V. M. F., & Palma, M. S. A. (2014). Estudo paramétrico da oxidação de enrofloxacina pelo processo fenton. In Anais. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química/ABEQ; Universidade Federal de Santa Catarina/UFSC.
    • NLM

      Frade VMF, Palma MSA. Estudo paramétrico da oxidação de enrofloxacina pelo processo fenton. Anais. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Frade VMF, Palma MSA. Estudo paramétrico da oxidação de enrofloxacina pelo processo fenton. Anais. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Process Biochemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, PENICILLIUM

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Kleber Vânio Gomes et al. PEG/NaPA aqueous two-phase systems for the purification of proteases expressed by Penicillium restrictum from Brazilian Savanna. Process Biochemistry, v. 49, n. 12, p. 2305-2312, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2014.09.022. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Barros, K. V. G., Souza, P. M., Freitas, M. M., Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. O. (2014). PEG/NaPA aqueous two-phase systems for the purification of proteases expressed by Penicillium restrictum from Brazilian Savanna. Process Biochemistry, 49( 12), 2305-2312. doi:10.1016/j.procbio.2014.09.022
    • NLM

      Barros KVG, Souza PM, Freitas MM, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães PO. PEG/NaPA aqueous two-phase systems for the purification of proteases expressed by Penicillium restrictum from Brazilian Savanna [Internet]. Process Biochemistry. 2014 ; 49( 12): 2305-2312.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2014.09.022
    • Vancouver

      Barros KVG, Souza PM, Freitas MM, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães PO. PEG/NaPA aqueous two-phase systems for the purification of proteases expressed by Penicillium restrictum from Brazilian Savanna [Internet]. Process Biochemistry. 2014 ; 49( 12): 2305-2312.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2014.09.022
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Brazilian Symposium on Medicinal Chemistry/BrazMedChem. Unidades: IQ, FCF

    Assuntos: SÍNTESE QUÍMICA, ANTINEOPLÁSICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIMA, Elys Juliane Cardoso et al. Synthesis and antiproliferative activity of alcoxycycloalkyl analogs of miltefosine. 2014, Anais.. São Carlos: NEQUIMED (Grupo de Estudos em Química Medicinal), 2014. Disponível em: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Lima, E. J. C., Bueno, L. de M., Carneiro Lobo, T. C., Bassères, D. S., & Rangel-Yagui, C. de O. (2014). Synthesis and antiproliferative activity of alcoxycycloalkyl analogs of miltefosine. In Resumos. São Carlos: NEQUIMED (Grupo de Estudos em Química Medicinal). Recuperado de http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
    • NLM

      Lima EJC, Bueno L de M, Carneiro Lobo TC, Bassères DS, Rangel-Yagui C de O. Synthesis and antiproliferative activity of alcoxycycloalkyl analogs of miltefosine [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
    • Vancouver

      Lima EJC, Bueno L de M, Carneiro Lobo TC, Bassères DS, Rangel-Yagui C de O. Synthesis and antiproliferative activity of alcoxycycloalkyl analogs of miltefosine [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
  • Fonte: Resumos. Nome do evento: Brazilian Symposium on Medicinal Chemistry/BrazMedChem. Unidade: FCF

    Assuntos: MODELAGEM MOLECULAR, ANGIOTENSINA II

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAGALHÃES, Juliana Gallottini de et al. Comparison between full and biased agonist's interactions with the angiotensin II type 1 receptor. 2014, Anais.. São Carlos: NEQUIMED (Grupo de Estudos em Química Medicinal), 2014. Disponível em: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Magalhães, J. G. de, Sá, M. M. de, Trossini, G. H. G., & Rangel-Yagui, C. de O. (2014). Comparison between full and biased agonist's interactions with the angiotensin II type 1 receptor. In Resumos. São Carlos: NEQUIMED (Grupo de Estudos em Química Medicinal). Recuperado de http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
    • NLM

      Magalhães JG de, Sá MM de, Trossini GHG, Rangel-Yagui C de O. Comparison between full and biased agonist's interactions with the angiotensin II type 1 receptor [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
    • Vancouver

      Magalhães JG de, Sá MM de, Trossini GHG, Rangel-Yagui C de O. Comparison between full and biased agonist's interactions with the angiotensin II type 1 receptor [Internet]. Resumos. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ] Available from: http://brazmedchem.iqsc.usp.br/2014/comum/doc/e-book.pdf
  • Fonte: European Journal of Cancer. Nome do evento: EORTC - NCI - AACR Symposium on Molecular Targets and Cancer Therapeutics. Unidade: FCF

    Assuntos: MELANOMA, ANTINEOPLÁSICOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDEZ DE FARIAS, C et al. Nifuroxazde halogenic derivatives induce ROS-mediated apoptosis and display antitumor activity against metastatic melanoma. European Journal of Cancer. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Fernandez de Farias, C., Massaoka, M. H., Girola, N., Figueiredo, C. R., Azevedo, R. A., Tavares, L. C., & Travassos, L. R. (2014). Nifuroxazde halogenic derivatives induce ROS-mediated apoptosis and display antitumor activity against metastatic melanoma. European Journal of Cancer. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Fernandez de Farias C, Massaoka MH, Girola N, Figueiredo CR, Azevedo RA, Tavares LC, Travassos LR. Nifuroxazde halogenic derivatives induce ROS-mediated apoptosis and display antitumor activity against metastatic melanoma. European Journal of Cancer. 2014 ; 50 26 res. 64.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Fernandez de Farias C, Massaoka MH, Girola N, Figueiredo CR, Azevedo RA, Tavares LC, Travassos LR. Nifuroxazde halogenic derivatives induce ROS-mediated apoptosis and display antitumor activity against metastatic melanoma. European Journal of Cancer. 2014 ; 50 26 res. 64.[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: OSMOSE REVERSA, REÚSO DA ÁGUA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BISCAIN, Renato et al. Water treatment system for reuse of water waste from distiller and osmosis reverse with rainwater. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Biscain, R., Vieira, N., Vieira, D. C. M., & Vessoni Penna, T. C. (2014). Water treatment system for reuse of water waste from distiller and osmosis reverse with rainwater. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Biscain R, Vieira N, Vieira DCM, Vessoni Penna TC. Water treatment system for reuse of water waste from distiller and osmosis reverse with rainwater. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 22 res. FCF040.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Biscain R, Vieira N, Vieira DCM, Vessoni Penna TC. Water treatment system for reuse of water waste from distiller and osmosis reverse with rainwater. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 22 res. FCF040.[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: REATORES BIOQUÍMICOS, HIDRÓLISE, IMOBILIZAÇÃO

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YORIVAZ, Ester Junko e VITOLO, Michele. Feasibility on using the membrane reactor for sucrose hydrolysis. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, v. 3, n. 12, p. 66-72, 2014Tradução . . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Yorivaz, E. J., & Vitolo, M. (2014). Feasibility on using the membrane reactor for sucrose hydrolysis. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences, 3( 12), 66-72.
    • NLM

      Yorivaz EJ, Vitolo M. Feasibility on using the membrane reactor for sucrose hydrolysis. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 3( 12): 66-72.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Yorivaz EJ, Vitolo M. Feasibility on using the membrane reactor for sucrose hydrolysis. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 3( 12): 66-72.[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: DEGRADAÇÃO AMBIENTAL, PERÓXIDO DE HIDROGÊNIO

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVES, Vinicios Torrezan e PALMA, Mauri Sérgio Alves. Study of the influence of temperature, hydrogen peroxide and ferrous ion concentration in the oxytertacycline degradation by fenton process. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Alves, V. T., & Palma, M. S. A. (2014). Study of the influence of temperature, hydrogen peroxide and ferrous ion concentration in the oxytertacycline degradation by fenton process. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Alves VT, Palma MSA. Study of the influence of temperature, hydrogen peroxide and ferrous ion concentration in the oxytertacycline degradation by fenton process. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 44 res. FCF084.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Alves VT, Palma MSA. Study of the influence of temperature, hydrogen peroxide and ferrous ion concentration in the oxytertacycline degradation by fenton process. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 44 res. FCF084.[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Abstracts. Nome do evento: European Conference on Sensory and Consumer Research. Unidade: FCF

    Assuntos: PROTEÍNAS DO LEITE, AÇAÍ

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA, M. G. M et al. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. 2014, Anais.. Copenahgen: Elsevier, 2014. . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Costa, M. G. M., Ooki, G. N., Matias, N. S., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2014). Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. In Abstracts. Copenahgen: Elsevier.
    • NLM

      Costa MGM, Ooki GN, Matias NS, Bedani R, Saad SMI. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Costa MGM, Ooki GN, Matias NS, Bedani R, Saad SMI. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 jul. 09 ]
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: MODELAGEM MOLECULAR, ANTINEOPLÁSICOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SÁ, Matheus Malta de e RANGEL-YAGUI, Carlota de Oliveira. Molecular determinants for the binding mode of alkylphosphocholines in the C2 domain of PKCα. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 jul. 2024. , 2014
    • APA

      Sá, M. M. de, & Rangel-Yagui, C. de O. (2014). Molecular determinants for the binding mode of alkylphosphocholines in the C2 domain of PKCα. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sá MM de, Rangel-Yagui C de O. Molecular determinants for the binding mode of alkylphosphocholines in the C2 domain of PKCα. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 11 res. FCF018.[citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Sá MM de, Rangel-Yagui C de O. Molecular determinants for the binding mode of alkylphosphocholines in the C2 domain of PKCα. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 11 res. FCF018.[citado 2024 jul. 09 ]

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024