Shelf life of minimally processed carrot and green pepper (2006)
Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: ESALQ
Subjects: CENOURA, PIMENTA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
ABNT
PILON, L. et al. Shelf life of minimally processed carrot and green pepper. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 26, n. ja/mar., p. 150-158, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612006000100025. Acesso em: 23 out. 2025.APA
Pilon, L., Oetterer, M., Gallo, C. R., & Spoto, M. H. F. (2006). Shelf life of minimally processed carrot and green pepper. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 26( ja/mar.), 150-158. doi:10.1590/S0101-20612006000100025NLM
Pilon L, Oetterer M, Gallo CR, Spoto MHF. Shelf life of minimally processed carrot and green pepper [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( ja/mar.): 150-158.[citado 2025 out. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612006000100025Vancouver
Pilon L, Oetterer M, Gallo CR, Spoto MHF. Shelf life of minimally processed carrot and green pepper [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2006 ; 26( ja/mar.): 150-158.[citado 2025 out. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612006000100025