Filtros : "Padilha, Marina" "2016" "FCF" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Abstracts. Conference titles: Beneficial Microbes Conference. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE MATERNO, ANTIBIÓTICOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PADILHA, Marina et al. Bifidobacterium spp. in breast milk increases over lactation and might be affected by intrapartum antibiotic therapy. 2016, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Padilha, M., Laucci, J. de M., Danneskiold Samsoe, N. B., Holm, J. B., Taddei, C. R., Kristiansen, K., & Saad, S. M. I. (2016). Bifidobacterium spp. in breast milk increases over lactation and might be affected by intrapartum antibiotic therapy. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Padilha M, Laucci J de M, Danneskiold Samsoe NB, Holm JB, Taddei CR, Kristiansen K, Saad SMI. Bifidobacterium spp. in breast milk increases over lactation and might be affected by intrapartum antibiotic therapy. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Padilha M, Laucci J de M, Danneskiold Samsoe NB, Holm JB, Taddei CR, Kristiansen K, Saad SMI. Bifidobacterium spp. in breast milk increases over lactation and might be affected by intrapartum antibiotic therapy. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Beneficial Microbes Conference. Unidade: FCF

    Subjects: SOJA, BEBIDAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Survival of Bifidobacterium longum BB-46 in a fermented soy beverage supplemented with acerola by product under gastrointestinal stress. 2016, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Padilha, M., Albuquerque, M. A. C. de, Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2016). Survival of Bifidobacterium longum BB-46 in a fermented soy beverage supplemented with acerola by product under gastrointestinal stress. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Vieira ADS, Padilha M, Albuquerque MAC de, Bedani R, Saad SMI. Survival of Bifidobacterium longum BB-46 in a fermented soy beverage supplemented with acerola by product under gastrointestinal stress. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Vieira ADS, Padilha M, Albuquerque MAC de, Bedani R, Saad SMI. Survival of Bifidobacterium longum BB-46 in a fermented soy beverage supplemented with acerola by product under gastrointestinal stress. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Food & Function. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PADILHA, Marina et al. A prebiotic mixture improved Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis gastrointestinal in vitro resistance in petit suisse. Food & Function, v. 7, p. 2312-2319, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/C5FO01592H. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Padilha, M., Morales, M. L. V., Vieira, A. D. S., & Saad, S. M. I. (2016). A prebiotic mixture improved Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis gastrointestinal in vitro resistance in petit suisse. Food & Function, 7, 2312-2319. doi:10.1039/C5FO01592H
    • NLM

      Padilha M, Morales MLV, Vieira ADS, Saad SMI. A prebiotic mixture improved Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis gastrointestinal in vitro resistance in petit suisse [Internet]. Food & Function. 2016 ; 7 2312-2319.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1039/C5FO01592H
    • Vancouver

      Padilha M, Morales MLV, Vieira ADS, Saad SMI. A prebiotic mixture improved Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium animalis gastrointestinal in vitro resistance in petit suisse [Internet]. Food & Function. 2016 ; 7 2312-2319.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1039/C5FO01592H
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP (SIICUSP). Unidade: FCF

    Subjects: LEITE MATERNO, ANTIBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      IAUCCI, Julia de Melo e PADILHA, Marina e SAAD, Susana Marta Isay. Impacto da antibioticoterapia materna intraparto sobre as populações de Bifidobacterium spp. em diferentes fases do leite humano. 2016, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2016. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Iaucci, J. de M., Padilha, M., & Saad, S. M. I. (2016). Impacto da antibioticoterapia materna intraparto sobre as populações de Bifidobacterium spp. em diferentes fases do leite humano. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Iaucci J de M, Padilha M, Saad SMI. Impacto da antibioticoterapia materna intraparto sobre as populações de Bifidobacterium spp. em diferentes fases do leite humano [Internet]. Resumos. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Iaucci J de M, Padilha M, Saad SMI. Impacto da antibioticoterapia materna intraparto sobre as populações de Bifidobacterium spp. em diferentes fases do leite humano [Internet]. Resumos. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATIAS, Natalia Silva et al. In vitro gastrointestinal resistance of Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium animalis Bb-12 in soy and/or milk-based synbiotic apple ice creams. International Journal of Food Microbiology, v. 234, p. 83-93, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.06.037. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Matias, N. S., Padilha, M., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2016). In vitro gastrointestinal resistance of Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium animalis Bb-12 in soy and/or milk-based synbiotic apple ice creams. International Journal of Food Microbiology, 234, 83-93. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2016.06.037
    • NLM

      Matias NS, Padilha M, Bedani R, Saad SMI. In vitro gastrointestinal resistance of Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium animalis Bb-12 in soy and/or milk-based synbiotic apple ice creams [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2016 ; 234 83-93.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.06.037
    • Vancouver

      Matias NS, Padilha M, Bedani R, Saad SMI. In vitro gastrointestinal resistance of Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium animalis Bb-12 in soy and/or milk-based synbiotic apple ice creams [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2016 ; 234 83-93.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2016.06.037

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024