A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ESCARAMBONI, Bruna et al. Food waste as a feedstock for fungal biosynthesis of amylases and proteases. Waste and Biomass Valorizatio, v. 13, p. 213–226, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12649-021-01511-0. Acesso em: 21 jul. 2024.
APA
Escaramboni, B., Garnica, B. C., Abe, M. M., Palmieri, D. A., Fernández Núñez, E. G., & Oliva Neto, P. de. (2022). Food waste as a feedstock for fungal biosynthesis of amylases and proteases. Waste and Biomass Valorizatio, 13, 213–226. doi:10.1007/s12649-021-01511-0
NLM
Escaramboni B, Garnica BC, Abe MM, Palmieri DA, Fernández Núñez EG, Oliva Neto P de. Food waste as a feedstock for fungal biosynthesis of amylases and proteases [Internet]. Waste and Biomass Valorizatio. 2022 ; 13 213–226.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12649-021-01511-0
Vancouver
Escaramboni B, Garnica BC, Abe MM, Palmieri DA, Fernández Núñez EG, Oliva Neto P de. Food waste as a feedstock for fungal biosynthesis of amylases and proteases [Internet]. Waste and Biomass Valorizatio. 2022 ; 13 213–226.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12649-021-01511-0
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SHINYA, Thais Yumi et al. Bioprocess development with special yeasts for cassava bagasse enrichment nutritional to use in animal feed. Animal Feed Science and Technology, v. 290, p. 01-17, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2022.115338. Acesso em: 21 jul. 2024.
APA
Shinya, T. Y., Elsner, V. H. P., Lima Júnior, D. S. de, Ranke, F. F. de B., Escaramboni, B., Melo, W. G. da P., et al. (2022). Bioprocess development with special yeasts for cassava bagasse enrichment nutritional to use in animal feed. Animal Feed Science and Technology, 290, 01-17. doi:10.1016/j.anifeedsci.2022.115338
NLM
Shinya TY, Elsner VHP, Lima Júnior DS de, Ranke FF de B, Escaramboni B, Melo WG da P, Fernández Núñez EG, Oliva Neto P de. Bioprocess development with special yeasts for cassava bagasse enrichment nutritional to use in animal feed [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2022 ; 290 01-17.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2022.115338
Vancouver
Shinya TY, Elsner VHP, Lima Júnior DS de, Ranke FF de B, Escaramboni B, Melo WG da P, Fernández Núñez EG, Oliva Neto P de. Bioprocess development with special yeasts for cassava bagasse enrichment nutritional to use in animal feed [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2022 ; 290 01-17.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2022.115338
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CAMARGO, Gisele et al. Proteínas doces e oligossacarídeos funcionais (fibras alimentares). 2020, Anais.. Campinas: Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL, 2020. Disponível em: https://www.youtube.com/watch?v=6Vny-eQWBxQ. Acesso em: 21 jul. 2024.
APA
Camargo, G., Pacheco, M. T. B., Segato, F., Oliva Neto, P. de, & Polikarpov, I. (2020). Proteínas doces e oligossacarídeos funcionais (fibras alimentares). In Canal YouTube Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. Campinas: Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. Recuperado de https://www.youtube.com/watch?v=6Vny-eQWBxQ
NLM
Camargo G, Pacheco MTB, Segato F, Oliva Neto P de, Polikarpov I. Proteínas doces e oligossacarídeos funcionais (fibras alimentares) [Internet]. Canal YouTube Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. 2020 ;[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=6Vny-eQWBxQ
Vancouver
Camargo G, Pacheco MTB, Segato F, Oliva Neto P de, Polikarpov I. Proteínas doces e oligossacarídeos funcionais (fibras alimentares) [Internet]. Canal YouTube Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. 2020 ;[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=6Vny-eQWBxQ
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SAKITA, Gabriel Zanuto et al. Fibrolytic enzymes improving in vitro rumen degradability of tropical forages. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, p. 1267-1276, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jpn.13373. Acesso em: 21 jul. 2024.
APA
Sakita, G. Z., Bompadre, T. F. V., Dineshkumar, D., Lima, P. de M. T., Abdalla Filho, A. L., Campioni, T. S., et al. (2020). Fibrolytic enzymes improving in vitro rumen degradability of tropical forages. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 1267-1276. doi:10.1111/jpn.13373
NLM
Sakita GZ, Bompadre TFV, Dineshkumar D, Lima P de MT, Abdalla Filho AL, Campioni TS, Oliva Neto P de, Bremer Neto H, Louvandini H, Abdalla AL. Fibrolytic enzymes improving in vitro rumen degradability of tropical forages [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2020 ; 1267-1276.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.13373
Vancouver
Sakita GZ, Bompadre TFV, Dineshkumar D, Lima P de MT, Abdalla Filho AL, Campioni TS, Oliva Neto P de, Bremer Neto H, Louvandini H, Abdalla AL. Fibrolytic enzymes improving in vitro rumen degradability of tropical forages [Internet]. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2020 ; 1267-1276.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jpn.13373
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
RANKE, Fabiane Fernanda de Barros et al. Ethanol from rice byproduct using amylases secreted by Rhizopus microsporus var. oligosporus. Enzyme partial purification and characterization. Journal of Environmental Management, v. 266, p. 1-10, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2020.110591. Acesso em: 21 jul. 2024.
APA
Ranke, F. F. de B., Shinya, T. Y., Figueiredo, F. C. de, Fernández Núñez, E. G., Cabral, H., & Oliva Neto, P. de. (2020). Ethanol from rice byproduct using amylases secreted by Rhizopus microsporus var. oligosporus. Enzyme partial purification and characterization. Journal of Environmental Management, 266, 1-10. doi:10.1016/j.jenvman.2020.110591
NLM
Ranke FF de B, Shinya TY, Figueiredo FC de, Fernández Núñez EG, Cabral H, Oliva Neto P de. Ethanol from rice byproduct using amylases secreted by Rhizopus microsporus var. oligosporus. Enzyme partial purification and characterization [Internet]. Journal of Environmental Management. 2020 ; 266 1-10.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2020.110591
Vancouver
Ranke FF de B, Shinya TY, Figueiredo FC de, Fernández Núñez EG, Cabral H, Oliva Neto P de. Ethanol from rice byproduct using amylases secreted by Rhizopus microsporus var. oligosporus. Enzyme partial purification and characterization [Internet]. Journal of Environmental Management. 2020 ; 266 1-10.[citado 2024 jul. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jenvman.2020.110591