Filtros : "Milliatti, Mariana Carniel" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, HIDROCOLOIDE, REOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MILLIATTI, Mariana Carniel e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Impact of stabilizers on the rheological properties of ice creams. Food Science and Technology, v. 38, n. 4, p. 733-739, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.31818. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Milliatti, M. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Impact of stabilizers on the rheological properties of ice creams. Food Science and Technology, 38( 4), 733-739. doi:10.1590/fst.31818
    • NLM

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Impact of stabilizers on the rheological properties of ice creams [Internet]. Food Science and Technology. 2018 ; 38( 4): 733-739.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.31818
    • Vancouver

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Impact of stabilizers on the rheological properties of ice creams [Internet]. Food Science and Technology. 2018 ; 38( 4): 733-739.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.31818
  • Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, ESTABILIZANTES, REOLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MILLIATTI, Mariana Carniel. Estudo reológico de formulações para sorvetes produzidos com diferentes estabilizantes. 2013. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2013. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-13112013-152811/. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Milliatti, M. C. (2013). Estudo reológico de formulações para sorvetes produzidos com diferentes estabilizantes (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-13112013-152811/
    • NLM

      Milliatti MC. Estudo reológico de formulações para sorvetes produzidos com diferentes estabilizantes [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-13112013-152811/
    • Vancouver

      Milliatti MC. Estudo reológico de formulações para sorvetes produzidos com diferentes estabilizantes [Internet]. 2013 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-13112013-152811/
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Assunto: SORVETE (ANÁLISE)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MILLIATTI, Mariana Carniel e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheological characteristics of ice creams produced with different stabilizers. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Milliatti, M. C., & Lannes, S. C. da S. (2012). Rheological characteristics of ice creams produced with different stabilizers. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Rheological characteristics of ice creams produced with different stabilizers. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Rheological characteristics of ice creams produced with different stabilizers. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 05 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, REOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MILLIATTI, Mariana Carniel e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Understanding ice cream aging structure by rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 out. 2024. , 2010
    • APA

      Milliatti, M. C., & Lannes, S. C. da S. (2010). Understanding ice cream aging structure by rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Understanding ice cream aging structure by rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 12 res. FCF020.[citado 2024 out. 05 ]
    • Vancouver

      Milliatti MC, Lannes SC da S. Understanding ice cream aging structure by rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 12 res. FCF020.[citado 2024 out. 05 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024