Filtros : "Jofre, Fanny Machado" "JOFRE, FANNY MACHADO" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Energies. Unidade: EEL

    Assuntos: BIOTECNOLOGIA, SUSTENTABILIDADE

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIBUKAWA, Vinicius P. et al. Impact of Product Diversification on the Economic Sustainability of Second-Generation Ethanol Biorefineries: A Critical Review. Energies, v. 16, n. art. 6834, p. 1-30, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/en16176384. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Shibukawa, V. P., Ramos, L., Santos, M. M. C., Prado, C. A., Jofre, F. M., Arruda, G. L. de, et al. (2023). Impact of Product Diversification on the Economic Sustainability of Second-Generation Ethanol Biorefineries: A Critical Review. Energies, 16( art. 6834), 1-30. doi:10.3390/en16176384
    • NLM

      Shibukawa VP, Ramos L, Santos MMC, Prado CA, Jofre FM, Arruda GL de, Silva SS da, Mussato SI, Santos JC dos. Impact of Product Diversification on the Economic Sustainability of Second-Generation Ethanol Biorefineries: A Critical Review [Internet]. Energies. 2023 ;16( art. 6834): 1-30.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en16176384
    • Vancouver

      Shibukawa VP, Ramos L, Santos MMC, Prado CA, Jofre FM, Arruda GL de, Silva SS da, Mussato SI, Santos JC dos. Impact of Product Diversification on the Economic Sustainability of Second-Generation Ethanol Biorefineries: A Critical Review [Internet]. Energies. 2023 ;16( art. 6834): 1-30.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en16176384
  • Fonte: Applied microbiology and biotechnology. Unidade: EEL

    Assuntos: BIOMASSA, BIOTECNOLOGIA, TOXICOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHINI, Italo de Andrade et al. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast. Applied microbiology and biotechnology, v. 107, p. 3143-3151, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Bianchini, I. de A., Jofre, F. M., Queiroz, S. de S., Lacerda, T. M., & Felipe, M. das G. de A. (2023). Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast. Applied microbiology and biotechnology, 107, 3143-3151. doi:10.1007/s00253-023-12495-3
    • NLM

      Bianchini I de A, Jofre FM, Queiroz S de S, Lacerda TM, Felipe M das G de A. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast [Internet]. Applied microbiology and biotechnology. 2023 ;107 3143-3151.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3
    • Vancouver

      Bianchini I de A, Jofre FM, Queiroz S de S, Lacerda TM, Felipe M das G de A. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast [Internet]. Applied microbiology and biotechnology. 2023 ;107 3143-3151.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3
  • Fonte: Industrial crops and products. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOFRE, Fanny Machado et al. Use of dry yeast biomass as a new approach for detoxification of hemicellulosic hydrolysates aiming to xylitol production. Industrial crops and products, v. 170, n. art. 113812, p. 1-10, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2021.113812. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Jofre, F. M., Felipe, M. das G. de A., Pérez, A. F. H., & Santos, J. C. dos. (2021). Use of dry yeast biomass as a new approach for detoxification of hemicellulosic hydrolysates aiming to xylitol production. Industrial crops and products, 170( art. 113812), 1-10. doi:10.1016/j.indcrop.2021.113812
    • NLM

      Jofre FM, Felipe M das G de A, Pérez AFH, Santos JC dos. Use of dry yeast biomass as a new approach for detoxification of hemicellulosic hydrolysates aiming to xylitol production [Internet]. Industrial crops and products. 2021 ; 170( art. 113812): 1-10.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2021.113812
    • Vancouver

      Jofre FM, Felipe M das G de A, Pérez AFH, Santos JC dos. Use of dry yeast biomass as a new approach for detoxification of hemicellulosic hydrolysates aiming to xylitol production [Internet]. Industrial crops and products. 2021 ; 170( art. 113812): 1-10.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2021.113812
  • Fonte: Biomass conversion and biorefinery. Unidade: EEL

    Assuntos: CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUEIROZ, Sarah de Souza et al. Xylitol and ethanol co-production from sugarcane bagasse and straw hemicellulosic hydrolysate supplemented with molasses. Biomass conversion and biorefinery, v. 13, p. 3143-3152, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13399-021-01493-y. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Queiroz, S. de S., Jofre, F. M., Santos, H. A., Pérez, A. F. H., & Felipe, M. das G. de A. (2021). Xylitol and ethanol co-production from sugarcane bagasse and straw hemicellulosic hydrolysate supplemented with molasses. Biomass conversion and biorefinery, 13, 3143-3152. doi:10.1007/s13399-021-01493-y
    • NLM

      Queiroz S de S, Jofre FM, Santos HA, Pérez AFH, Felipe M das G de A. Xylitol and ethanol co-production from sugarcane bagasse and straw hemicellulosic hydrolysate supplemented with molasses [Internet]. Biomass conversion and biorefinery. 2021 ;13 3143-3152.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-021-01493-y
    • Vancouver

      Queiroz S de S, Jofre FM, Santos HA, Pérez AFH, Felipe M das G de A. Xylitol and ethanol co-production from sugarcane bagasse and straw hemicellulosic hydrolysate supplemented with molasses [Internet]. Biomass conversion and biorefinery. 2021 ;13 3143-3152.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-021-01493-y
  • Fonte: Resumos. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOFRE, Fanny Machado et al. Yeast biomass as biotechnological strategy for detoxification of hemicellulosic hydrolysate of sugarcane byproducts for xylitol production. 2019, Anais.. Florença: AIDIC, 2019. . Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Jofre, F. M., Queiroz, S. de S., Pérez, A. F. H., Santos, H. A., Santos, J. C. dos, & Felipe, M. das G. de A. (2019). Yeast biomass as biotechnological strategy for detoxification of hemicellulosic hydrolysate of sugarcane byproducts for xylitol production. In Resumos. Florença: AIDIC.
    • NLM

      Jofre FM, Queiroz S de S, Pérez AFH, Santos HA, Santos JC dos, Felipe M das G de A. Yeast biomass as biotechnological strategy for detoxification of hemicellulosic hydrolysate of sugarcane byproducts for xylitol production. Resumos. 2019 ;[citado 2024 out. 31 ]
    • Vancouver

      Jofre FM, Queiroz S de S, Pérez AFH, Santos HA, Santos JC dos, Felipe M das G de A. Yeast biomass as biotechnological strategy for detoxification of hemicellulosic hydrolysate of sugarcane byproducts for xylitol production. Resumos. 2019 ;[citado 2024 out. 31 ]
  • Fonte: Book of Abstracts EUBCE 2019. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JOFRE, Fanny Machado et al. Potential use of the dried biomass of Candida guilliermondii FTI20037 in the context of a sugarcane biorefinery. 2019, Anais.. Lisboa: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. . Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Jofre, F. M., Pérez, A. . H., Queiroz, S. de S., Santos, H. A., & Felipe, M. das G. de A. (2019). Potential use of the dried biomass of Candida guilliermondii FTI20037 in the context of a sugarcane biorefinery. In Book of Abstracts EUBCE 2019. Lisboa: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Jofre FM, Pérez A . H, Queiroz S de S, Santos HA, Felipe M das G de A. Potential use of the dried biomass of Candida guilliermondii FTI20037 in the context of a sugarcane biorefinery. Book of Abstracts EUBCE 2019. 2019 ;[citado 2024 out. 31 ]
    • Vancouver

      Jofre FM, Pérez A . H, Queiroz S de S, Santos HA, Felipe M das G de A. Potential use of the dried biomass of Candida guilliermondii FTI20037 in the context of a sugarcane biorefinery. Book of Abstracts EUBCE 2019. 2019 ;[citado 2024 out. 31 ]
  • Fonte: Biotechnological production of sweeteners. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PÉREZ, Andrés Felipe Hernandéz et al. Biotechnological production of sweeteners. Biotechnological production of sweeteners. Tradução . Sidney: Elsevier, 2019. p. 261-292. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00009-6. Acesso em: 31 out. 2024.
    • APA

      Pérez, A. F. H., Jofre, F. M., Queiroz, S. de S., Arruda, P. V. de, Chandel, A. K., & Felipe, M. das G. de A. (2019). Biotechnological production of sweeteners. In Biotechnological production of sweeteners (p. 261-292). Sidney: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-444-64323-0.00009-6
    • NLM

      Pérez AFH, Jofre FM, Queiroz S de S, Arruda PV de, Chandel AK, Felipe M das G de A. Biotechnological production of sweeteners [Internet]. In: Biotechnological production of sweeteners. Sidney: Elsevier; 2019. p. 261-292.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00009-6
    • Vancouver

      Pérez AFH, Jofre FM, Queiroz S de S, Arruda PV de, Chandel AK, Felipe M das G de A. Biotechnological production of sweeteners [Internet]. In: Biotechnological production of sweeteners. Sidney: Elsevier; 2019. p. 261-292.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-444-64323-0.00009-6

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024