Filtros : "Araújo, Renan Nascimento" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidade: IQSC

    Subjects: REOLOGIA, AMIDO, OZÔNIO

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAÚJO, Renan Nascimento e NOBREGA, Fernanda Correa de e MANIGLIA, Bianca Chieregato. Rheological evaluation of cassava and potato starch inks modified by ozonation for additive manufacturing of potential bone scaffolds. 2025, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais- SBPMat, 2025. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/. Acesso em: 23 dez. 2025.
    • APA

      Araújo, R. N., Nobrega, F. C. de, & Maniglia, B. C. (2025). Rheological evaluation of cassava and potato starch inks modified by ozonation for additive manufacturing of potential bone scaffolds. In Proceedings. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais- SBPMat. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    • NLM

      Araújo RN, Nobrega FC de, Maniglia BC. Rheological evaluation of cassava and potato starch inks modified by ozonation for additive manufacturing of potential bone scaffolds [Internet]. Proceedings. 2025 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    • Vancouver

      Araújo RN, Nobrega FC de, Maniglia BC. Rheological evaluation of cassava and potato starch inks modified by ozonation for additive manufacturing of potential bone scaffolds [Internet]. Proceedings. 2025 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    GDS 03. Good health and well-beingGDS 12. Responsible consumption and production
  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidade: IQSC

    Subjects: AMIDO, MANDIOCA, OZÔNIO

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOBREGA, Fernanda Correa de e ARAÚJO, Renan Nascimento e MANIGLIA, Bianca Chieregato. Innovative 3D-printed bone scaffolds from ozonemodified cassava starch reinforced with hydroxyapatite nanoparticles. 2025, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais- SBPMat, 2025. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/. Acesso em: 23 dez. 2025.
    • APA

      Nobrega, F. C. de, Araújo, R. N., & Maniglia, B. C. (2025). Innovative 3D-printed bone scaffolds from ozonemodified cassava starch reinforced with hydroxyapatite nanoparticles. In Proceedings. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais- SBPMat. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    • NLM

      Nobrega FC de, Araújo RN, Maniglia BC. Innovative 3D-printed bone scaffolds from ozonemodified cassava starch reinforced with hydroxyapatite nanoparticles [Internet]. Proceedings. 2025 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    • Vancouver

      Nobrega FC de, Araújo RN, Maniglia BC. Innovative 3D-printed bone scaffolds from ozonemodified cassava starch reinforced with hydroxyapatite nanoparticles [Internet]. Proceedings. 2025 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/23encontro/
    GDS 03. Good health and well-beingGDS 12. Responsible consumption and production
  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidade: IQSC

    Subjects: OSSO E OSSOS, AMIDO, BATATA, MANDIOCA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAÚJO, Renan Nascimento et al. Potato and cassava starches modified by green technology ozonation to improve processability in additive manufacturing; production of potential bone scaffolds. 2024, Anais.. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/. Acesso em: 23 dez. 2025.
    • APA

      Araújo, R. N., Nobrega, F. C. de, Aguiar, S. B. de, Maniglia, B. C., Corrêa, D. S., & Teodoro, K. B. R. (2024). Potato and cassava starches modified by green technology ozonation to improve processability in additive manufacturing; production of potential bone scaffolds. In Proceedings. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • NLM

      Araújo RN, Nobrega FC de, Aguiar SB de, Maniglia BC, Corrêa DS, Teodoro KBR. Potato and cassava starches modified by green technology ozonation to improve processability in additive manufacturing; production of potential bone scaffolds [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • Vancouver

      Araújo RN, Nobrega FC de, Aguiar SB de, Maniglia BC, Corrêa DS, Teodoro KBR. Potato and cassava starches modified by green technology ozonation to improve processability in additive manufacturing; production of potential bone scaffolds [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidades: IQSC, FFCLRP

    Subjects: IMPRESSÃO 3-D, OSSO E OSSOS, BATATA, HIDROXIAPATITA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi et al. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite. 2024, Anais.. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/. Acesso em: 23 dez. 2025.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I., Araújo, R. N., Melo, M. T. de, Gomes, G. H. de M., Ramos, A. P., & Maniglia, B. C. (2024). Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite. In Proceedings. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • NLM

      Sponchiado PAI, Araújo RN, Melo MT de, Gomes GH de M, Ramos AP, Maniglia BC. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • Vancouver

      Sponchiado PAI, Araújo RN, Melo MT de, Gomes GH de M, Ramos AP, Maniglia BC. Production and characterization of potential 3D printed bone scaffold based on modified potato and hydroxyapatite [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
  • Source: Proceedings. Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidade: IQSC

    Subjects: IMPRESSÃO 3-D, OSSO E OSSOS, AMIDO, MANDIOCA

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AGUIAR, Samile Bezerra de e ARAÚJO, Renan Nascimento e MANIGLIA, Bianca Chieregato. Innovations in cassava starch processing: dual thermal modification for enhanced 3D printing capabilities and potential in bone scaffold fabrication. 2024, Anais.. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. Disponível em: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/. Acesso em: 23 dez. 2025.
    • APA

      Aguiar, S. B. de, Araújo, R. N., & Maniglia, B. C. (2024). Innovations in cassava starch processing: dual thermal modification for enhanced 3D printing capabilities and potential in bone scaffold fabrication. In Proceedings. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • NLM

      Aguiar SB de, Araújo RN, Maniglia BC. Innovations in cassava starch processing: dual thermal modification for enhanced 3D printing capabilities and potential in bone scaffold fabrication [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/
    • Vancouver

      Aguiar SB de, Araújo RN, Maniglia BC. Innovations in cassava starch processing: dual thermal modification for enhanced 3D printing capabilities and potential in bone scaffold fabrication [Internet]. Proceedings. 2024 ;[citado 2025 dez. 23 ] Available from: https://www.sbpmat.org.br/22encontro/schedule/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025