Prebiotic effects of inulin extracted from burdock (Arctium lappa) in broilers (2017)
Source: Arquivos do Instituto Biológico. Unidades: ICB, FMVZ
Subjects: FRANGOS DE CORTE, CRESCIMENTO ANIMAL, ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, SALMONELOSE ANIMAL
ABNT
ITAYA, Nair Massumi et al. Prebiotic effects of inulin extracted from burdock (Arctium lappa) in broilers. Arquivos do Instituto Biológico, v. 84, p. 1-8, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1808-1657000522016. Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Itaya, N. M., Oliveira, M. G. X. de, Oliveira, M. C. V. de, Porreta, C., Menão, M. C., Borges, R. M., et al. (2017). Prebiotic effects of inulin extracted from burdock (Arctium lappa) in broilers. Arquivos do Instituto Biológico, 84, 1-8. doi:10.1590/1808-1657000522016NLM
Itaya NM, Oliveira MGX de, Oliveira MCV de, Porreta C, Menão MC, Borges RM, Silva JRMC da, Borges JCS, Knöbl T. Prebiotic effects of inulin extracted from burdock (Arctium lappa) in broilers [Internet]. Arquivos do Instituto Biológico. 2017 ; 84 1-8.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1808-1657000522016Vancouver
Itaya NM, Oliveira MGX de, Oliveira MCV de, Porreta C, Menão MC, Borges RM, Silva JRMC da, Borges JCS, Knöbl T. Prebiotic effects of inulin extracted from burdock (Arctium lappa) in broilers [Internet]. Arquivos do Instituto Biológico. 2017 ; 84 1-8.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1808-1657000522016