Filtros : "PREBIÓTICOS" "Saad, Susana Marta Isay" "FCF" Removidos: "Indexado no Current Contents" "Universidade Federal do Paraná (UFPR)" "Baruffaldi, Renato" "Financiado pela Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT)" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: VITAMINAS, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEDANI, Raquel et al. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, v. 154, n. 2, p. 341-353, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038. Acesso em: 05 jul. 2024.
    • APA

      Bedani, R., Cucick, A. C. C., Albuquerque, M. A. C. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2024). B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, 154( 2), 341-353. doi:10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • NLM

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • Vancouver

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
  • Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, FRUTAS TROPICAIS, PREBIÓTICOS, FITOQUÍMICA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MEDEIROS, Igor Ucella Dantas de. Aplicação do subproduto de caju (Anacardium occidentale) em leite fermentado probiótico: compostos bioativos, avaliação de grupos bacterianos no armazenamento, digestão e impacto na microbiota intestinal. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-204218/. Acesso em: 05 jul. 2024.
    • APA

      Medeiros, I. U. D. de. (2022). Aplicação do subproduto de caju (Anacardium occidentale) em leite fermentado probiótico: compostos bioativos, avaliação de grupos bacterianos no armazenamento, digestão e impacto na microbiota intestinal (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-204218/
    • NLM

      Medeiros IUD de. Aplicação do subproduto de caju (Anacardium occidentale) em leite fermentado probiótico: compostos bioativos, avaliação de grupos bacterianos no armazenamento, digestão e impacto na microbiota intestinal [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-204218/
    • Vancouver

      Medeiros IUD de. Aplicação do subproduto de caju (Anacardium occidentale) em leite fermentado probiótico: compostos bioativos, avaliação de grupos bacterianos no armazenamento, digestão e impacto na microbiota intestinal [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-204218/
  • Source: Probiotics: Advanced and Health Applications. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Miqueas Oliveira Morais da et al. Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods. Probiotics: Advanced and Health Applications. Tradução . London: Academic Press, 2022. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85170-1.00021-X. Acesso em: 05 jul. 2024.
    • APA

      Silva, M. O. M. da, Santos, K. M. O. dos, Saad, S. M. I., & Buriti, F. C. A. (2022). Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods. In Probiotics: Advanced and Health Applications. London: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-323-85170-1.00021-X
    • NLM

      Silva MOM da, Santos KMO dos, Saad SMI, Buriti FCA. Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods [Internet]. In: Probiotics: Advanced and Health Applications. London: Academic Press; 2022. [citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85170-1.00021-X
    • Vancouver

      Silva MOM da, Santos KMO dos, Saad SMI, Buriti FCA. Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods [Internet]. In: Probiotics: Advanced and Health Applications. London: Academic Press; 2022. [citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-85170-1.00021-X
  • Source: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Unidade: FCF

    Subjects: FIBRAS NA DIETA, ÁCIDO LÁCTICO, PREBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Tradução . Cambridge: Academic Press, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2. Acesso em: 05 jul. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Medeiros, I. U. D. de, Franco, B. D. G. de M., Saad, S. M. I., LeBlanc, A. de M. de, & LeBlanc, J. G. (2021). Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. In Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
  • Source: Beneficial Microbes. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTA INTESTINAL, PREBIÓTICOS, SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, BAGAÇOS, MANDIOCA, CANA-DE-AÇÚCAR, CASCAS (PLANTA), LARANJA, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Carlota Bussolo de e SAAD, Susana Marta Isay e VENEMA, K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products. Beneficial Microbes, v. 12, n. 4, p. 397-411, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151. Acesso em: 05 jul. 2024.
    • APA

      Souza, C. B. de, Saad, S. M. I., & Venema, K. (2021). Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products. Beneficial Microbes, 12( 4), 397-411. doi:10.3920/BM2020.0151
    • NLM

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 4): 397-411.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151
    • Vancouver

      Souza CB de, Saad SMI, Venema K. Lean and obese microbiota: differences in in vitro fermentation of food-by-products [Internet]. Beneficial Microbes. 2021 ; 12( 4): 397-411.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3920/BM2020.0151

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024