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ABNT
NAKAMURA, Daniel Yudi Miyahara et al. Resin foraging interactions in stingless bees: an ecological synthesis using multilayer networks. Apidologie, v. 55, n. 34, p. 01-19, 2024Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1007/s13592-024-01082-8. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Nakamura, D. Y. M., Koffler, S., Mello, M. A. R., & Francoy, T. M. (2024). Resin foraging interactions in stingless bees: an ecological synthesis using multilayer networks. Apidologie, 55( 34), 01-19. doi:10.1007/s13592-024-01082-8
NLM
Nakamura DYM, Koffler S, Mello MAR, Francoy TM. Resin foraging interactions in stingless bees: an ecological synthesis using multilayer networks [Internet]. Apidologie. 2024 ; 55( 34): 01-19.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s13592-024-01082-8
Vancouver
Nakamura DYM, Koffler S, Mello MAR, Francoy TM. Resin foraging interactions in stingless bees: an ecological synthesis using multilayer networks [Internet]. Apidologie. 2024 ; 55( 34): 01-19.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1007/s13592-024-01082-8
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ABNT
PEDRINHA, Victor Feliz et al. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella. Biomedicine & Pharmacotherapy, v. Fe 2024, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Pedrinha, V. F., Santos, L. M., Gonçalves, C. P., Garcia, M. T., Lameira, O. A., Queiroga, C. L., et al. (2024). Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella. Biomedicine & Pharmacotherapy, Fe 2024. doi:10.1016/j.biopha.2024.116139
NLM
Pedrinha VF, Santos LM, Gonçalves CP, Garcia MT, Lameira OA, Queiroga CL, Ribeiro MCM, Shahbazi M-A, Sharma PK, Junqueira JC, Sipert CR, Andrade FB de. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella [Internet]. Biomedicine & Pharmacotherapy. 2024 ; Fe 2024[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139
Vancouver
Pedrinha VF, Santos LM, Gonçalves CP, Garcia MT, Lameira OA, Queiroga CL, Ribeiro MCM, Shahbazi M-A, Sharma PK, Junqueira JC, Sipert CR, Andrade FB de. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella [Internet]. Biomedicine & Pharmacotherapy. 2024 ; Fe 2024[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139
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SCHALCH, Nadia Obrownick Okamoto. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Schalch, N. O. O. (2024). Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
NLM
Schalch NOO. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
Vancouver
Schalch NOO. Estabilização de compostos ativos de própolis vermelha em sistemas híbridos de nanoceluloses e TPP-quitossomas: potencial aplicação em criogéis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-18092024-093929/
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JÚNIOR, Almir Moreira Gonçalves. Identificação de microrganismos isolados da própolis verde, vermelha e verde da Caatinga e antagonismo das bactérias ao Colletotrichum falcatum. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-01072024-154759/. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Júnior, A. M. G. (2024). Identificação de microrganismos isolados da própolis verde, vermelha e verde da Caatinga e antagonismo das bactérias ao Colletotrichum falcatum (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-01072024-154759/
NLM
Júnior AMG. Identificação de microrganismos isolados da própolis verde, vermelha e verde da Caatinga e antagonismo das bactérias ao Colletotrichum falcatum [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-01072024-154759/
Vancouver
Júnior AMG. Identificação de microrganismos isolados da própolis verde, vermelha e verde da Caatinga e antagonismo das bactérias ao Colletotrichum falcatum [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-01072024-154759/
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PEDRINHA, Victor Feliz et al. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella. Brazilian Dental Journal, v. Fe 2024, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Pedrinha, V. F., Santos, L. M., Gonçalves, C. P., Garcia, M. T., Lameira, O. A., Queiroga, C. L., et al. (2024). Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella. Brazilian Dental Journal, Fe 2024. doi:10.1016/j.biopha.2024.116139
NLM
Pedrinha VF, Santos LM, Gonçalves CP, Garcia MT, Lameira OA, Queiroga CL, Ribeiro MCM, Shahbazi M-A, Sharma PK, Junqueira JC, Sipert CR, Andrade FB de. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella [Internet]. Brazilian Dental Journal. 2024 ; Fe 2024[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139
Vancouver
Pedrinha VF, Santos LM, Gonçalves CP, Garcia MT, Lameira OA, Queiroga CL, Ribeiro MCM, Shahbazi M-A, Sharma PK, Junqueira JC, Sipert CR, Andrade FB de. Effects of natural antimicrobial compounds propolis and copaiba on periodontal ligament fibroblasts, molecular docking, and in vivo study in Galleria mellonella [Internet]. Brazilian Dental Journal. 2024 ; Fe 2024[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biopha.2024.116139
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GONÇALVES JÚNIOR, Almir Moreira et al. Isolation of microorganisms from Brazilian green propolis. 2023, Anais.. Piracicaba, SP: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.esalq.usp.br/biblioteca/pdf/Aplica%C3%A7%C3%B5es-e-perspectivas-para-a-agricultura-do-futuro.pdf. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Gonçalves Júnior, A. M., Sartori, A. G. de O., Lazarini, J. G., Alencar, S. M. de, Berlinck, R. G. de S., & Lira, S. P. de. (2023). Isolation of microorganisms from Brazilian green propolis. In Aplicações e perspectivas para agricultura do futuro: anais... Piracicaba, SP: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.11606/9786587391519
NLM
Gonçalves Júnior AM, Sartori AG de O, Lazarini JG, Alencar SM de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Isolation of microorganisms from Brazilian green propolis [Internet]. Aplicações e perspectivas para agricultura do futuro: anais.. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/biblioteca/pdf/Aplica%C3%A7%C3%B5es-e-perspectivas-para-a-agricultura-do-futuro.pdf
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Gonçalves Júnior AM, Sartori AG de O, Lazarini JG, Alencar SM de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Isolation of microorganisms from Brazilian green propolis [Internet]. Aplicações e perspectivas para agricultura do futuro: anais.. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.esalq.usp.br/biblioteca/pdf/Aplica%C3%A7%C3%B5es-e-perspectivas-para-a-agricultura-do-futuro.pdf
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REIS, Camily Aparecida e GOMES, Andresa e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Effect of emulsifier type of emulsions (O/W) encapsulating crude red propolis on soy protein isolate-based active films properties. 2023, Anais.. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Reis, C. A., Gomes, A., & Sobral, P. J. do A. (2023). Effect of emulsifier type of emulsions (O/W) encapsulating crude red propolis on soy protein isolate-based active films properties. In Caderno de Resumos. Pirassununga: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo. Recuperado de https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
NLM
Reis CA, Gomes A, Sobral PJ do A. Effect of emulsifier type of emulsions (O/W) encapsulating crude red propolis on soy protein isolate-based active films properties [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
Vancouver
Reis CA, Gomes A, Sobral PJ do A. Effect of emulsifier type of emulsions (O/W) encapsulating crude red propolis on soy protein isolate-based active films properties [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1QWGMtQ82ffMeOJwVi0zP9gcG_s9A9E4z/view
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BERRETTA, Andresa Aparecida et al. Development and characterization of new green propolis extract formulations as promising candidates to substitute for green propolis hydroalcoholic extract. Molecules, v. 28, n. 8, p. 1-17, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules28083510. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Berretta, A. A., Zamarrenho, L. G., Corrêa, J. A., Lima, J. A. de, Borini, G. B., Ambrosio, S. R., et al. (2023). Development and characterization of new green propolis extract formulations as promising candidates to substitute for green propolis hydroalcoholic extract. Molecules, 28( 8), 1-17. doi:10.3390/molecules28083510
NLM
Berretta AA, Zamarrenho LG, Corrêa JA, Lima JA de, Borini GB, Ambrosio SR, Barud H da S, Bastos JK, De Jong D. Development and characterization of new green propolis extract formulations as promising candidates to substitute for green propolis hydroalcoholic extract [Internet]. Molecules. 2023 ; 28( 8): 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28083510
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Berretta AA, Zamarrenho LG, Corrêa JA, Lima JA de, Borini GB, Ambrosio SR, Barud H da S, Bastos JK, De Jong D. Development and characterization of new green propolis extract formulations as promising candidates to substitute for green propolis hydroalcoholic extract [Internet]. Molecules. 2023 ; 28( 8): 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28083510
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ABNT
GOTARDO, Luciana Ruggeri Menezes et al. Study of the oxidative and microbiological stability of nitrite-reduced, vacuum-packed, refrigerated lamb sausages supplemented with red propolis extract. Foods, v. 12, p. 1-17, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods12244419. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Gotardo, L. R. M., Carvalho, F. A. L. de, Quirino, D. J. G., Favaro-Trindade, C. S., Alencar, S. M. de, Oliveira, A. L. de, & Trindade, M. A. (2023). Study of the oxidative and microbiological stability of nitrite-reduced, vacuum-packed, refrigerated lamb sausages supplemented with red propolis extract. Foods, 12, 1-17. doi:10.3390/foods12244419
NLM
Gotardo LRM, Carvalho FAL de, Quirino DJG, Favaro-Trindade CS, Alencar SM de, Oliveira AL de, Trindade MA. Study of the oxidative and microbiological stability of nitrite-reduced, vacuum-packed, refrigerated lamb sausages supplemented with red propolis extract [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12244419
Vancouver
Gotardo LRM, Carvalho FAL de, Quirino DJG, Favaro-Trindade CS, Alencar SM de, Oliveira AL de, Trindade MA. Study of the oxidative and microbiological stability of nitrite-reduced, vacuum-packed, refrigerated lamb sausages supplemented with red propolis extract [Internet]. Foods. 2023 ; 12 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12244419
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ABNT
SALES PERES, Sílvia Helena de Carvalho et al. Propolis effects in periodontal disease seem to affect coronavirus disease: a meta-analysis. Brazilian Oral Research, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2023.vol37.0031. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Sales Peres, S. H. de C., Azevedo-Silva, L. J. de, Castilho, A. V. S. S., Castro, M. S., Sales-Peres, A. de C., & Machado, M. A. de A. M. (2023). Propolis effects in periodontal disease seem to affect coronavirus disease: a meta-analysis. Brazilian Oral Research. doi:10.1590/1807-3107bor-2023.vol37.0031
NLM
Sales Peres SH de C, Azevedo-Silva LJ de, Castilho AVSS, Castro MS, Sales-Peres A de C, Machado MA de AM. Propolis effects in periodontal disease seem to affect coronavirus disease: a meta-analysis [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2023.vol37.0031
Vancouver
Sales Peres SH de C, Azevedo-Silva LJ de, Castilho AVSS, Castro MS, Sales-Peres A de C, Machado MA de AM. Propolis effects in periodontal disease seem to affect coronavirus disease: a meta-analysis [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1807-3107bor-2023.vol37.0031
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ABNT
ZAMARRENHO, Luana Gonçalves et al. Effects of three different brazilian green propolis extract formulations on pro- and anti-inflammatory cytokine secretion by macrophages. Applied Sciences, v. 13, p. 1-17, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/app13106247. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Zamarrenho, L. G., Lima, M. H. F. de, Hori, J. I., Lima, J. A. de, Ambrosio, S. R., Bastos, J. K., et al. (2023). Effects of three different brazilian green propolis extract formulations on pro- and anti-inflammatory cytokine secretion by macrophages. Applied Sciences, 13, 1-17. doi:10.3390/app13106247
NLM
Zamarrenho LG, Lima MHF de, Hori JI, Lima JA de, Ambrosio SR, Bastos JK, De Jong D, Berretta AA. Effects of three different brazilian green propolis extract formulations on pro- and anti-inflammatory cytokine secretion by macrophages [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13106247
Vancouver
Zamarrenho LG, Lima MHF de, Hori JI, Lima JA de, Ambrosio SR, Bastos JK, De Jong D, Berretta AA. Effects of three different brazilian green propolis extract formulations on pro- and anti-inflammatory cytokine secretion by macrophages [Internet]. Applied Sciences. 2023 ; 13 1-17.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/app13106247
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ABNT
BERRETTA, Andresa Aparecida et al. Development and characterization of high-absorption microencapsulated organic propolis EPP-AF® extract (i-CAPs). Molecules, v. 28, n. 20, p. 1-25, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules28207128. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Berretta, A. A., Lima, J. A. de, Falção, S. I., Calhelha, R., Amorim, N. A., Gonçalves, I. S., et al. (2023). Development and characterization of high-absorption microencapsulated organic propolis EPP-AF® extract (i-CAPs). Molecules, 28( 20), 1-25. doi:10.3390/molecules28207128
NLM
Berretta AA, Lima JA de, Falção SI, Calhelha R, Amorim NA, Gonçalves IS, Zamarrenho LG, Barud H da S, Bastos JK, De Jong D, Vilas Boas M. Development and characterization of high-absorption microencapsulated organic propolis EPP-AF® extract (i-CAPs) [Internet]. Molecules. 2023 ; 28( 20): 1-25.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28207128
Vancouver
Berretta AA, Lima JA de, Falção SI, Calhelha R, Amorim NA, Gonçalves IS, Zamarrenho LG, Barud H da S, Bastos JK, De Jong D, Vilas Boas M. Development and characterization of high-absorption microencapsulated organic propolis EPP-AF® extract (i-CAPs) [Internet]. Molecules. 2023 ; 28( 20): 1-25.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules28207128
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ABNT
ALENCAR, Severino Matias de et al. Dynamic gastrointestinal digestion/intestinal permeability of encapsulated and nonencapsulated Brazilian red propolis: active compounds stability and bioactivity. Food Chemistry, v. 411, p. 1-9, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.135469. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Alencar, S. M. de, Sartori, A. G. de O., Dag, D., Batista, P. S., Rosalen, P. L., Ikegaki, M., & Kong, F. (2023). Dynamic gastrointestinal digestion/intestinal permeability of encapsulated and nonencapsulated Brazilian red propolis: active compounds stability and bioactivity. Food Chemistry, 411, 1-9. doi:10.1016/j.foodchem.2023.135469
NLM
Alencar SM de, Sartori AG de O, Dag D, Batista PS, Rosalen PL, Ikegaki M, Kong F. Dynamic gastrointestinal digestion/intestinal permeability of encapsulated and nonencapsulated Brazilian red propolis: active compounds stability and bioactivity [Internet]. Food Chemistry. 2023 ; 411 1-9.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.135469
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Alencar SM de, Sartori AG de O, Dag D, Batista PS, Rosalen PL, Ikegaki M, Kong F. Dynamic gastrointestinal digestion/intestinal permeability of encapsulated and nonencapsulated Brazilian red propolis: active compounds stability and bioactivity [Internet]. Food Chemistry. 2023 ; 411 1-9.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.135469
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REGNIER, Leonardo e SALATINO, Maria Luiza Faria e SALATINO, Antonio. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini. Journal of Apicultural Research, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Regnier, L., Salatino, M. L. F., & Salatino, A. (2023). Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini. Journal of Apicultural Research. doi:10.1080/00218839.2023.2216328
NLM
Regnier L, Salatino MLF, Salatino A. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328
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Regnier L, Salatino MLF, Salatino A. Parameters of the gross composition of propolis from Brazilian Meliponini [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2023.2216328
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ABNT
FERREIRA, Iara et al. Non-lactic probiotic beverage enriched with microencapsulated red propolis: microorganism viability, physicochemical characteristics, and sensory perception. Fermentation, v. 9, n. 3, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation9030234. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Ferreira, I., Melo, D. de S., Santos, M. S., Dias, D. R., Souza, C. O. de, Favaro-Trindade, C. S., et al. (2023). Non-lactic probiotic beverage enriched with microencapsulated red propolis: microorganism viability, physicochemical characteristics, and sensory perception. Fermentation, 9( 3), 1-14. doi:10.3390/fermentation9030234
NLM
Ferreira I, Melo D de S, Santos MS, Dias DR, Souza CO de, Favaro-Trindade CS, Pinho LS, Almeida RC de C, Magalhães-Guedes KT, Schwan RF. Non-lactic probiotic beverage enriched with microencapsulated red propolis: microorganism viability, physicochemical characteristics, and sensory perception [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 3): 1-14.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9030234
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Ferreira I, Melo D de S, Santos MS, Dias DR, Souza CO de, Favaro-Trindade CS, Pinho LS, Almeida RC de C, Magalhães-Guedes KT, Schwan RF. Non-lactic probiotic beverage enriched with microencapsulated red propolis: microorganism viability, physicochemical characteristics, and sensory perception [Internet]. Fermentation. 2023 ; 9( 3): 1-14.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation9030234
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ABNT
RIBEIRO, Caroline Fernanda da Silva et al. Effect of experimental toothpaste containing hydroxyapatite nanoparticles and propolis, with and without fluoride, on the microcosm biofilm and enamel demineralization. Biofouling, v. 39, n. 3, p. 339-348, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/08927014.2023.2217689. Acesso em: 16 nov. 2024.
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Ribeiro, C. F. da S., Dionizio, A., Araújo, T. T., Rodrigues, C. M. V. B. F., Mattos, A. C., Otaviano, L. G., et al. (2023). Effect of experimental toothpaste containing hydroxyapatite nanoparticles and propolis, with and without fluoride, on the microcosm biofilm and enamel demineralization. Biofouling, 39( 3), 339-348. doi:10.1080/08927014.2023.2217689
NLM
Ribeiro CF da S, Dionizio A, Araújo TT, Rodrigues CMVBF, Mattos AC, Otaviano LG, Grizzo LT, Magalhães AC, Buzalaf MAR. Effect of experimental toothpaste containing hydroxyapatite nanoparticles and propolis, with and without fluoride, on the microcosm biofilm and enamel demineralization [Internet]. Biofouling. 2023 ; 39( 3): 339-348.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2023.2217689
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Ribeiro CF da S, Dionizio A, Araújo TT, Rodrigues CMVBF, Mattos AC, Otaviano LG, Grizzo LT, Magalhães AC, Buzalaf MAR. Effect of experimental toothpaste containing hydroxyapatite nanoparticles and propolis, with and without fluoride, on the microcosm biofilm and enamel demineralization [Internet]. Biofouling. 2023 ; 39( 3): 339-348.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/08927014.2023.2217689
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ABNT
GONÇALVES, Isabella Salgado et al. Antimicrobial formulation of a bacterial nanocellulose/propolis-containing photosensitizer for biomedical applications. Polymers, v. 15, n. 4, p. 987-1-987-20, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polym15040987. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Gonçalves, I. S., Lima, L. R., Silva, A. A. B. e, Ferreira, N. A. A., Pratavieira, S., Corrêa, T. Q., et al. (2023). Antimicrobial formulation of a bacterial nanocellulose/propolis-containing photosensitizer for biomedical applications. Polymers, 15( 4), 987-1-987-20. doi:10.3390/polym15040987
NLM
Gonçalves IS, Lima LR, Silva AAB e, Ferreira NAA, Pratavieira S, Corrêa TQ, Nogueira FAR, Barud H da S. Antimicrobial formulation of a bacterial nanocellulose/propolis-containing photosensitizer for biomedical applications [Internet]. Polymers. 2023 ; 15( 4): 987-1-987-20.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polym15040987
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Gonçalves IS, Lima LR, Silva AAB e, Ferreira NAA, Pratavieira S, Corrêa TQ, Nogueira FAR, Barud H da S. Antimicrobial formulation of a bacterial nanocellulose/propolis-containing photosensitizer for biomedical applications [Internet]. Polymers. 2023 ; 15( 4): 987-1-987-20.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polym15040987
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ABNT
PORTES, Juan Domingos et al. Efeito antimicrobiano da Própolis e Copaíba utilizados como irrigantes alternativos intracanais em biofilme dual-espécies. Brazilian Oral Research. São Paulo: SBPqO. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/278a0905-5b9b-41e8-838f-f3d863335e22/3181188.pdf. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2023
APA
Portes, J. D., Braga, H. B., Pedrinha, V. F., Barros, M. C. de, Simas, L. L. de M., Ribeiro, M. C. M., & Andrade, F. B. de. (2023). Efeito antimicrobiano da Própolis e Copaíba utilizados como irrigantes alternativos intracanais em biofilme dual-espécies. Brazilian Oral Research. São Paulo: SBPqO. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/278a0905-5b9b-41e8-838f-f3d863335e22/3181188.pdf
NLM
Portes JD, Braga HB, Pedrinha VF, Barros MC de, Simas LL de M, Ribeiro MCM, Andrade FB de. Efeito antimicrobiano da Própolis e Copaíba utilizados como irrigantes alternativos intracanais em biofilme dual-espécies [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ; 37 115.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/278a0905-5b9b-41e8-838f-f3d863335e22/3181188.pdf
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Portes JD, Braga HB, Pedrinha VF, Barros MC de, Simas LL de M, Ribeiro MCM, Andrade FB de. Efeito antimicrobiano da Própolis e Copaíba utilizados como irrigantes alternativos intracanais em biofilme dual-espécies [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ; 37 115.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/278a0905-5b9b-41e8-838f-f3d863335e22/3181188.pdf
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ABNT
BARROS, Mirela Cesar de et al. Atividade antimicrobiana e anti-LPS da Própolis e água de cal agitadas por ultrassom em canais contaminados por Fusobacterium nucleatum. Brazilian Oral Research. São Paulo: SBPqO. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e67d01d1-d36e-491c-a9b0-14adaef4869e/3184234.pdf. Acesso em: 16 nov. 2024. , 2023
APA
Barros, M. C. de, Pedrinha, V. F., Oliveira, F. E. de, Ribeiro, M. C. M., Gomes, B. P. F. de A., Oliveira, L. D. de, & Andrade, F. B. de. (2023). Atividade antimicrobiana e anti-LPS da Própolis e água de cal agitadas por ultrassom em canais contaminados por Fusobacterium nucleatum. Brazilian Oral Research. São Paulo: SBPqO. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/e67d01d1-d36e-491c-a9b0-14adaef4869e/3184234.pdf
NLM
Barros MC de, Pedrinha VF, Oliveira FE de, Ribeiro MCM, Gomes BPF de A, Oliveira LD de, Andrade FB de. Atividade antimicrobiana e anti-LPS da Própolis e água de cal agitadas por ultrassom em canais contaminados por Fusobacterium nucleatum [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ; 37 343.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e67d01d1-d36e-491c-a9b0-14adaef4869e/3184234.pdf
Vancouver
Barros MC de, Pedrinha VF, Oliveira FE de, Ribeiro MCM, Gomes BPF de A, Oliveira LD de, Andrade FB de. Atividade antimicrobiana e anti-LPS da Própolis e água de cal agitadas por ultrassom em canais contaminados por Fusobacterium nucleatum [Internet]. Brazilian Oral Research. 2023 ; 37 343.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/e67d01d1-d36e-491c-a9b0-14adaef4869e/3184234.pdf
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ABNT
KITAYAMA, Suemy Simplício e DIBB, Regina Guenka Palma. Emprego de gel de quitosana com própolis para prevenção da erosão dentinária. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/58/58133/tde-23102023-170543/. Acesso em: 16 nov. 2024.
APA
Kitayama, S. S., & Dibb, R. G. P. (2023). Emprego de gel de quitosana com própolis para prevenção da erosão dentinária (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/58/58133/tde-23102023-170543/
NLM
Kitayama SS, Dibb RGP. Emprego de gel de quitosana com própolis para prevenção da erosão dentinária [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/58/58133/tde-23102023-170543/
Vancouver
Kitayama SS, Dibb RGP. Emprego de gel de quitosana com própolis para prevenção da erosão dentinária [Internet]. 2023 ;[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/58/58133/tde-23102023-170543/