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  • Source: Food and Bioproducts Processing. Unidades: FZEA, FMVZ

    Subjects: UVA, BAGAÇOS, ATOMIZAÇÃO, PIGMENTOS

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    • ABNT

      SOUZA, Volnei Brito de et al. Effect of spray drying on the physicochemical properties and color stability of the powdered pigment obtained from vinification byproducts of the Bordo grape (Vitis labrusca). Food and Bioproducts Processing, v. 93, p. 39-50, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2013.11.001. Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Souza, V. B. de, Thomazini, M., Balieiro, J. C. de C., & Fávaro-Trindade, C. S. (2015). Effect of spray drying on the physicochemical properties and color stability of the powdered pigment obtained from vinification byproducts of the Bordo grape (Vitis labrusca). Food and Bioproducts Processing, 93, 39-50. doi:10.1016/j.fbp.2013.11.001
    • NLM

      Souza VB de, Thomazini M, Balieiro JC de C, Fávaro-Trindade CS. Effect of spray drying on the physicochemical properties and color stability of the powdered pigment obtained from vinification byproducts of the Bordo grape (Vitis labrusca) [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2015 ; 93 39-50.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2013.11.001
    • Vancouver

      Souza VB de, Thomazini M, Balieiro JC de C, Fávaro-Trindade CS. Effect of spray drying on the physicochemical properties and color stability of the powdered pigment obtained from vinification byproducts of the Bordo grape (Vitis labrusca) [Internet]. Food and Bioproducts Processing. 2015 ; 93 39-50.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2013.11.001
  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: PIGMENTOS, GALINHAS POEDEIRAS, OVO

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    • ABNT

      CARVALHO, Paulo Reis de et al. Influência da adição de fontes marinhas de carotenóides à dieta de galinhas poedeiras na pigmentação da gema do ovo. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 43, n. 5, p. 654-663, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2006.26575. Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Carvalho, P. R. de, Pita, M. C. G., Piber Neto, E., Mirandola, R. M. S., & Mendonça Júnior, C. X. de. (2006). Influência da adição de fontes marinhas de carotenóides à dieta de galinhas poedeiras na pigmentação da gema do ovo. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 43( 5), 654-663. doi:10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2006.26575
    • NLM

      Carvalho PR de, Pita MCG, Piber Neto E, Mirandola RMS, Mendonça Júnior CX de. Influência da adição de fontes marinhas de carotenóides à dieta de galinhas poedeiras na pigmentação da gema do ovo [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2006 ; 43( 5): 654-663.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2006.26575
    • Vancouver

      Carvalho PR de, Pita MCG, Piber Neto E, Mirandola RMS, Mendonça Júnior CX de. Influência da adição de fontes marinhas de carotenóides à dieta de galinhas poedeiras na pigmentação da gema do ovo [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2006 ; 43( 5): 654-663.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.bjvras.2006.26575
  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: TRANSFERASES, GADO HOLANDÊS, GADO JERSEY, HEPATOPATIAS, PIGMENTOS, BOVINOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Regiane Machado de et al. Influência dos fatores raciais na função hepática de bovinos da raça Holandesa e Jersey. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 41, n. 5, p. 306-312, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1413-95962004000500003. Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Souza, R. M. de, Birgel Júnior, E. H., Ayres, M. C. C., & Birgel, E. H. (2004). Influência dos fatores raciais na função hepática de bovinos da raça Holandesa e Jersey. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 41( 5), 306-312. doi:10.1590/s1413-95962004000500003
    • NLM

      Souza RM de, Birgel Júnior EH, Ayres MCC, Birgel EH. Influência dos fatores raciais na função hepática de bovinos da raça Holandesa e Jersey [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2004 ; 41( 5): 306-312.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1413-95962004000500003
    • Vancouver

      Souza RM de, Birgel Júnior EH, Ayres MCC, Birgel EH. Influência dos fatores raciais na função hepática de bovinos da raça Holandesa e Jersey [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2004 ; 41( 5): 306-312.[citado 2024 out. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1413-95962004000500003

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