Pesticide residues in brazilian bean, egg and rice and the potential risk for consumers (2010)
Source: Revista Brasileira de Toxicologia. Unidade: FMVZ
Subjects: PESTICIDAS, NUTRIÇÃO, ARROZ, FEIJÃO, OVO
ABNT
CISCATO, Cláudia Helena Pastor et al. Pesticide residues in brazilian bean, egg and rice and the potential risk for consumers. Revista Brasileira de Toxicologia, v. 23, n. 1-2, p. 22-27, 2010Tradução . . Disponível em: http://www.sbtox.org.br/Revista_SBTox/. Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Ciscato, C. H. P., Gebara, A. B., Monteiro, S. H., Manginelli, S., & Spinosa, H. de S. (2010). Pesticide residues in brazilian bean, egg and rice and the potential risk for consumers. Revista Brasileira de Toxicologia, 23( 1-2), 22-27. Recuperado de http://www.sbtox.org.br/Revista_SBTox/NLM
Ciscato CHP, Gebara AB, Monteiro SH, Manginelli S, Spinosa H de S. Pesticide residues in brazilian bean, egg and rice and the potential risk for consumers [Internet]. Revista Brasileira de Toxicologia. 2010 ; 23( 1-2): 22-27.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.sbtox.org.br/Revista_SBTox/Vancouver
Ciscato CHP, Gebara AB, Monteiro SH, Manginelli S, Spinosa H de S. Pesticide residues in brazilian bean, egg and rice and the potential risk for consumers [Internet]. Revista Brasileira de Toxicologia. 2010 ; 23( 1-2): 22-27.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.sbtox.org.br/Revista_SBTox/