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  • Source: Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO

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    • ABNT

      MIANO, Alberto Cláudio e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety, v. 17, n. 2, p. 352-370, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., & Augusto, P. E. D. (2018). The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety, 17( 2), 352-370. doi:10.1111/1541-4337.12328
    • NLM

      Miano AC, Augusto PED. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements [Internet]. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. 2018 ; 17( 2): 352-370.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328
    • Vancouver

      Miano AC, Augusto PED. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements [Internet]. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. 2018 ; 17( 2): 352-370.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328
  • Unidade: FM

    Subjects: PRÉ-ECLÂMPSIA, GRAVIDEZ, INSUFICIÊNCIA RENAL AGUDA, CESÁREA, HIDRATAÇÃO

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    • ABNT

      SILVA, Wallace Andrino da. Efeito da terapia hídrica restritiva ou liberal sobre a função renal de gestantes com pré-eclâmpsia grave submetidas cesariana: ensaio clínico randomizado. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/5/5152/tde-07122018-093502/. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Silva, W. A. da. (2018). Efeito da terapia hídrica restritiva ou liberal sobre a função renal de gestantes com pré-eclâmpsia grave submetidas cesariana: ensaio clínico randomizado (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/5/5152/tde-07122018-093502/
    • NLM

      Silva WA da. Efeito da terapia hídrica restritiva ou liberal sobre a função renal de gestantes com pré-eclâmpsia grave submetidas cesariana: ensaio clínico randomizado [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/5/5152/tde-07122018-093502/
    • Vancouver

      Silva WA da. Efeito da terapia hídrica restritiva ou liberal sobre a função renal de gestantes com pré-eclâmpsia grave submetidas cesariana: ensaio clínico randomizado [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/5/5152/tde-07122018-093502/
  • Source: Journal of Electrical Bioimpedance. Unidades: FCFRP, FMRP

    Subjects: COMPOSIÇÃO CORPORAL, HIDRATAÇÃO, OBESIDADE, NEFROPATIAS

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    • ABNT

      BELLAFRONTE, Natália Tomborelli et al. Estimation of body composition and water data depends on the bioelectrical impedance device. Journal of Electrical Bioimpedance, v. 9, p. 96-105, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2478/joeb-2018-0014. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Bellafronte, N. T., Batistuti, M. R., Santos, N. Z. dos, Holland, H., Romão, E. A., & Chiarello, P. G. (2018). Estimation of body composition and water data depends on the bioelectrical impedance device. Journal of Electrical Bioimpedance, 9, 96-105. doi:10.2478/joeb-2018-0014
    • NLM

      Bellafronte NT, Batistuti MR, Santos NZ dos, Holland H, Romão EA, Chiarello PG. Estimation of body composition and water data depends on the bioelectrical impedance device [Internet]. Journal of Electrical Bioimpedance. 2018 ; 9 96-105.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.2478/joeb-2018-0014
    • Vancouver

      Bellafronte NT, Batistuti MR, Santos NZ dos, Holland H, Romão EA, Chiarello PG. Estimation of body composition and water data depends on the bioelectrical impedance device [Internet]. Journal of Electrical Bioimpedance. 2018 ; 9 96-105.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.2478/joeb-2018-0014
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: VARIEDADES VEGETAIS, HIDRATAÇÃO, FEIJÃO

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    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio et al. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, v. 107, p. 182-194, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Saldaña, E., Campestrini, L. H., Chiorato, A. F., & Augusto, P. E. D. (2018). Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, 107, 182-194. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • NLM

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • Vancouver

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: COZIMENTO, FEIJÃO, GERMINAÇÃO, GRÃOS, HIDRATAÇÃO, NUTRIENTES, ULTRASSOM

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    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2018). Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABÓBORA, ÁGUA, HIDRATAÇÃO, SECAGEM DE ALIMENTOS, TRANSPORTE DE MASSA

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    • ABNT

      ROJAS, Meliza Lindsay e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin. LWT - Food Science and Technology, v. 93, p. 102-108, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2018). Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin. LWT - Food Science and Technology, 93, 102-108. doi:10.1016/j.lwt.2018.03.031
    • NLM

      Rojas ML, Augusto PED. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 93 102-108.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031
    • Vancouver

      Rojas ML, Augusto PED. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 93 102-108.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, FEIJÃO, OZÔNIO, HIDRATAÇÃO, COMPOSTOS FENÓLICOS, MICOTOXINAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEXANDRE, A. P. S et al. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, p. 1-6, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S., Miano, A. C., Brandão, T. R. S., Miller, F. A., Fundo, J. F., Domingues, M. A. C., et al. (2018). Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, 1-6. doi:10.1111/jfpe.12893
    • NLM

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
    • Vancouver

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
  • Source: Nanomaterials. Unidade: FCF

    Subjects: MATERIAIS NANOESTRUTURADOS, HIDRATAÇÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      APOLINÁRIO, Alexsandra Conceição et al. Challenges for the self-assembly of poly(Ethylene Glycol)–poly(Lactic acid) (PEG-PLA) into polymersomes: beyond the theoretical paradigms. Nanomaterials, v. 8, p. 1-16 art. 3390, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nano8060373. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Apolinário, A. C., Magón, M. S., Pessoa Junior, A., & Rangel-Yagui, C. de O. (2018). Challenges for the self-assembly of poly(Ethylene Glycol)–poly(Lactic acid) (PEG-PLA) into polymersomes: beyond the theoretical paradigms. Nanomaterials, 8, 1-16 art. 3390. doi:10.3390/nano8060373
    • NLM

      Apolinário AC, Magón MS, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Challenges for the self-assembly of poly(Ethylene Glycol)–poly(Lactic acid) (PEG-PLA) into polymersomes: beyond the theoretical paradigms [Internet]. Nanomaterials. 2018 ; 8 1-16 art. 3390.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nano8060373
    • Vancouver

      Apolinário AC, Magón MS, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Challenges for the self-assembly of poly(Ethylene Glycol)–poly(Lactic acid) (PEG-PLA) into polymersomes: beyond the theoretical paradigms [Internet]. Nanomaterials. 2018 ; 8 1-16 art. 3390.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nano8060373
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: CINÉTICA, HIDRATAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio et al. Hydration kinetics of cereal and pulses: new data and hypothesis evaluation. Journal of Food Process Engineering, v. 41, n. 1, p. 1-8, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12617. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Sabadoti, V. D., Pereira, J. da C., & Augusto, P. E. D. (2018). Hydration kinetics of cereal and pulses: new data and hypothesis evaluation. Journal of Food Process Engineering, 41( 1), 1-8. doi:10.1111/jfpe.12617
    • NLM

      Miano AC, Sabadoti VD, Pereira J da C, Augusto PED. Hydration kinetics of cereal and pulses: new data and hypothesis evaluation [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 41( 1): 1-8.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12617
    • Vancouver

      Miano AC, Sabadoti VD, Pereira J da C, Augusto PED. Hydration kinetics of cereal and pulses: new data and hypothesis evaluation [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 41( 1): 1-8.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12617
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: CINÉTICA, FEIJÃO, HIDRATAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLADELE, Samouel Olugbenga et al. Hydration kinetics of Carioca beans at different pHs. Journal of Food Process Engineering, p. 1-7, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12908. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Oladele, S. O., Osundahunsi, O. F., Agbetoye, L. A. S., & Augusto, P. E. D. (2018). Hydration kinetics of Carioca beans at different pHs. Journal of Food Process Engineering, 1-7. doi:10.1111/jfpe.12908
    • NLM

      Oladele SO, Osundahunsi OF, Agbetoye LAS, Augusto PED. Hydration kinetics of Carioca beans at different pHs [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-7.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12908
    • Vancouver

      Oladele SO, Osundahunsi OF, Agbetoye LAS, Augusto PED. Hydration kinetics of Carioca beans at different pHs [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-7.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12908
  • Source: Revista Brasileira de Ginecologia e Obstetricia. Unidade: EACH

    Subjects: MAMILOS, ALEITAMENTO MATERNO, HIDRATAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NETO, Corintio Mariani et al. Comparative study of the use of HPA lanolin and breast milk for treating pain associated with nipple trauma. Revista Brasileira de Ginecologia e Obstetricia, v. 40, n. 11, p. 664-672, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1055/s-0038-1675180. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Neto, C. M., Albuquerque, R. S. de, Souza, S. C. de, Giesta, R. O., Fernandes, A. P. S., & Mondin, B. (2018). Comparative study of the use of HPA lanolin and breast milk for treating pain associated with nipple trauma. Revista Brasileira de Ginecologia e Obstetricia, 40( 11), 664-672. doi:10.1055/s-0038-1675180
    • NLM

      Neto CM, Albuquerque RS de, Souza SC de, Giesta RO, Fernandes APS, Mondin B. Comparative study of the use of HPA lanolin and breast milk for treating pain associated with nipple trauma [Internet]. Revista Brasileira de Ginecologia e Obstetricia. 2018 ; 40( 11): 664-672.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1055/s-0038-1675180
    • Vancouver

      Neto CM, Albuquerque RS de, Souza SC de, Giesta RO, Fernandes APS, Mondin B. Comparative study of the use of HPA lanolin and breast milk for treating pain associated with nipple trauma [Internet]. Revista Brasileira de Ginecologia e Obstetricia. 2018 ; 40( 11): 664-672.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1055/s-0038-1675180

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