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  • Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ

    Subjects: IOGURTE, FRUTAS, SABOR, ANALISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      TOLEDO, Nataly Maria Viva et al. Development of yogurt with passion fruit flour and sensory acceptance. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/00764.pdf. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Toledo, N. M. V., Ramos, P. B. M., Silveira, M. F., Selani, M. M., Porto, E., & Canniatti Brazaca, S. G. (2012). Development of yogurt with passion fruit flour and sensory acceptance. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/00764.pdf
    • NLM

      Toledo NMV, Ramos PBM, Silveira MF, Selani MM, Porto E, Canniatti Brazaca SG. Development of yogurt with passion fruit flour and sensory acceptance [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/00764.pdf
    • Vancouver

      Toledo NMV, Ramos PBM, Silveira MF, Selani MM, Porto E, Canniatti Brazaca SG. Development of yogurt with passion fruit flour and sensory acceptance [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/00764.pdf
  • Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTOXIDANTES, ARROZ, FRUTAS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SOUZA, Ivania Santos de e CANNIATTI BRAZACA, Solange Guidolin. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Souza, I. S. de, & Canniatti Brazaca, S. G. (2012). Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf
    • NLM

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf
    • Vancouver

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 09 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf

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