Source: Advances in Bean Research; Chemistry, Nutrition, Technology; Proceedings. Conference titles: Latinoamerican and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research. Unidades: CENA, ESALQ
Subjects: CARBONO 14, FEIJÃO, NITROGÊNIO, PROTEÍNAS DE PLANTAS, RADIOISÓTOPOS
ABNT
OLIVEIRA, A. C. et al. Avaliação biológica de proteínas de feijão (Phaseolus vulgaris l.) utilizando Carbono 14 e Nitrogênio 15. 1988, Anais.. São Paulo: University of Sao Paulo, 1988. . Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Oliveira, A. C., Sgarbieri, V. C., Victoria, R. L., & Cerri, C. C. (1988). Avaliação biológica de proteínas de feijão (Phaseolus vulgaris l.) utilizando Carbono 14 e Nitrogênio 15. In Advances in Bean Research; Chemistry, Nutrition, Technology; Proceedings. São Paulo: University of Sao Paulo.NLM
Oliveira AC, Sgarbieri VC, Victoria RL, Cerri CC. Avaliação biológica de proteínas de feijão (Phaseolus vulgaris l.) utilizando Carbono 14 e Nitrogênio 15. Advances in Bean Research; Chemistry, Nutrition, Technology; Proceedings. 1988 ;[citado 2024 nov. 03 ]Vancouver
Oliveira AC, Sgarbieri VC, Victoria RL, Cerri CC. Avaliação biológica de proteínas de feijão (Phaseolus vulgaris l.) utilizando Carbono 14 e Nitrogênio 15. Advances in Bean Research; Chemistry, Nutrition, Technology; Proceedings. 1988 ;[citado 2024 nov. 03 ]