A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BACCIN, Luisa Carolina. A comprehensive study of 2,4-D resistance mechanisms in Conyza sumatrensis. 2024. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-13052024-114140/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Baccin, L. C. (2024). A comprehensive study of 2,4-D resistance mechanisms in Conyza sumatrensis (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-13052024-114140/
NLM
Baccin LC. A comprehensive study of 2,4-D resistance mechanisms in Conyza sumatrensis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-13052024-114140/
Vancouver
Baccin LC. A comprehensive study of 2,4-D resistance mechanisms in Conyza sumatrensis [Internet]. 2024 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-13052024-114140/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DIAS, Marcia Gonçalves. A comparative study of raspberry structural and biochemical responses to late leaf rust. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-16052023-154727/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Dias, M. G. (2023). A comparative study of raspberry structural and biochemical responses to late leaf rust (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-16052023-154727/
NLM
Dias MG. A comparative study of raspberry structural and biochemical responses to late leaf rust [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-16052023-154727/
Vancouver
Dias MG. A comparative study of raspberry structural and biochemical responses to late leaf rust [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-16052023-154727/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DAMASCENO JUNIOR, Clério Valentin et al. Biochemical composition of the pericarp cell wall of popcorn inbred lines with different popping expansion. Current Research in Food Science, v. 5, p. 102-106, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2021.12.011. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Damasceno Junior, C. V., Godoy, S., Gonela, A., Scapim, C. A., Grandis, A., Santos, W. D. dos, et al. (2022). Biochemical composition of the pericarp cell wall of popcorn inbred lines with different popping expansion. Current Research in Food Science, 5, 102-106. doi:10.1016/j.crfs.2021.12.011
NLM
Damasceno Junior CV, Godoy S, Gonela A, Scapim CA, Grandis A, Santos WD dos, Mangolin CA, Buckeridge M, Machado M de FPS. Biochemical composition of the pericarp cell wall of popcorn inbred lines with different popping expansion [Internet]. Current Research in Food Science. 2022 ; 5 102-106.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2021.12.011
Vancouver
Damasceno Junior CV, Godoy S, Gonela A, Scapim CA, Grandis A, Santos WD dos, Mangolin CA, Buckeridge M, Machado M de FPS. Biochemical composition of the pericarp cell wall of popcorn inbred lines with different popping expansion [Internet]. Current Research in Food Science. 2022 ; 5 102-106.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2021.12.011
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FISCHER, Ivan Herman et al. Activity of phosphites and chitosan on biochemical responses and target spot control in cucumber plants. Gesunde Pflanzen, p. 1-11, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10343-022-00761-9. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Fischer, I. H., Morales, J. V. P., Silva, L. M. da, Bertani, R. M. de A., Deus, A. C. F., & Pascholati, S. F. (2022). Activity of phosphites and chitosan on biochemical responses and target spot control in cucumber plants. Gesunde Pflanzen, 1-11. doi:10.1007/s10343-022-00761-9
NLM
Fischer IH, Morales JVP, Silva LM da, Bertani RM de A, Deus ACF, Pascholati SF. Activity of phosphites and chitosan on biochemical responses and target spot control in cucumber plants [Internet]. Gesunde Pflanzen. 2022 ; 1-11.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10343-022-00761-9
Vancouver
Fischer IH, Morales JVP, Silva LM da, Bertani RM de A, Deus ACF, Pascholati SF. Activity of phosphites and chitosan on biochemical responses and target spot control in cucumber plants [Internet]. Gesunde Pflanzen. 2022 ; 1-11.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10343-022-00761-9
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PAPÚ, S et al. Physiological, biochemical, and anatomical responses of Araucaria araucana seedlings to controlled water restriction. Plant Physiology and Biochemistry, v. 165, p. 47-56, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.plaphy.2021.05.005. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Papú, S., Berli, F., Piccoli, P., Patón, D., Rodriguez, D. R. O., & Roig, F. A. (2021). Physiological, biochemical, and anatomical responses of Araucaria araucana seedlings to controlled water restriction. Plant Physiology and Biochemistry, 165, 47-56. doi:10.1016/j.plaphy.2021.05.005
NLM
Papú S, Berli F, Piccoli P, Patón D, Rodriguez DRO, Roig FA. Physiological, biochemical, and anatomical responses of Araucaria araucana seedlings to controlled water restriction [Internet]. Plant Physiology and Biochemistry. 2021 ; 165 47-56.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.plaphy.2021.05.005
Vancouver
Papú S, Berli F, Piccoli P, Patón D, Rodriguez DRO, Roig FA. Physiological, biochemical, and anatomical responses of Araucaria araucana seedlings to controlled water restriction [Internet]. Plant Physiology and Biochemistry. 2021 ; 165 47-56.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.plaphy.2021.05.005
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BRAGA, Zélia Valente et al. Anatomical and biochemical changes in leaves of Vitis labrusca L. cv. Niagara Rosada in response to infection by Elsinoë ampelina Shear. Brazilian Journal of Botany, v. 44, p. 187-196, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-020-00677-6. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Braga, Z. V., Muniz, L. F., Manarim, G. R., Aguiar, C. L. de, & Appezzato-da-Glória, B. (2021). Anatomical and biochemical changes in leaves of Vitis labrusca L. cv. Niagara Rosada in response to infection by Elsinoë ampelina Shear. Brazilian Journal of Botany, 44, 187-196. doi:10.1007/s40415-020-00677-6
NLM
Braga ZV, Muniz LF, Manarim GR, Aguiar CL de, Appezzato-da-Glória B. Anatomical and biochemical changes in leaves of Vitis labrusca L. cv. Niagara Rosada in response to infection by Elsinoë ampelina Shear [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;44 187-196.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-020-00677-6
Vancouver
Braga ZV, Muniz LF, Manarim GR, Aguiar CL de, Appezzato-da-Glória B. Anatomical and biochemical changes in leaves of Vitis labrusca L. cv. Niagara Rosada in response to infection by Elsinoë ampelina Shear [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2021 ;44 187-196.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-020-00677-6
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BRAGA, Zélia Valente. Antracnose da videira: análise histopatológica da interação entre Elsinoë ampelina (de Bary) Shear e Vitis labrusca L. 'Niagara Rosada'. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-19062020-145254/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Braga, Z. V. (2020). Antracnose da videira: análise histopatológica da interação entre Elsinoë ampelina (de Bary) Shear e Vitis labrusca L. 'Niagara Rosada' (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-19062020-145254/
NLM
Braga ZV. Antracnose da videira: análise histopatológica da interação entre Elsinoë ampelina (de Bary) Shear e Vitis labrusca L. 'Niagara Rosada' [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-19062020-145254/
Vancouver
Braga ZV. Antracnose da videira: análise histopatológica da interação entre Elsinoë ampelina (de Bary) Shear e Vitis labrusca L. 'Niagara Rosada' [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-19062020-145254/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BATISTA, Priscila Ferreira et al. Biochemical and physiological impacts of zinc sulphate, potassium phosphite and hydrogen sulphide in mitigating stress conditions in soybean. Physiologia Plantarum, v. 168, p. 456–472, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ppl.13034. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Batista, P. F., Muller, C., Merchant, A., Fuentes, D., Silva-Filho, R. de O., Silva, F. B. da, & Costa, A. C. (2020). Biochemical and physiological impacts of zinc sulphate, potassium phosphite and hydrogen sulphide in mitigating stress conditions in soybean. Physiologia Plantarum, 168, 456–472. doi:10.1111/ppl.13034
NLM
Batista PF, Muller C, Merchant A, Fuentes D, Silva-Filho R de O, Silva FB da, Costa AC. Biochemical and physiological impacts of zinc sulphate, potassium phosphite and hydrogen sulphide in mitigating stress conditions in soybean [Internet]. Physiologia Plantarum. 2020 ; 168 456–472.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ppl.13034
Vancouver
Batista PF, Muller C, Merchant A, Fuentes D, Silva-Filho R de O, Silva FB da, Costa AC. Biochemical and physiological impacts of zinc sulphate, potassium phosphite and hydrogen sulphide in mitigating stress conditions in soybean [Internet]. Physiologia Plantarum. 2020 ; 168 456–472.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ppl.13034
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BLACKBURN, Matthew R e HARUTA, Miyoshi e MOURA, Daniel Scherer de. Twenty Years of Progress in Physiological and Biochemical Investigation of RALF Peptides. Plant Physiology, v. 182, p. 1657–1666, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1104/pp.19.01310. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Blackburn, M. R., Haruta, M., & Moura, D. S. de. (2020). Twenty Years of Progress in Physiological and Biochemical Investigation of RALF Peptides. Plant Physiology, 182, 1657–1666. doi:10.1104/pp.19.01310
NLM
Blackburn MR, Haruta M, Moura DS de. Twenty Years of Progress in Physiological and Biochemical Investigation of RALF Peptides [Internet]. Plant Physiology. 2020 ; 182 1657–1666.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.19.01310
Vancouver
Blackburn MR, Haruta M, Moura DS de. Twenty Years of Progress in Physiological and Biochemical Investigation of RALF Peptides [Internet]. Plant Physiology. 2020 ; 182 1657–1666.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.19.01310
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ROSADO, Daniele et al. Downregulation of PHYTOCHROME-INTERACTING FACTOR 4 influences plant development and fruit production. Plant Physiology, v. 181, p. 1360-1370, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1104/pp.19.00833. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Rosado, D., Trench, B., Bianchetti, R. E., Zuccarelli, R., Alves, F. R. R., Purgatto, E., et al. (2019). Downregulation of PHYTOCHROME-INTERACTING FACTOR 4 influences plant development and fruit production. Plant Physiology, 181, 1360-1370. doi:10.1104/pp.19.00833
NLM
Rosado D, Trench B, Bianchetti RE, Zuccarelli R, Alves FRR, Purgatto E, Floh EIS, Nogueira FTS, Freschi L, Rossi M. Downregulation of PHYTOCHROME-INTERACTING FACTOR 4 influences plant development and fruit production [Internet]. Plant Physiology. 2019 ; 181 1360-1370.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.19.00833
Vancouver
Rosado D, Trench B, Bianchetti RE, Zuccarelli R, Alves FRR, Purgatto E, Floh EIS, Nogueira FTS, Freschi L, Rossi M. Downregulation of PHYTOCHROME-INTERACTING FACTOR 4 influences plant development and fruit production [Internet]. Plant Physiology. 2019 ; 181 1360-1370.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.19.00833
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BRITO, Renata Aparecida dos Santos. Colletotrichum truncatum, agente causal da antracnose da soja: uma comparação entre isolados obtidos de plantas assintomáticas e sintomáticas. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2019. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11135/tde-29072019-101853/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Brito, R. A. dos S. (2019). Colletotrichum truncatum, agente causal da antracnose da soja: uma comparação entre isolados obtidos de plantas assintomáticas e sintomáticas (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11135/tde-29072019-101853/
NLM
Brito RA dos S. Colletotrichum truncatum, agente causal da antracnose da soja: uma comparação entre isolados obtidos de plantas assintomáticas e sintomáticas [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11135/tde-29072019-101853/
Vancouver
Brito RA dos S. Colletotrichum truncatum, agente causal da antracnose da soja: uma comparação entre isolados obtidos de plantas assintomáticas e sintomáticas [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11135/tde-29072019-101853/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PIKART, Filipe Christian. Modificações bioquímicas e moleculares ajustam o uso da energia da luz em plantas de Guzmania monostachia induzidas ao CAM por deficiência hídrica. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-13022020-113901/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Pikart, F. C. (2019). Modificações bioquímicas e moleculares ajustam o uso da energia da luz em plantas de Guzmania monostachia induzidas ao CAM por deficiência hídrica (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-13022020-113901/
NLM
Pikart FC. Modificações bioquímicas e moleculares ajustam o uso da energia da luz em plantas de Guzmania monostachia induzidas ao CAM por deficiência hídrica [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-13022020-113901/
Vancouver
Pikart FC. Modificações bioquímicas e moleculares ajustam o uso da energia da luz em plantas de Guzmania monostachia induzidas ao CAM por deficiência hídrica [Internet]. 2019 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/41/41132/tde-13022020-113901/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PALACIOS, C. J et al. Isolated and combined effects of elevated CO2 and high temperature on the whole-plant biomass and the chemical composition of soybean seeds. Food Chemistry, v. 275, p. 610-617, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.09.052. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Palacios, C. J., Grandis, A., Carvalho, V. J., Salatino, A., & Buckeridge, M. (2019). Isolated and combined effects of elevated CO2 and high temperature on the whole-plant biomass and the chemical composition of soybean seeds. Food Chemistry, 275, 610-617. doi:10.1016/j.foodchem.2018.09.052
NLM
Palacios CJ, Grandis A, Carvalho VJ, Salatino A, Buckeridge M. Isolated and combined effects of elevated CO2 and high temperature on the whole-plant biomass and the chemical composition of soybean seeds [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 275 610-617.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.09.052
Vancouver
Palacios CJ, Grandis A, Carvalho VJ, Salatino A, Buckeridge M. Isolated and combined effects of elevated CO2 and high temperature on the whole-plant biomass and the chemical composition of soybean seeds [Internet]. Food Chemistry. 2019 ; 275 610-617.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.09.052
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PASTA, Paula Chiachia et al. Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content. Brazilian Journal of Botany, v. 42, n. 2, p. 209-216, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00532-3. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Pasta, P. C., Durigan, G., Moraes, I. C. F., Ribeiro, L. F., Haminiuk, C. W. I., & Branco, I. G. (2019). Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content. Brazilian Journal of Botany, 42( 2), 209-216. doi:10.1007/s40415-019-00532-3
NLM
Pasta PC, Durigan G, Moraes ICF, Ribeiro LF, Haminiuk CWI, Branco IG. Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2019 ; 42( 2): 209-216.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00532-3
Vancouver
Pasta PC, Durigan G, Moraes ICF, Ribeiro LF, Haminiuk CWI, Branco IG. Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2019 ; 42( 2): 209-216.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-019-00532-3
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Leandro Francisco de et al. Polyamine- and Amino Acid-Related Metabolism: The Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential: the Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential. Plant and Cell Physiology, v. 59, n. 5, p. 1084-1098, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/pcp/pcy049. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Oliveira, L. F. de, Navarro, B. V., Cerruti, G. V., Elbl, P., Minocha, R., Minocha, S. C., et al. (2018). Polyamine- and Amino Acid-Related Metabolism: The Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential: the Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential. Plant and Cell Physiology, 59( 5), 1084-1098. doi:10.1093/pcp/pcy049
NLM
Oliveira LF de, Navarro BV, Cerruti GV, Elbl P, Minocha R, Minocha SC, Santos ALW dos, Floh EIS. Polyamine- and Amino Acid-Related Metabolism: The Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential: the Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential [Internet]. Plant and Cell Physiology. 2018 ; 59( 5): 1084-1098.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/pcp/pcy049
Vancouver
Oliveira LF de, Navarro BV, Cerruti GV, Elbl P, Minocha R, Minocha SC, Santos ALW dos, Floh EIS. Polyamine- and Amino Acid-Related Metabolism: The Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential: the Roles of Arginine and Ornithine are Associated with the Embryogenic Potential [Internet]. Plant and Cell Physiology. 2018 ; 59( 5): 1084-1098.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/pcp/pcy049
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
HACKBARTH, Crizane et al. Free amino acid content in trunk, branches and branchlets of Araucaria angustifolia (Araucariaceae). Journal of Forestry Research, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11676-017-0581-6. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Hackbarth, C., Soffiatti, P., Zanette, F., Floh, E. I. S., Macedo, A. F., & Laureano, H. A. (2017). Free amino acid content in trunk, branches and branchlets of Araucaria angustifolia (Araucariaceae). Journal of Forestry Research. doi:10.1007/s11676-017-0581-6
NLM
Hackbarth C, Soffiatti P, Zanette F, Floh EIS, Macedo AF, Laureano HA. Free amino acid content in trunk, branches and branchlets of Araucaria angustifolia (Araucariaceae) [Internet]. Journal of Forestry Research. 2017 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11676-017-0581-6
Vancouver
Hackbarth C, Soffiatti P, Zanette F, Floh EIS, Macedo AF, Laureano HA. Free amino acid content in trunk, branches and branchlets of Araucaria angustifolia (Araucariaceae) [Internet]. Journal of Forestry Research. 2017 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11676-017-0581-6
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NIITSU, Akemi Lueli. A inibição da expansão celular causada pelo peptídeo AtRALF1 é dependente de etileno. 2016. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-09032016-094712/. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Niitsu, A. L. (2016). A inibição da expansão celular causada pelo peptídeo AtRALF1 é dependente de etileno (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-09032016-094712/
NLM
Niitsu AL. A inibição da expansão celular causada pelo peptídeo AtRALF1 é dependente de etileno [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-09032016-094712/
Vancouver
Niitsu AL. A inibição da expansão celular causada pelo peptídeo AtRALF1 é dependente de etileno [Internet]. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11144/tde-09032016-094712/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, João Paulo Naldi et al. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability. Brazilian Journal of Botany, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Silva, J. P. N., Salatino, M. L. F., Centeno, D. da C., Barbedo, C. J., & Figueiredo-Ribeiro, R. de C. L. (2016). Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability. Brazilian Journal of Botany. doi:10.1007/s40415-016-0342-3
NLM
Silva JPN, Salatino MLF, Centeno D da C, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3
Vancouver
Silva JPN, Salatino MLF, Centeno D da C, Barbedo CJ, Figueiredo-Ribeiro R de CL. Implications of the fatty acids and carbohydrate variation during maturation upon Poincianella pluviosa (sibipiruna) seeds storability [Internet]. Brazilian Journal of Botany. 2016 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s40415-016-0342-3
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALMEIDA, Juliana et al. Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner. Journal of Experimental Botany, v. 67, n. 3, p. 919-934, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/jxb/erv504. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Almeida, J., Azevedo, M. da S., Spicher, L., Glauser,, Dorp, K. vom, Guyer, L., et al. (2016). Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner. Journal of Experimental Botany, 67( 3), 919-934. doi:10.1093/jxb/erv504
NLM
Almeida J, Azevedo M da S, Spicher L, Glauser, Dorp K vom, Guyer L, Carranza A del V, Asís R, Souza AP de, Buckeridge M, Demarco D, Bres C, Rothan C, Peres LEP, Hörtensteiner S, Kessler F, Dörmann P, Carrari F, Rossi M. Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner [Internet]. Journal of Experimental Botany. 2016 ;67( 3): 919-934.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jxb/erv504
Vancouver
Almeida J, Azevedo M da S, Spicher L, Glauser, Dorp K vom, Guyer L, Carranza A del V, Asís R, Souza AP de, Buckeridge M, Demarco D, Bres C, Rothan C, Peres LEP, Hörtensteiner S, Kessler F, Dörmann P, Carrari F, Rossi M. Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner [Internet]. Journal of Experimental Botany. 2016 ;67( 3): 919-934.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jxb/erv504
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOUZA, Amanda P. De et al. Changes in Whole-Plant metabolism during the grain-filling stage in sorghum grown under elevated CO2 and drought. Plant Physiology, v. No 2015, n. 3, p. 1755-1765, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1104/pp.15.01054. Acesso em: 05 out. 2024.
APA
Souza, A. P. D., Cocuron, J. -C., Garcia, A. C., Alonso, A. P., & Buckeridge, M. (2015). Changes in Whole-Plant metabolism during the grain-filling stage in sorghum grown under elevated CO2 and drought. Plant Physiology, No 2015( 3), 1755-1765. doi:10.1104/pp.15.01054
NLM
Souza APD, Cocuron J-C, Garcia AC, Alonso AP, Buckeridge M. Changes in Whole-Plant metabolism during the grain-filling stage in sorghum grown under elevated CO2 and drought [Internet]. Plant Physiology. 2015 ; No 2015( 3): 1755-1765.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.15.01054
Vancouver
Souza APD, Cocuron J-C, Garcia AC, Alonso AP, Buckeridge M. Changes in Whole-Plant metabolism during the grain-filling stage in sorghum grown under elevated CO2 and drought [Internet]. Plant Physiology. 2015 ; No 2015( 3): 1755-1765.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1104/pp.15.01054