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  • Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTOXIDANTES, ARROZ, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Ivania Santos de e CANNIATTI BRAZACA, Solange Guidolin. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Souza, I. S. de, & Canniatti Brazaca, S. G. (2012). Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf
    • NLM

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf
    • Vancouver

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf
  • Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTOXIDANTES, ARROZ, FRUTAS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      SOUZA, Ivania Santos de e CANNIATTI BRAZACA, Solange Guidolin. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Souza, I. S. de, & Canniatti Brazaca, S. G. (2012). Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf
    • NLM

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf
    • Vancouver

      Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity by beta carotene and linoleic acid auto-oxidation method in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/07652.pdf

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