Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice (2012)
Source: Resumos. Conference titles: World Congress of Food Science & Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ
Subjects: ANTOXIDANTES, ARROZ, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
SOUZA, Ivania Santos de e CANNIATTI BRAZACA, Solange Guidolin. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. Disponível em: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf. Acesso em: 07 nov. 2024.APA
Souza, I. S. de, & Canniatti Brazaca, S. G. (2012). Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice. In Resumos. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST). Recuperado de http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdfNLM
Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdfVancouver
Souza IS de, Canniatti Brazaca SG. Analysis of antioxidant activity in pequi pulp after cooking rice [Internet]. Resumos. 2012 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: http://iufost.org.br/sites/iufost.org.br/files/anais/03644.pdf