Filtros : "BAGNATO, VANDERLEI SALVADOR" "CORRÊA, THAILA QUATRINI" "2020" Removidos: "Cancellieri, M. A" "2004" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Proceedings of the Conference on Reduction of Food Loss and Waste. Unidade: IFSC

    Subjects: ÓPTICA, SEGURANÇA ALIMENTAR, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BLANCO, Kate Cristina et al. Optical technologies for improvement in food security. Proceedings of the Conference on Reduction of Food Loss and Waste. Tradução . Vatican: Pontifical Academy of Sciences - PAS, 2020. . . Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Blanco, K. C., Corrêa, T. Q., Perez, S. M. L., Oliveira, B. P. de, & Bagnato, V. S. (2020). Optical technologies for improvement in food security. In Proceedings of the Conference on Reduction of Food Loss and Waste. Vatican: Pontifical Academy of Sciences - PAS.
    • NLM

      Blanco KC, Corrêa TQ, Perez SML, Oliveira BP de, Bagnato VS. Optical technologies for improvement in food security. In: Proceedings of the Conference on Reduction of Food Loss and Waste. Vatican: Pontifical Academy of Sciences - PAS; 2020. [citado 2024 ago. 04 ]
    • Vancouver

      Blanco KC, Corrêa TQ, Perez SML, Oliveira BP de, Bagnato VS. Optical technologies for improvement in food security. In: Proceedings of the Conference on Reduction of Food Loss and Waste. Vatican: Pontifical Academy of Sciences - PAS; 2020. [citado 2024 ago. 04 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: Photonics West. Unidade: IFSC

    Subjects: TERAPIA FOTODINÂMICA, STAPHYLOCOCCUS, BACTERICIDAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Thaila Quatrini e PRATAVIEIRA, Sebastião e BAGNATO, Vanderlei Salvador. Curcumin-mediated photodynamic inactivation and confocal microscopy analysis for food decontamination. 2020, Anais.. Bellingham: International Society for Optical Engineering - SPIE, 2020. Disponível em: https://spie.org/PWB/conferencedetails/photonic-diagnosis-and-treatment-of-infections-and-inflammatory-diseases. Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Corrêa, T. Q., Pratavieira, S., & Bagnato, V. S. (2020). Curcumin-mediated photodynamic inactivation and confocal microscopy analysis for food decontamination. In Abstracts. Bellingham: International Society for Optical Engineering - SPIE. Recuperado de https://spie.org/PWB/conferencedetails/photonic-diagnosis-and-treatment-of-infections-and-inflammatory-diseases
    • NLM

      Corrêa TQ, Pratavieira S, Bagnato VS. Curcumin-mediated photodynamic inactivation and confocal microscopy analysis for food decontamination [Internet]. Abstracts. 2020 ;[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://spie.org/PWB/conferencedetails/photonic-diagnosis-and-treatment-of-infections-and-inflammatory-diseases
    • Vancouver

      Corrêa TQ, Pratavieira S, Bagnato VS. Curcumin-mediated photodynamic inactivation and confocal microscopy analysis for food decontamination [Internet]. Abstracts. 2020 ;[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://spie.org/PWB/conferencedetails/photonic-diagnosis-and-treatment-of-infections-and-inflammatory-diseases
  • Source: Jornal da EPTV 2a. Edição. Unidade: IFSC

    Subjects: CIÊNCIA (ESTUDO E ENSINO;DISSEMINAÇÃO), ENTREVISTA JORNALÍSTICA, PESQUISA CIENTÍFICA, CORONAVIRUS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Thaila Quatrini e CHIANDRONE, Daniel José e BAGNATO, Vanderlei Salvador. USP é uma das 20 universidades do mundo que mais publicam estudos sobre Covid-19. [Depoimento a Fernanda Ribeiro]. Jornal da EPTV 2a. Edição. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://globoplay.globo.com/v/9016267/programa/. Acesso em: 04 ago. 2024. , 2020
    • APA

      Corrêa, T. Q., Chiandrone, D. J., & Bagnato, V. S. (2020). USP é uma das 20 universidades do mundo que mais publicam estudos sobre Covid-19. [Depoimento a Fernanda Ribeiro]. Jornal da EPTV 2a. Edição. São Carlos: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://globoplay.globo.com/v/9016267/programa/
    • NLM

      Corrêa TQ, Chiandrone DJ, Bagnato VS. USP é uma das 20 universidades do mundo que mais publicam estudos sobre Covid-19. [Depoimento a Fernanda Ribeiro] [Internet]. Jornal da EPTV 2a. Edição. 2020 ;11 no 2020[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://globoplay.globo.com/v/9016267/programa/
    • Vancouver

      Corrêa TQ, Chiandrone DJ, Bagnato VS. USP é uma das 20 universidades do mundo que mais publicam estudos sobre Covid-19. [Depoimento a Fernanda Ribeiro] [Internet]. Jornal da EPTV 2a. Edição. 2020 ;11 no 2020[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://globoplay.globo.com/v/9016267/programa/
  • Source: Photodiagnosis and Photodynamic Therapy. Unidade: IFSC

    Subjects: STREPTOCOCCUS, BACTERICIDAS, TERAPIA FOTODINÂMICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Thaila Quatrini et al. Effects of ultraviolet light and curcumin-mediated photodynamic inactivation on microbiological food safety: a study in meat and fruit. Photodiagnosis and Photodynamic Therapy, v. 30, p. 101678-1-101678-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.pdpdt.2020.101678. Acesso em: 04 ago. 2024.
    • APA

      Corrêa, T. Q., Blanco, K. C., Garcia, É. B., Perez, S. M. L., Chianfrone, D. J., Morais, V. S., & Bagnato, V. S. (2020). Effects of ultraviolet light and curcumin-mediated photodynamic inactivation on microbiological food safety: a study in meat and fruit. Photodiagnosis and Photodynamic Therapy, 30, 101678-1-101678-7. doi:10.1016/j.pdpdt.2020.101678
    • NLM

      Corrêa TQ, Blanco KC, Garcia ÉB, Perez SML, Chianfrone DJ, Morais VS, Bagnato VS. Effects of ultraviolet light and curcumin-mediated photodynamic inactivation on microbiological food safety: a study in meat and fruit [Internet]. Photodiagnosis and Photodynamic Therapy. 2020 ; 30 101678-1-101678-7.[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.pdpdt.2020.101678
    • Vancouver

      Corrêa TQ, Blanco KC, Garcia ÉB, Perez SML, Chianfrone DJ, Morais VS, Bagnato VS. Effects of ultraviolet light and curcumin-mediated photodynamic inactivation on microbiological food safety: a study in meat and fruit [Internet]. Photodiagnosis and Photodynamic Therapy. 2020 ; 30 101678-1-101678-7.[citado 2024 ago. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.pdpdt.2020.101678

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024