Filtros : "Lajolo, Franco Maria" "Planta" Removido: "AMATO NETTO, VICENTE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Planta. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, BANANA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOTA, Renata Vieira da et al. Activity and expression of banana starch phosphorylases during fruit development and ripening. Planta, v. 216, n. 2, p. 325-333, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00425-002-0858-6. Acesso em: 01 jun. 2024.
    • APA

      Mota, R. V. da, Cordenunsi-Lysenko, B. R., Nascimento, J. R. O. do, Purgatto, E., Rosseto, M. R. M., & Lajolo, F. M. (2002). Activity and expression of banana starch phosphorylases during fruit development and ripening. Planta, 216( 2), 325-333. doi:10.1007/s00425-002-0858-6
    • NLM

      Mota RV da, Cordenunsi-Lysenko BR, Nascimento JRO do, Purgatto E, Rosseto MRM, Lajolo FM. Activity and expression of banana starch phosphorylases during fruit development and ripening [Internet]. Planta. 2002 ; 216( 2): 325-333.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00425-002-0858-6
    • Vancouver

      Mota RV da, Cordenunsi-Lysenko BR, Nascimento JRO do, Purgatto E, Rosseto MRM, Lajolo FM. Activity and expression of banana starch phosphorylases during fruit development and ripening [Internet]. Planta. 2002 ; 216( 2): 325-333.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00425-002-0858-6
  • Source: Planta. Unidade: FCF

    Subjects: BANANA (ANÁLISE), ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PURGATTO, Eduardo et al. Inhibition of beta-amylase activity, starch degradation and sucrose formation by indole-3-acetic acid during banana ripening. Planta, v. 212, n. 5-6, p. 823-828, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s004250000441. Acesso em: 01 jun. 2024.
    • APA

      Purgatto, E., Lajolo, F. M., Nascimento, J. R. O. do, & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2001). Inhibition of beta-amylase activity, starch degradation and sucrose formation by indole-3-acetic acid during banana ripening. Planta, 212( 5-6), 823-828. doi:10.1007/s004250000441
    • NLM

      Purgatto E, Lajolo FM, Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR. Inhibition of beta-amylase activity, starch degradation and sucrose formation by indole-3-acetic acid during banana ripening [Internet]. Planta. 2001 ; 212( 5-6): 823-828.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s004250000441
    • Vancouver

      Purgatto E, Lajolo FM, Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR. Inhibition of beta-amylase activity, starch degradation and sucrose formation by indole-3-acetic acid during banana ripening [Internet]. Planta. 2001 ; 212( 5-6): 823-828.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s004250000441
  • Source: Planta. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do e CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana e LAJOLO, Franco Maria. Banana sucrose-phosphate synthase gene expression during fruit ripening. Planta, v. 203, n. 3, p. 283-288, 1997Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s004250050193. Acesso em: 01 jun. 2024.
    • APA

      Nascimento, J. R. O. do, Cordenunsi-Lysenko, B. R., & Lajolo, F. M. (1997). Banana sucrose-phosphate synthase gene expression during fruit ripening. Planta, 203( 3), 283-288. doi:10.1007/s004250050193
    • NLM

      Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Banana sucrose-phosphate synthase gene expression during fruit ripening [Internet]. Planta. 1997 ; 203( 3): 283-288.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s004250050193
    • Vancouver

      Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. Banana sucrose-phosphate synthase gene expression during fruit ripening [Internet]. Planta. 1997 ; 203( 3): 283-288.[citado 2024 jun. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s004250050193

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024