Filtros : " FCF001" "POLISSACARÍDEOS" Removidos: "IQ007" "BIOTECNOLOGIA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: BANANA, POLISSACARÍDEOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANSONE, Marcelo et al. The water-soluble non-starch polysaccharides from bananas display immunomodulatory properties on cultured macrophages. Food Research International, v. 87, p. 125-133, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.07.003. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Sansone, M., Sansone, A. C. M. B., Shiga, T. M., & Nascimento, J. R. O. do. (2016). The water-soluble non-starch polysaccharides from bananas display immunomodulatory properties on cultured macrophages. Food Research International, 87, 125-133. doi:10.1016/j.foodres.2016.07.003
    • NLM

      Sansone M, Sansone ACMB, Shiga TM, Nascimento JRO do. The water-soluble non-starch polysaccharides from bananas display immunomodulatory properties on cultured macrophages [Internet]. Food Research International. 2016 ; 87 125-133.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.07.003
    • Vancouver

      Sansone M, Sansone ACMB, Shiga TM, Nascimento JRO do. The water-soluble non-starch polysaccharides from bananas display immunomodulatory properties on cultured macrophages [Internet]. Food Research International. 2016 ; 87 125-133.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.07.003
  • Source: Revista de Nutrição. Unidade: FCF

    Subjects: CÁLCIO, DIETÉTICA, POLISSACARÍDEOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LAVANDA, Ivana et al. Prebióticos y su efecto en la biod sponibilidad del calcio. Revista de Nutrição, v. 24, n. 2, p. 333-344, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1415-52732011000200014. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Lavanda, I., Saad, S. M. I., Lobo, A. R., & Colli, C. (2011). Prebióticos y su efecto en la biod sponibilidad del calcio. Revista de Nutrição, 24( 2), 333-344. doi:10.1590/s1415-52732011000200014
    • NLM

      Lavanda I, Saad SMI, Lobo AR, Colli C. Prebióticos y su efecto en la biod sponibilidad del calcio [Internet]. Revista de Nutrição. 2011 ; 24( 2): 333-344.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732011000200014
    • Vancouver

      Lavanda I, Saad SMI, Lobo AR, Colli C. Prebióticos y su efecto en la biod sponibilidad del calcio [Internet]. Revista de Nutrição. 2011 ; 24( 2): 333-344.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1415-52732011000200014
  • Source: Carbohydrate Polymers. Unidade: FCF

    Subjects: SOLUBILIZAÇÃO, FEIJÃO (ARMAZENAGEM), POLISSACARÍDEOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIGA, Tania Misuzu e CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana e LAJOLO, Franco Maria. The effect of storage on the solubilization pattern of bean hull non-starch polysaccharides. Carbohydrate Polymers, v. 83, n. 2, p. 362-367, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2010.07.051. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Shiga, T. M., Cordenunsi-Lysenko, B. R., & Lajolo, F. M. (2011). The effect of storage on the solubilization pattern of bean hull non-starch polysaccharides. Carbohydrate Polymers, 83( 2), 362-367. doi:10.1016/j.carbpol.2010.07.051
    • NLM

      Shiga TM, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. The effect of storage on the solubilization pattern of bean hull non-starch polysaccharides [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2011 ; 83( 2): 362-367.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2010.07.051
    • Vancouver

      Shiga TM, Cordenunsi-Lysenko BR, Lajolo FM. The effect of storage on the solubilization pattern of bean hull non-starch polysaccharides [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2011 ; 83( 2): 362-367.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2010.07.051

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024