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  • Source: Microbiologia Industrial: Alimentos. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Probióticos, prebióticos e simbióticos. Microbiologia Industrial: Alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Elsevier, 2018. . . Acesso em: 26 maio 2024.
    • APA

      Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2018). Probióticos, prebióticos e simbióticos. In Microbiologia Industrial: Alimentos. Rio de Janeiro: Elsevier.
    • NLM

      Bedani R, Saad SMI. Probióticos, prebióticos e simbióticos. In: Microbiologia Industrial: Alimentos. Rio de Janeiro: Elsevier; 2018. [citado 2024 maio 26 ]
    • Vancouver

      Bedani R, Saad SMI. Probióticos, prebióticos e simbióticos. In: Microbiologia Industrial: Alimentos. Rio de Janeiro: Elsevier; 2018. [citado 2024 maio 26 ]
  • Source: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, LEITE

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    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Probiotic and prebiotic dairy desserts. Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2016. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00023-X. Acesso em: 26 maio 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2016). Probiotic and prebiotic dairy desserts. In Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-12-802189-7.00023-X
    • NLM

      Buriti FCA, Bedani R, Saad SMI. Probiotic and prebiotic dairy desserts [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00023-X
    • Vancouver

      Buriti FCA, Bedani R, Saad SMI. Probiotic and prebiotic dairy desserts [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00023-X
  • Source: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, BACTÉRIAS LÁTICAS

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    • ABNT

      BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay e SIVIERI, Kátia. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly. Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2016. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X. Acesso em: 26 maio 2024.
    • APA

      Bedani, R., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2016). Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly. In Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
    • NLM

      Bedani R, Saad SMI, Sivieri K. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
    • Vancouver

      Bedani R, Saad SMI, Sivieri K. Potential benefits of probiotics, prebiotics, and synbiotics on the intestinal microbiota of the elderly [Internet]. In: Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics. Amsterdam: Elsevier; 2016. [citado 2024 maio 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-802189-7.00037-X
  • Source: Abstracts. Conference titles: European Conference on Sensory and Consumer Research. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS DO LEITE, AÇAÍ

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    • ABNT

      COSTA, M. G. M et al. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. 2014, Anais.. Copenahgen: Elsevier, 2014. . Acesso em: 26 maio 2024.
    • APA

      Costa, M. G. M., Ooki, G. N., Matias, N. S., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2014). Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. In Abstracts. Copenahgen: Elsevier.
    • NLM

      Costa MGM, Ooki GN, Matias NS, Bedani R, Saad SMI. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 maio 26 ]
    • Vancouver

      Costa MGM, Ooki GN, Matias NS, Bedani R, Saad SMI. Influence of inulin and milk proteins on sensory acceptability of synbiotic açai ice cream. Abstracts. 2014 ;[citado 2024 maio 26 ]
  • Source: Program Booklet. Conference titles: Pangborn Sensory Science Symposium. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, MARGARINA

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    • ABNT

      SOUZA, C. H. B e GIOIELLI, Luiz Antonio e SAAD, Susana Marta Isay. Effect of inulin and milk-derived components (caseinomacropeptide and whey protein concentrate) on sensory acceptance of probiotic and synbiotic margarine. 2011, Anais.. New York: Elsevier, 2011. . Acesso em: 26 maio 2024.
    • APA

      Souza, C. H. B., Gioielli, L. A., & Saad, S. M. I. (2011). Effect of inulin and milk-derived components (caseinomacropeptide and whey protein concentrate) on sensory acceptance of probiotic and synbiotic margarine. In Program Booklet. New York: Elsevier.
    • NLM

      Souza CHB, Gioielli LA, Saad SMI. Effect of inulin and milk-derived components (caseinomacropeptide and whey protein concentrate) on sensory acceptance of probiotic and synbiotic margarine. Program Booklet. 2011 ;[citado 2024 maio 26 ]
    • Vancouver

      Souza CHB, Gioielli LA, Saad SMI. Effect of inulin and milk-derived components (caseinomacropeptide and whey protein concentrate) on sensory acceptance of probiotic and synbiotic margarine. Program Booklet. 2011 ;[citado 2024 maio 26 ]

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