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  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: EESC, IQSC

    Subjects: POLUIÇÃO AMBIENTAL, ANTIBIÓTICOS, ANTI-INFLAMATÓRIOS, ÁGUAS RESIDUÁRIAS

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      CARNEIRO, Rodrigo Braz et al. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. 2023, Anais.. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Carneiro, R. B., Pozzi, E., Zaiat, M., & Santos Neto, A. J. dos. (2023). Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. In Anais. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • NLM

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • Vancouver

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: IQSC, ESALQ

    Subjects: PRODUTOS NATURAIS, BACTÉRIAS, ALGAS

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      POZZA JUNIOR, Mario Cezar et al. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. 2023, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Pozza Junior, M. C., Macedo, K. L. de, Peña, A. F. T., Silva, L. J. da, Melo, I. S. de, Berlinck, R. G. de S., & Lira, S. P. de. (2023). Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. In Anais. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
    • NLM

      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
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      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: ESALQ, IQSC, ICMC

    Subjects: APRENDIZADO COMPUTACIONAL, RECONHECIMENTO DE IMAGEM, BANCO DE DADOS MULTIMÍDIA, BACTÉRIAS

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      GONÇALVES, Danielle Raquel et al. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Gonçalves, D. R., Parmezan, A. R. S., Oliveira, L. F. P. de, Lira, S. P. de, Berlinck, R. G. de S., & Rezende, S. O. (2023). Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
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      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
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      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA

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      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Cuevas-Tena, M., Souza, C. B. de, Zoetendal, E. G., Smidt, H., Venema, K., & Saad, S. M. I. (2017). Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: INVERTEBRADOS MARINHOS, FENÓTIPOS

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      SANCHEZ-ROBINET, Claudia Cecília et al. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Sanchez-Robinet, C. C., Rivera, M. L. C., Bailon, R. P. L., Sol, K. F. D. S., Candela, J. L. E. G., & Pinto, U. M. (2017). Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, BIOMASSA

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      MATSUDO, Marcelo Chuei et al. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
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      Matsudo, M. C., Muniz Junior, A. B., Bastos-Inoue, C. H., Nunes, I. V. O., & Carvalho, J. C. M. de. (2017). Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: SALMONELLA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Moreira, D. A., Silva, M. B. R. da, Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, ESCHERICHIA COLI, SALMONELLA

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      MOREIRA, Débora Andrade et al. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Moreira, D. A., Medeiros, M. M., Ferreira, J. de A. F., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2017). Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, SALMONELLA

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      SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Medeiros, M. M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ESCHERICHIA COLI, ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES

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      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2017). Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: BIOMASSA, HIDRÓLISE

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    • ABNT

      KLEINGESINDS, Eduardo Krebs et al. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Kleingesinds, E. K., Fernandes, T. F. M. da S., Pessoa Junior, A., & Rodrigues, R. de C. L. B. (2017). Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PARACOCCIDIOIDES BRASILIENSIS, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      JANNUZZI, Grasielle Pereira et al. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Jannuzzi, G. P., Almeida, J. R. F. de, Amarante-Mendes, J. G. P., Romera, L. M. D. 'M., Kaihami, G. H., Almeida, S. R. de, & Ferreira, K. S. (2017). The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ENZIMAS, ANTINEOPLÁSICOS

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      CARDOSO, Samuel Leite et al. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Cardoso, S. L., Souza, P. M., Freitas, M. M. de, Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. de O. e. (2017). Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, ÁCIDO LÁCTICO

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    • ABNT

      FERRAZ, Sarah e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Ferraz, S., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

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      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES, SALMONELLA

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    • ABNT

      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

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