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  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: CARBOIDRATOS (DISPONIBILIDADE;ANÁLISE), TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 446-452, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Giuntini, E. B., Dan, M. C. T., & Lajolo, F. M. (2009). New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 446-452. doi:10.1016/j.jfca.2009.02.001
    • NLM

      Menezes EW de, Giuntini EB, Dan MCT, Lajolo FM. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 446-452.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001
    • Vancouver

      Menezes EW de, Giuntini EB, Dan MCT, Lajolo FM. New information on carbohydrates in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 446-452.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.02.001
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, MANGA

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    • ABNT

      SILVA, Ana Paula Fioravante Bernardes et al. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry, v. 32, n. 3, p. 384-395, 2008Tradução . . Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Silva, A. P. F. B., Nascimento, J. R. O. do, Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry, 32( 3), 384-395.
    • NLM

      Silva APFB, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry. 2008 ;32( 3): 384-395.[citado 2024 nov. 14 ]
    • Vancouver

      Silva APFB, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening. Journal of Food Biochemistry. 2008 ;32( 3): 384-395.[citado 2024 nov. 14 ]
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, BASES DE DADOS

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    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006). Journal of Food Composition and Analysis, v. 20, n. 8, p. 704-708, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., & Morón, C. (2007). LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006). Journal of Food Composition and Analysis, 20( 8), 704-708. doi:10.1016/j.jfca.2006.04.006
    • NLM

      Menezes EW de, Giuntini EB, Lajolo FM, Morón C. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2007 ; 20( 8): 704-708.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006
    • Vancouver

      Menezes EW de, Giuntini EB, Lajolo FM, Morón C. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2007 ; 20( 8): 704-708.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutricion. Unidade: FCF

    Subjects: TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      GIUNTINI, Eliana Bistriche e LAJOLO, Franco Maria e MENEZES, Elizabete Wenzel de. Tabela Brasileira de Composição de Alimentos TBCA-USP (Versões 3 e 4) no contexto internacional. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, v. 56, n. 4, p. 366-374, 2006Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.org.ve/pdf/alan/v56n4/art09.pdf. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2006). Tabela Brasileira de Composição de Alimentos TBCA-USP (Versões 3 e 4) no contexto internacional. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, 56( 4), 366-374. Recuperado de http://www.scielo.org.ve/pdf/alan/v56n4/art09.pdf
    • NLM

      Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Tabela Brasileira de Composição de Alimentos TBCA-USP (Versões 3 e 4) no contexto internacional [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2006 ; 56( 4): 366-374.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://www.scielo.org.ve/pdf/alan/v56n4/art09.pdf
    • Vancouver

      Giuntini EB, Lajolo FM, Menezes EW de. Tabela Brasileira de Composição de Alimentos TBCA-USP (Versões 3 e 4) no contexto internacional [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2006 ; 56( 4): 366-374.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://www.scielo.org.ve/pdf/alan/v56n4/art09.pdf
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: AÇÚCAR, CARBOIDRATOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Measurement of carbohydrate components and their impact on energy value of foods. Journal of Food Composition and Analysis, v. 17, n. 3-4, p. 331-338, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.03.018. Acesso em: 14 nov. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Melo, A. T. de, Lima, G. H. de, & Lajolo, F. M. (2004). Measurement of carbohydrate components and their impact on energy value of foods. Journal of Food Composition and Analysis, 17( 3-4), 331-338. doi:10.1016/j.jfca.2004.03.018
    • NLM

      Menezes EW de, Melo AT de, Lima GH de, Lajolo FM. Measurement of carbohydrate components and their impact on energy value of foods [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2004 ; 17( 3-4): 331-338.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.03.018
    • Vancouver

      Menezes EW de, Melo AT de, Lima GH de, Lajolo FM. Measurement of carbohydrate components and their impact on energy value of foods [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2004 ; 17( 3-4): 331-338.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.03.018

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