A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NASCIMENTO, Natália Santos do et al. Enzymes for dermatological use. Experimental Dermatology, v. 33, p. 1-20, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1111/exd.15008. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Nascimento, N. S. do, Obreque, K. M. T., Oliveira, C. A. de, Cunha, J. R., Baby, A. R., Long, P. F., et al. (2024). Enzymes for dermatological use. Experimental Dermatology, 33, 1-20. doi:10.1111/exd.15008
NLM
Nascimento NS do, Obreque KMT, Oliveira CA de, Cunha JR, Baby AR, Long PF, Young AR, Rangel-Yagui C de O. Enzymes for dermatological use [Internet]. Experimental Dermatology. 2024 ; 33 1-20.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1111/exd.15008
Vancouver
Nascimento NS do, Obreque KMT, Oliveira CA de, Cunha JR, Baby AR, Long PF, Young AR, Rangel-Yagui C de O. Enzymes for dermatological use [Internet]. Experimental Dermatology. 2024 ; 33 1-20.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1111/exd.15008
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Effect of fruit by-products and orange pectin on folate (vitamin B9) production by selected starter and probiotic strains. International Journal of Food Science and Technology, v. 59, n. 6, p. 3929-3938, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1111/ijfs.17141. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Cucick, A. C. C., Bedani, R., Ribeiro, L. S., Franco, B. D. G. de M., & Saad, S. M. I. (2024). Effect of fruit by-products and orange pectin on folate (vitamin B9) production by selected starter and probiotic strains. International Journal of Food Science and Technology, 59( 6), 3929-3938. doi:10.1111/ijfs.17141
NLM
Cucick ACC, Bedani R, Ribeiro LS, Franco BDG de M, Saad SMI. Effect of fruit by-products and orange pectin on folate (vitamin B9) production by selected starter and probiotic strains [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2024 ; 59( 6): 3929-3938.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1111/ijfs.17141
Vancouver
Cucick ACC, Bedani R, Ribeiro LS, Franco BDG de M, Saad SMI. Effect of fruit by-products and orange pectin on folate (vitamin B9) production by selected starter and probiotic strains [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2024 ; 59( 6): 3929-3938.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1111/ijfs.17141
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, v. 425, p. 1-15 art. 110895, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Cucick, A. C. C., Obermaier, L., Frota, E. G., Suzuki, J. Y., Nascimento, K. R., Fabi, J. P., et al. (2024). Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption. International Journal of Food Microbiology, 425, 1-15 art. 110895. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
NLM
Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
Vancouver
Cucick ACC, Obermaier L, Frota EG, Suzuki JY, Nascimento KR, Fabi JP, Rychlik M, Franco BDG de M, Saad SMI. Integrating fruit by-products and whey for the design of folate-bioenriched innovative fermented beverages safe for human consumption [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2024 ; 425 1-15 art. 110895.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110895
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BROERING, Milena Fronza et al. Development of Ac2-26 mesoporous microparticle system as a potential therapeutic agent for inflammatory bowel diseases. International Journal of Nanomedicine, v. 19, p. 3537–3554, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.2147/IJN.S451589. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Broering, M. F., Oseliero Filho, P. L., Borges, P. P., Silva, L. C. C. da, Knirsch, M. C., Xavier, L. F., et al. (2024). Development of Ac2-26 mesoporous microparticle system as a potential therapeutic agent for inflammatory bowel diseases. International Journal of Nanomedicine, 19, 3537–3554. doi:10.2147/IJN.S451589
NLM
Broering MF, Oseliero Filho PL, Borges PP, Silva LCC da, Knirsch MC, Xavier LF, Scharf PR dos S, Sandri S, Stephano MA, Oliveira FA de, Sayed IM, Gamarra LF, Das S, Fantini MC de A, Farsky SHP. Development of Ac2-26 mesoporous microparticle system as a potential therapeutic agent for inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Nanomedicine. 2024 ; 19 3537–3554.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.2147/IJN.S451589
Vancouver
Broering MF, Oseliero Filho PL, Borges PP, Silva LCC da, Knirsch MC, Xavier LF, Scharf PR dos S, Sandri S, Stephano MA, Oliveira FA de, Sayed IM, Gamarra LF, Das S, Fantini MC de A, Farsky SHP. Development of Ac2-26 mesoporous microparticle system as a potential therapeutic agent for inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Nanomedicine. 2024 ; 19 3537–3554.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://dx.doi.org/10.2147/IJN.S451589
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BROERING, Milena Fronza et al. Micropartícula reforçada com escudo de silício chega ao intestino e reduz efeitos de inflamação. Tradução . Jornal da USP, São Paulo, 2024. , n. 11 ju 2024Disponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/microparticula-reforcada-com-escudo-de-silicio-chega-ao-intestino-e-reduz-efeitos-de-inflamacao/. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Broering, M. F., Farsky, S. H. P., Stephano, M. A., Fantini, M. C. de A., Silva, L. C. C. da, Contreras, L. F. G., et al. (2024). Micropartícula reforçada com escudo de silício chega ao intestino e reduz efeitos de inflamação. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/microparticula-reforcada-com-escudo-de-silicio-chega-ao-intestino-e-reduz-efeitos-de-inflamacao/
NLM
Broering MF, Farsky SHP, Stephano MA, Fantini MC de A, Silva LCC da, Contreras LFG, Xavier LF, Scharf PR dos S, Borges PP, Sandri S, Knirsch MC, Oseliero Filho PL, Sayed IM, Das S, Oliveira FA de. Micropartícula reforçada com escudo de silício chega ao intestino e reduz efeitos de inflamação [Internet]. Jornal da USP. 2024 ;(11 ju 2024):[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/microparticula-reforcada-com-escudo-de-silicio-chega-ao-intestino-e-reduz-efeitos-de-inflamacao/
Vancouver
Broering MF, Farsky SHP, Stephano MA, Fantini MC de A, Silva LCC da, Contreras LFG, Xavier LF, Scharf PR dos S, Borges PP, Sandri S, Knirsch MC, Oseliero Filho PL, Sayed IM, Das S, Oliveira FA de. Micropartícula reforçada com escudo de silício chega ao intestino e reduz efeitos de inflamação [Internet]. Jornal da USP. 2024 ;(11 ju 2024):[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/microparticula-reforcada-com-escudo-de-silicio-chega-ao-intestino-e-reduz-efeitos-de-inflamacao/
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FIAMONCINI, Jarlei e DEMARQUE, Daniel Pecoraro e CRNKOVIC, Camila Manoel. Fitoquímicos em alimentos, fármacos e medicamentos. . Santana de Parnaíba: Manole. . Acesso em: 14 nov. 2024. , 2023
APA
Fiamoncini, J., Demarque, D. P., & Crnkovic, C. M. (2023). Fitoquímicos em alimentos, fármacos e medicamentos. Santana de Parnaíba: Manole.
NLM
Fiamoncini J, Demarque DP, Crnkovic CM. Fitoquímicos em alimentos, fármacos e medicamentos. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ]
Vancouver
Fiamoncini J, Demarque DP, Crnkovic CM. Fitoquímicos em alimentos, fármacos e medicamentos. 2023 ;[citado 2024 nov. 14 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
VIVAS, Cristofher Victor et al. Biochemical response of human endothelial and fibroblast cells to silver nanoparticles. BioNanoScience, v. 13, n. 12, p. 502-520, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12668-023-01091-4. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Vivas, C. V., Santos, J. A. dos, Barreto, Y. B., Toma, S. H., Santos, J. J. dos, Stephano, M. A., et al. (2023). Biochemical response of human endothelial and fibroblast cells to silver nanoparticles. BioNanoScience, 13( 12), 502-520. doi:10.1007/s12668-023-01091-4
NLM
Vivas CV, Santos JA dos, Barreto YB, Toma SH, Santos JJ dos, Stephano MA, Oliveira CLP de, Araki K, Alencar AM, Bloise Júnior AC. Biochemical response of human endothelial and fibroblast cells to silver nanoparticles [Internet]. BioNanoScience. 2023 ; 13( 12): 502-520.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12668-023-01091-4
Vancouver
Vivas CV, Santos JA dos, Barreto YB, Toma SH, Santos JJ dos, Stephano MA, Oliveira CLP de, Araki K, Alencar AM, Bloise Júnior AC. Biochemical response of human endothelial and fibroblast cells to silver nanoparticles [Internet]. BioNanoScience. 2023 ; 13( 12): 502-520.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12668-023-01091-4
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, Bruna Bertoloni dos et al. Algae materials for cosmetics and cosmeceuticals. Algae Materials: Applications Benefitting Health. Tradução . Amsterdam: Academic Press, 2023. . . Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Santos, B. B. dos, Morocho-Jácome, A. L., Prieto , Z. A., Morowvat, M. H., Lima, F. V., Velasco, M. V. R., et al. (2023). Algae materials for cosmetics and cosmeceuticals. In Algae Materials: Applications Benefitting Health. Amsterdam: Academic Press.
NLM
Santos BB dos, Morocho-Jácome AL, Prieto ZA, Morowvat MH, Lima FV, Velasco MVR, Carvalho JCM de, Baby AR. Algae materials for cosmetics and cosmeceuticals. In: Algae Materials: Applications Benefitting Health. Amsterdam: Academic Press; 2023. [citado 2024 nov. 14 ]
Vancouver
Santos BB dos, Morocho-Jácome AL, Prieto ZA, Morowvat MH, Lima FV, Velasco MVR, Carvalho JCM de, Baby AR. Algae materials for cosmetics and cosmeceuticals. In: Algae Materials: Applications Benefitting Health. Amsterdam: Academic Press; 2023. [citado 2024 nov. 14 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BIASOTO, Henrique Pellin et al. Extracellular expression of Saccharomyces cerevisiae’s L-asparaginase II in Pichia pastoris results in novelenzyme with better parameters. Preparative Biochemistry Biotechnology, v. 53, n. 5, p. 511–522, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10826068.2022.2111582. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Biasoto, H. P., Hebeda, C. B., Farsky, S. H. P., Pessoa Junior, A., Silva, T. A. da C. e, & Monteiro, G. (2023). Extracellular expression of Saccharomyces cerevisiae’s L-asparaginase II in Pichia pastoris results in novelenzyme with better parameters. Preparative Biochemistry Biotechnology, 53( 5), 511–522. doi:10.1080/10826068.2022.2111582
NLM
Biasoto HP, Hebeda CB, Farsky SHP, Pessoa Junior A, Silva TA da C e, Monteiro G. Extracellular expression of Saccharomyces cerevisiae’s L-asparaginase II in Pichia pastoris results in novelenzyme with better parameters [Internet]. Preparative Biochemistry Biotechnology. 2023 ; 53( 5): 511–522.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2022.2111582
Vancouver
Biasoto HP, Hebeda CB, Farsky SHP, Pessoa Junior A, Silva TA da C e, Monteiro G. Extracellular expression of Saccharomyces cerevisiae’s L-asparaginase II in Pichia pastoris results in novelenzyme with better parameters [Internet]. Preparative Biochemistry Biotechnology. 2023 ; 53( 5): 511–522.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2022.2111582
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PEREIRA, Wellison Amorim et al. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens. Scientifc Reports, v. 12, p. 1-14 art. 5530, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Pereira, W. A., Piazentin, A. C. M., Oliveira, R. C. de, Mendonça, C. M. N., Tabata, Y. A., Mendes, M. A., et al. (2022). Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens. Scientifc Reports, 12, 1-14 art. 5530. doi:10.1038/s41598-022-09263-0
NLM
Pereira WA, Piazentin ACM, Oliveira RC de, Mendonça CMN, Tabata YA, Mendes MA, Fock RA, Makiyama EN, Corrêa B, Vallejo M, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens [Internet]. Scientifc Reports. 2022 ; 12 1-14 art. 5530.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0
Vancouver
Pereira WA, Piazentin ACM, Oliveira RC de, Mendonça CMN, Tabata YA, Mendes MA, Fock RA, Makiyama EN, Corrêa B, Vallejo M, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens [Internet]. Scientifc Reports. 2022 ; 12 1-14 art. 5530.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FIGUEIREDO, Leonardo de Faria et al. Estratégia de pré-fracionamento e otimização de bioensaios para a triagem de produtos naturais de cianobactérias brasileiras. 2022, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2022. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Figueiredo, L. de F., Weiss, M. B., Gueiros Filho, F. J., & Crnkovic, C. M. (2022). Estratégia de pré-fracionamento e otimização de bioensaios para a triagem de produtos naturais de cianobactérias brasileiras. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
NLM
Figueiredo L de F, Weiss MB, Gueiros Filho FJ, Crnkovic CM. Estratégia de pré-fracionamento e otimização de bioensaios para a triagem de produtos naturais de cianobactérias brasileiras [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
Vancouver
Figueiredo L de F, Weiss MB, Gueiros Filho FJ, Crnkovic CM. Estratégia de pré-fracionamento e otimização de bioensaios para a triagem de produtos naturais de cianobactérias brasileiras [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTO, Évellin do Espirito et al. Obtaining bioproducts from the studies of signals and interactions between microalgae and bacteria. Microorganisms, v. 10, p. 1-17 art. 2029, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/microorganisms10102029. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Santo, É. do E., Ishii, M., Pinto, U. M., & Matsudo, M. C. (2022). Obtaining bioproducts from the studies of signals and interactions between microalgae and bacteria. Microorganisms, 10, 1-17 art. 2029. doi:10.3390/microorganisms10102029
NLM
Santo É do E, Ishii M, Pinto UM, Matsudo MC. Obtaining bioproducts from the studies of signals and interactions between microalgae and bacteria [Internet]. Microorganisms. 2022 ; 10 1-17 art. 2029.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms10102029
Vancouver
Santo É do E, Ishii M, Pinto UM, Matsudo MC. Obtaining bioproducts from the studies of signals and interactions between microalgae and bacteria [Internet]. Microorganisms. 2022 ; 10 1-17 art. 2029.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/microorganisms10102029
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
WEISS, Márcio Barczyszyn et al. Chemoprospection of Brazilian cyanobacteria using metabolomics and biological assays. 2022, Anais.. Northbrook: ASP, 2022. Disponível em: http://aspmeetings.pharmacognosy.us/wp-content/uploads/2022/07/2022_ASP2022-Program-and-Abstract-Book4.pdf. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Weiss, M. B., Bueno, M. G. S., Yoon, J., Figueiredo, L. F., Brandão, J. P., Jacinavicius, F. R., et al. (2022). Chemoprospection of Brazilian cyanobacteria using metabolomics and biological assays. In Abstracts. Northbrook: ASP. Recuperado de http://aspmeetings.pharmacognosy.us/wp-content/uploads/2022/07/2022_ASP2022-Program-and-Abstract-Book4.pdf
NLM
Weiss MB, Bueno MGS, Yoon J, Figueiredo LF, Brandão JP, Jacinavicius FR, Costa Filho J, Freire VF, Gueiros Filho FJ, Berlinck RG de S, Crnkovic CM. Chemoprospection of Brazilian cyanobacteria using metabolomics and biological assays [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://aspmeetings.pharmacognosy.us/wp-content/uploads/2022/07/2022_ASP2022-Program-and-Abstract-Book4.pdf
Vancouver
Weiss MB, Bueno MGS, Yoon J, Figueiredo LF, Brandão JP, Jacinavicius FR, Costa Filho J, Freire VF, Gueiros Filho FJ, Berlinck RG de S, Crnkovic CM. Chemoprospection of Brazilian cyanobacteria using metabolomics and biological assays [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: http://aspmeetings.pharmacognosy.us/wp-content/uploads/2022/07/2022_ASP2022-Program-and-Abstract-Book4.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CUCICK, Ana Clara Candelaria et al. Food by-products as substrates for growth and folate production by commercial probiotic strains. 2022, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.BeneficialMicrobes2022.org. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Cucick, A. C. C., Suzuki, J. Y., Obermaier, L., Franco, B. D. G. de M., Rychlik, M., & Saad, S. M. I. (2022). Food by-products as substrates for growth and folate production by commercial probiotic strains. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.BeneficialMicrobes2022.org
NLM
Cucick ACC, Suzuki JY, Obermaier L, Franco BDG de M, Rychlik M, Saad SMI. Food by-products as substrates for growth and folate production by commercial probiotic strains [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org
Vancouver
Cucick ACC, Suzuki JY, Obermaier L, Franco BDG de M, Rychlik M, Saad SMI. Food by-products as substrates for growth and folate production by commercial probiotic strains [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Tradução . Cambridge: Academic Press, 2021. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Albuquerque, M. A. C. de, Medeiros, I. U. D. de, Franco, B. D. G. de M., Saad, S. M. I., LeBlanc, A. de M. de, & LeBlanc, J. G. (2021). Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics. In Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press. doi:10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
NLM
Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
Vancouver
Albuquerque MAC de, Medeiros IUD de, Franco BDG de M, Saad SMI, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG. Bioactive compounds of fruit by-products as potential prebiotics [Internet]. In: Valorization of agri-food wastes and by-products: recent trends, innovations and sustainability challenges. Cambridge: Academic Press; 2021. [citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-824044-1.00036-2
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ZUO, Jieyu et al. Design space approach in the development of esculetin nanocrystals by a small-scale wet-bead milling process. Journal of Drug Delivery Science and Technology, v. 55, p. 1-11 art. 101486, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2019.101486. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Zuo, J., Araujo, G. L. B. de, Stephano, M. A., Zuo, Z., Bou-Chacra, N. A., & Löbenberg, R. (2020). Design space approach in the development of esculetin nanocrystals by a small-scale wet-bead milling process. Journal of Drug Delivery Science and Technology, 55, 1-11 art. 101486. doi:10.1016/j.jddst.2019.101486
NLM
Zuo J, Araujo GLB de, Stephano MA, Zuo Z, Bou-Chacra NA, Löbenberg R. Design space approach in the development of esculetin nanocrystals by a small-scale wet-bead milling process [Internet]. Journal of Drug Delivery Science and Technology. 2020 ; 55 1-11 art. 101486.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2019.101486
Vancouver
Zuo J, Araujo GLB de, Stephano MA, Zuo Z, Bou-Chacra NA, Löbenberg R. Design space approach in the development of esculetin nanocrystals by a small-scale wet-bead milling process [Internet]. Journal of Drug Delivery Science and Technology. 2020 ; 55 1-11 art. 101486.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jddst.2019.101486
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PADILHA, Marina et al. Response of the human milk microbiota to a maternal prebiotic intervention is individual and influenced by maternal age. Nutrients, v. 12, p. 1-16 art. 1081, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu12041081. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Padilha, M., Brejnrod, A., Samsøe, N. B. D., Hoffmann, C., Iaucci, J. de M., Cabral, V. P., et al. (2020). Response of the human milk microbiota to a maternal prebiotic intervention is individual and influenced by maternal age. Nutrients, 12, 1-16 art. 1081. doi:10.3390/nu12041081
NLM
Padilha M, Brejnrod A, Samsøe NBD, Hoffmann C, Iaucci J de M, Cabral VP, Santos DX dos, Taddei CR, Kristiansen K, Saad SMI. Response of the human milk microbiota to a maternal prebiotic intervention is individual and influenced by maternal age [Internet]. Nutrients. 2020 ; 12 1-16 art. 1081.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu12041081
Vancouver
Padilha M, Brejnrod A, Samsøe NBD, Hoffmann C, Iaucci J de M, Cabral VP, Santos DX dos, Taddei CR, Kristiansen K, Saad SMI. Response of the human milk microbiota to a maternal prebiotic intervention is individual and influenced by maternal age [Internet]. Nutrients. 2020 ; 12 1-16 art. 1081.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu12041081
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FISCHER, Dominique Corinne Hermine e ALBUQUERQUE, Cristina Northfleet de. Jogo de plantas medicinais: em busca de inovação das metodologias didáticas para auxiliar no ensino e aprendizagem do uso correto das plantas medicinais. 2019, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Graduação da USP, 2019. . Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Fischer, D. C. H., & Albuquerque, C. N. de. (2019). Jogo de plantas medicinais: em busca de inovação das metodologias didáticas para auxiliar no ensino e aprendizagem do uso correto das plantas medicinais. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Graduação da USP.
NLM
Fischer DCH, Albuquerque CN de. Jogo de plantas medicinais: em busca de inovação das metodologias didáticas para auxiliar no ensino e aprendizagem do uso correto das plantas medicinais. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ]
Vancouver
Fischer DCH, Albuquerque CN de. Jogo de plantas medicinais: em busca de inovação das metodologias didáticas para auxiliar no ensino e aprendizagem do uso correto das plantas medicinais. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 14 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MENEGUETTI, Giovanna Pastore et al. Novel site-specific PEGylated L-asparaginase. PLOS ONE, v. 14, n. 2, p. 1-18 art. e0211951, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211951. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Meneguetti, G. P., Santos, J. H. P. M., Obreque, K. M. T., Barbosa, C. M. V., Monteiro, G., Farsky, S. H. P., et al. (2019). Novel site-specific PEGylated L-asparaginase. PLOS ONE, 14( 2), 1-18 art. e0211951. doi:10.1371/journal.pone.0211951
NLM
Meneguetti GP, Santos JHPM, Obreque KMT, Barbosa CMV, Monteiro G, Farsky SHP, Oliveira AM de, Angeli CB, Palmisano G, Ventura SPM, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Novel site-specific PEGylated L-asparaginase [Internet]. PLOS ONE. 2019 ; 14( 2): 1-18 art. e0211951.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211951
Vancouver
Meneguetti GP, Santos JHPM, Obreque KMT, Barbosa CMV, Monteiro G, Farsky SHP, Oliveira AM de, Angeli CB, Palmisano G, Ventura SPM, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Novel site-specific PEGylated L-asparaginase [Internet]. PLOS ONE. 2019 ; 14( 2): 1-18 art. e0211951.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211951
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ARIAS, Cesar Andres Diaz et al. Influence of carbon source on cell size and production of anti LDL (-) single-chain variable fragment by a recombinant Pichia pastoris strain. Molecular Biology Reports, v. 46, n. 3, p. 3257-3264, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11033-019-04785-9. Acesso em: 14 nov. 2024.
APA
Arias, C. A. D., Molino, J. V. D., Marques, D. de A. V., Maranhão, A. Q., Abdalla, D. S. P., Pessoa Junior, A., & Converti, A. (2019). Influence of carbon source on cell size and production of anti LDL (-) single-chain variable fragment by a recombinant Pichia pastoris strain. Molecular Biology Reports, 46( 3), 3257-3264. doi:10.1007/s11033-019-04785-9
NLM
Arias CAD, Molino JVD, Marques D de AV, Maranhão AQ, Abdalla DSP, Pessoa Junior A, Converti A. Influence of carbon source on cell size and production of anti LDL (-) single-chain variable fragment by a recombinant Pichia pastoris strain [Internet]. Molecular Biology Reports. 2019 ; 46( 3): 3257-3264.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11033-019-04785-9
Vancouver
Arias CAD, Molino JVD, Marques D de AV, Maranhão AQ, Abdalla DSP, Pessoa Junior A, Converti A. Influence of carbon source on cell size and production of anti LDL (-) single-chain variable fragment by a recombinant Pichia pastoris strain [Internet]. Molecular Biology Reports. 2019 ; 46( 3): 3257-3264.[citado 2024 nov. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11033-019-04785-9