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ABNT
OBREQUE, Karin Torres et al. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus. Biotechnology Journal, v. 19, n. 2, p. 9 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/biot.202300325. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Obreque, K. T., Gonçalves, F. G., Ferraro, R. B., León, F. F., Silva, T. A. da C. e, Perego, P., et al. (2024). Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus. Biotechnology Journal, 19( 2), 9 . doi:10.1002/biot.202300325
NLM
Obreque KT, Gonçalves FG, Ferraro RB, León FF, Silva TA da C e, Perego P, Rangel-Yagui C de O, Monteiro G, Menck CFM. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus [Internet]. Biotechnology Journal. 2024 ; 19( 2): 9 .[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/biot.202300325
Vancouver
Obreque KT, Gonçalves FG, Ferraro RB, León FF, Silva TA da C e, Perego P, Rangel-Yagui C de O, Monteiro G, Menck CFM. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus [Internet]. Biotechnology Journal. 2024 ; 19( 2): 9 .[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1002/biot.202300325
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ABNT
MASIERO, Jéssica Fagionato et al. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, v. 208, p. 1-10 art. 117853, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Masiero, J. F., Knirsch, M. C., Barreto, T. L., Arantes, G. J., Stephano, M. A., Ishida, K., et al. (2024). Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, 208, 1-10 art. 117853. doi:10.1016/j.indcrop.2023.117853
NLM
Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
Vancouver
Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
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ABNT
OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza et al. Bactéria tem potencial como biopesticida para combater fungos que atacam alimentos [Depoimento a Júlio Bernardes]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/bacteria-tem-potencial-como-biopesticida-para-combater-fungos-que-atacam-alimentos/. Acesso em: 07 nov. 2024. , 2023
APA
Oliveira, R. P. de S., Azevedo, P. O. de S. de, Mendonça, C. M. N., & Correa, B. (2023). Bactéria tem potencial como biopesticida para combater fungos que atacam alimentos [Depoimento a Júlio Bernardes]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/bacteria-tem-potencial-como-biopesticida-para-combater-fungos-que-atacam-alimentos/
NLM
Oliveira RP de S, Azevedo PO de S de, Mendonça CMN, Correa B. Bactéria tem potencial como biopesticida para combater fungos que atacam alimentos [Depoimento a Júlio Bernardes] [Internet]. Jornal da USP. 2023 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/bacteria-tem-potencial-como-biopesticida-para-combater-fungos-que-atacam-alimentos/
Vancouver
Oliveira RP de S, Azevedo PO de S de, Mendonça CMN, Correa B. Bactéria tem potencial como biopesticida para combater fungos que atacam alimentos [Depoimento a Júlio Bernardes] [Internet]. Jornal da USP. 2023 ;[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/bacteria-tem-potencial-como-biopesticida-para-combater-fungos-que-atacam-alimentos/
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ABNT
MENDONÇA, Carlos Miguel Nóbrega et al. Tracking new insights into antifungal and anti-mycotoxigenic properties of a biofilm forming Pediococcus pentosaceus strain isolated from grain silage. International Journal of Food Microbiology, v. 405, p. 1-10, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110337. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Mendonça, C. M. N., Oliveira, R. C. de, Pizauro, L. J. L., Pereira, W. A., Abboud, K., Almeida, S. R. Y. de, et al. (2023). Tracking new insights into antifungal and anti-mycotoxigenic properties of a biofilm forming Pediococcus pentosaceus strain isolated from grain silage. International Journal of Food Microbiology, 405, 1-10. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110337
NLM
Mendonça CMN, Oliveira RC de, Pizauro LJL, Pereira WA, Abboud K, Almeida SRY de, Watanabe I-sei, Varani A de M, Domínguez JM, Correa B, Venema K, Azevedo PO de S de, Oliveira RP de S. Tracking new insights into antifungal and anti-mycotoxigenic properties of a biofilm forming Pediococcus pentosaceus strain isolated from grain silage [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2023 ; 405 1-10.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110337
Vancouver
Mendonça CMN, Oliveira RC de, Pizauro LJL, Pereira WA, Abboud K, Almeida SRY de, Watanabe I-sei, Varani A de M, Domínguez JM, Correa B, Venema K, Azevedo PO de S de, Oliveira RP de S. Tracking new insights into antifungal and anti-mycotoxigenic properties of a biofilm forming Pediococcus pentosaceus strain isolated from grain silage [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2023 ; 405 1-10.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110337
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ABNT
OLIVEIRA, Rodrigo Cardoso de et al. Evaluating the potential of Pediococcus pentosaceus as a biocontrol agent against tenuazonic acid–producing Alternaria alternata on livestock feeds. Journal of Applied Microbiology, p. 1-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.15746. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Oliveira, R. C. de, Mendonça, C. M. N., Verissimo, N. V., Almeida, S. R. Y. de, Corrêa, B., Watanabe, I. -S., et al. (2022). Evaluating the potential of Pediococcus pentosaceus as a biocontrol agent against tenuazonic acid–producing Alternaria alternata on livestock feeds. Journal of Applied Microbiology, 1-10. doi:10.1111/jam.15746
NLM
Oliveira RC de, Mendonça CMN, Verissimo NV, Almeida SRY de, Corrêa B, Watanabe I-S, Azevedo PO de S de, Oliveira RP de S. Evaluating the potential of Pediococcus pentosaceus as a biocontrol agent against tenuazonic acid–producing Alternaria alternata on livestock feeds [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2022 ; 1-10.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15746
Vancouver
Oliveira RC de, Mendonça CMN, Verissimo NV, Almeida SRY de, Corrêa B, Watanabe I-S, Azevedo PO de S de, Oliveira RP de S. Evaluating the potential of Pediococcus pentosaceus as a biocontrol agent against tenuazonic acid–producing Alternaria alternata on livestock feeds [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2022 ; 1-10.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.15746
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ABNT
PEREIRA, Wellison Amorim et al. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens. Scientifc Reports, v. 12, p. 1-14 art. 5530, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Pereira, W. A., Piazentin, A. C. M., Oliveira, R. C. de, Mendonça, C. M. N., Tabata, Y. A., Mendes, M. A., et al. (2022). Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens. Scientifc Reports, 12, 1-14 art. 5530. doi:10.1038/s41598-022-09263-0
NLM
Pereira WA, Piazentin ACM, Oliveira RC de, Mendonça CMN, Tabata YA, Mendes MA, Fock RA, Makiyama EN, Corrêa B, Vallejo M, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens [Internet]. Scientifc Reports. 2022 ; 12 1-14 art. 5530.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0
Vancouver
Pereira WA, Piazentin ACM, Oliveira RC de, Mendonça CMN, Tabata YA, Mendes MA, Fock RA, Makiyama EN, Corrêa B, Vallejo M, Villalobos EF, Oliveira RP de S. Bacteriocinogenic probiotic bacteria isolated from an aquatic environment inhibit the growth of food and fish pathogens [Internet]. Scientifc Reports. 2022 ; 12 1-14 art. 5530.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09263-0
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ABNT
KUNIYOSHI, Taís Mayumi et al. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse. Bioresource Technology, v. 338, p. 1-12 art. 125565, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Kuniyoshi, T. M., Mendonça, C. M. N., Vieira, V. B., Robl, D., Franco, B. D. G. de M., Todorov, S. D., et al. (2021). Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse. Bioresource Technology, 338, 1-12 art. 125565. doi:10.1016/j.biortech.2021.125565
NLM
Kuniyoshi TM, Mendonça CMN, Vieira VB, Robl D, Franco BDG de M, Todorov SD, Tomé E, O\2019Connor PM, Converti A, Araújo WL de, Vasconcellos LPSP, Varani A de M, Cotter PD, Rabelo SC, Oliveira RP de S. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse [Internet]. Bioresource Technology. 2021 ; 338 1-12 art. 125565.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565
Vancouver
Kuniyoshi TM, Mendonça CMN, Vieira VB, Robl D, Franco BDG de M, Todorov SD, Tomé E, O\2019Connor PM, Converti A, Araújo WL de, Vasconcellos LPSP, Varani A de M, Cotter PD, Rabelo SC, Oliveira RP de S. Pediocin PA-1 production by Pediococcus pentosaceus ET34 using non-detoxified hemicellulose hydrolysate obtained from hydrothermal pretreatment of sugarcane bagasse [Internet]. Bioresource Technology. 2021 ; 338 1-12 art. 125565.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.biortech.2021.125565
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ABNT
KALIL FILHO, Jorge Elias et al. A busca da USP por uma vacina nacional contra a covid-19 [Depoimento a Fabiana Mariz]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/a-busca-da-usp-por-uma-vacina-nacional-contra-a-covid-19. Acesso em: 07 nov. 2024. , 2021
APA
Kalil Filho, J. E., Stephano, M. A., Silva, C. L., Fukumasu, H., Ferreira, L. C. de S., Favaro, M. T. de P., et al. (2021). A busca da USP por uma vacina nacional contra a covid-19 [Depoimento a Fabiana Mariz]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/a-busca-da-usp-por-uma-vacina-nacional-contra-a-covid-19
NLM
Kalil Filho JE, Stephano MA, Silva CL, Fukumasu H, Ferreira LC de S, Favaro MT de P, Silva JR da, Prince R, Moraes LR de M. A busca da USP por uma vacina nacional contra a covid-19 [Depoimento a Fabiana Mariz] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;17 fe 2021. on-line[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/a-busca-da-usp-por-uma-vacina-nacional-contra-a-covid-19
Vancouver
Kalil Filho JE, Stephano MA, Silva CL, Fukumasu H, Ferreira LC de S, Favaro MT de P, Silva JR da, Prince R, Moraes LR de M. A busca da USP por uma vacina nacional contra a covid-19 [Depoimento a Fabiana Mariz] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;17 fe 2021. on-line[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/a-busca-da-usp-por-uma-vacina-nacional-contra-a-covid-19
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ABNT
MIYAZIMA, Tatiana Yuriko et al. Cheese supplemented with probiotics reduced the Candida levels in denture wearers -RCT. Oral Diseases, v. 23 p. 919-925, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/odi.12669. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Miyazima, T. Y., Ishikawa, K. H., Mayer, M. P. A., Saad, S. M. I., & Nakamae, A. E. M. (2017). Cheese supplemented with probiotics reduced the Candida levels in denture wearers -RCT. Oral Diseases, 23 p. 919-925. doi:10.1111/odi.12669
NLM
Miyazima TY, Ishikawa KH, Mayer MPA, Saad SMI, Nakamae AEM. Cheese supplemented with probiotics reduced the Candida levels in denture wearers -RCT [Internet]. Oral Diseases. 2017 ; 23 p. 919-925[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/odi.12669
Vancouver
Miyazima TY, Ishikawa KH, Mayer MPA, Saad SMI, Nakamae AEM. Cheese supplemented with probiotics reduced the Candida levels in denture wearers -RCT [Internet]. Oral Diseases. 2017 ; 23 p. 919-925[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/odi.12669
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ABNT
CARDOZO, Flavio Augusto et al. Draft genome sequence of marine-derived Aeromonas caviae CHZ306, a potential chitinase producer strain. Genome Announcements, v. 4, n. 6, p. 1-2 art. e1293-16, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1128/genomeA.01293-16. Acesso em: 07 nov. 2024.
APA
Cardozo, F. A., Zimpel, C. K., Guimarães, A. M. de S., Pessoa Junior, A., & Rivera, I. N. G. (2016). Draft genome sequence of marine-derived Aeromonas caviae CHZ306, a potential chitinase producer strain. Genome Announcements, 4( 6), 1-2 art. e1293-16. doi:10.1128/genomeA.01293-16
NLM
Cardozo FA, Zimpel CK, Guimarães AM de S, Pessoa Junior A, Rivera ING. Draft genome sequence of marine-derived Aeromonas caviae CHZ306, a potential chitinase producer strain [Internet]. Genome Announcements. 2016 ; 4( 6): 1-2 art. e1293-16.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1128/genomeA.01293-16
Vancouver
Cardozo FA, Zimpel CK, Guimarães AM de S, Pessoa Junior A, Rivera ING. Draft genome sequence of marine-derived Aeromonas caviae CHZ306, a potential chitinase producer strain [Internet]. Genome Announcements. 2016 ; 4( 6): 1-2 art. e1293-16.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1128/genomeA.01293-16