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  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: EESC, IQSC

    Subjects: POLUIÇÃO AMBIENTAL, ANTIBIÓTICOS, ANTI-INFLAMATÓRIOS, ÁGUAS RESIDUÁRIAS

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      CARNEIRO, Rodrigo Braz et al. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. 2023, Anais.. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Carneiro, R. B., Pozzi, E., Zaiat, M., & Santos Neto, A. J. dos. (2023). Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. In Anais. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • NLM

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • Vancouver

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: IQSC, ESALQ

    Subjects: PRODUTOS NATURAIS, BACTÉRIAS, ALGAS

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      POZZA JUNIOR, Mario Cezar et al. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. 2023, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Pozza Junior, M. C., Macedo, K. L. de, Peña, A. F. T., Silva, L. J. da, Melo, I. S. de, Berlinck, R. G. de S., & Lira, S. P. de. (2023). Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. In Anais. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
    • NLM

      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
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      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: ESALQ, IQSC, ICMC

    Subjects: APRENDIZADO COMPUTACIONAL, RECONHECIMENTO DE IMAGEM, BANCO DE DADOS MULTIMÍDIA, BACTÉRIAS

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      GONÇALVES, Danielle Raquel et al. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Gonçalves, D. R., Parmezan, A. R. S., Oliveira, L. F. P. de, Lira, S. P. de, Berlinck, R. G. de S., & Rezende, S. O. (2023). Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
    • NLM

      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
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      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA

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      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Cuevas-Tena, M., Souza, C. B. de, Zoetendal, E. G., Smidt, H., Venema, K., & Saad, S. M. I. (2017). Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, BIOMASSA

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      MATSUDO, Marcelo Chuei et al. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Matsudo, M. C., Muniz Junior, A. B., Bastos-Inoue, C. H., Nunes, I. V. O., & Carvalho, J. C. M. de. (2017). Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

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      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, PROBIÓTICOS

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      BATTISTINI, Carolina e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2017). Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: BIOMASSA, HIDRÓLISE

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    • ABNT

      KLEINGESINDS, Eduardo Krebs et al. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Kleingesinds, E. K., Fernandes, T. F. M. da S., Pessoa Junior, A., & Rodrigues, R. de C. L. B. (2017). Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PARACOCCIDIOIDES BRASILIENSIS, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      JANNUZZI, Grasielle Pereira et al. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Jannuzzi, G. P., Almeida, J. R. F. de, Amarante-Mendes, J. G. P., Romera, L. M. D. 'M., Kaihami, G. H., Almeida, S. R. de, & Ferreira, K. S. (2017). The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Jannuzzi GP, Almeida JRF de, Amarante-Mendes JGP, Romera LMD'M, Kaihami GH, Almeida SR de, Ferreira KS. The absence of 'TLR3 controls Paracoccidioides brasiliensis pulmonary infection [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ENZIMAS, ANTINEOPLÁSICOS

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    • ABNT

      CARDOSO, Samuel Leite et al. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Cardoso, S. L., Souza, P. M., Freitas, M. M. de, Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. de O. e. (2017). Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
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      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

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    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LEUCEMIA, ENZIMAS

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    • ABNT

      FREIRE, Rominne Karla Barros et al. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Freire, R. K. B., Ferraro, R. B., Lourenço, F. R., Sette, L. D., & Pessoa Junior, A. (2017). Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, PROBIÓTICOS

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      MATSUO, Mariana Mitiko et al. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Matsuo, M. M., Prestes, A., Yoshiga, B. M., Rodrigues, A. M., & Bogsan, C. S. B. (2017). Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Matsuo MM, Prestes A, Yoshiga BM, Rodrigues AM, Bogsan CSB. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Matsuo MM, Prestes A, Yoshiga BM, Rodrigues AM, Bogsan CSB. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: IQ

    Subjects: PARACOCCIDIOIDOMICOSE, PEPTÍDEOS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Haroldo Cesar de et al. Antiadhesive peptide derived from a phage display library as an alternative to Paracoccidioidomycosis treatment. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Oliveira, H. C. de, Michaloski, J., Silva, J. de F. da, Scorzoni, L., Silva, A. C. A. de P. e, Marcos, C. M., et al. (2017). Antiadhesive peptide derived from a phage display library as an alternative to Paracoccidioidomycosis treatment. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Oliveira HC de, Michaloski J, Silva J de F da, Scorzoni L, Silva ACA de P e, Marcos CM, Asato PA, Yamazaki DS, Fusco-Almeida AM, Giordano RJ, Zaragoza O, Mendes-Giannini MJS. Antiadhesive peptide derived from a phage display library as an alternative to Paracoccidioidomycosis treatment [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Oliveira HC de, Michaloski J, Silva J de F da, Scorzoni L, Silva ACA de P e, Marcos CM, Asato PA, Yamazaki DS, Fusco-Almeida AM, Giordano RJ, Zaragoza O, Mendes-Giannini MJS. Antiadhesive peptide derived from a phage display library as an alternative to Paracoccidioidomycosis treatment [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PARACOCCIDIOIDOMICOSE, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      SANTOS, Suelen Silvana dos et al. Role of 'CD11c POT. +' cells in the Paracoccidioidomycosis outcome. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Santos, S. S. dos, Rossato, L., Jannuzzi, G. P., & Almeida, S. R. de. (2017). Role of 'CD11c POT. +' cells in the Paracoccidioidomycosis outcome. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Santos SS dos, Rossato L, Jannuzzi GP, Almeida SR de. Role of 'CD11c POT. +' cells in the Paracoccidioidomycosis outcome [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Santos SS dos, Rossato L, Jannuzzi GP, Almeida SR de. Role of 'CD11c POT. +' cells in the Paracoccidioidomycosis outcome [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SOROS, LEITE, ESPOROS BACTERIANOS

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    • ABNT

      SANTO, Évellin do Espirito et al. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Santo, É. do E., Lousada, M. E. G., Lenhardt, E. H., & Ishii, M. (2017). Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Santo É do E, Lousada MEG, Lenhardt EH, Ishii M. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Santo É do E, Lousada MEG, Lenhardt EH, Ishii M. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: CONTROLE DA QUALIDADE, AGAR

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    • ABNT

      CARLOTTO NETO, Carlos e SAMPAIO, Jorge Luiz Mello. Optimization of the method of dilution in agar for phosphymicine for use in clinical microbiology routine. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Carlotto Neto, C., & Sampaio, J. L. M. (2017). Optimization of the method of dilution in agar for phosphymicine for use in clinical microbiology routine. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Carlotto Neto C, Sampaio JLM. Optimization of the method of dilution in agar for phosphymicine for use in clinical microbiology routine [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Carlotto Neto C, Sampaio JLM. Optimization of the method of dilution in agar for phosphymicine for use in clinical microbiology routine [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

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