A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2018
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2018). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NOVOA, Alexis Vidal et al. Anti-atherogenic properties associated with the antioxidant activity from the hydrophilic extracts of Halimeda incrassata (Chlorophyta, Bryopsidales). African Journal of Agricultural Research, v. 12, n. 4, p. 208-220, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5897/AJAR2014.9328. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Novoa, A. V., Mugica, A. C., Díaz, Y. Z., Gutierrez, D. D., Silva, A. M. de O. e, Vazquez, A. M., et al. (2017). Anti-atherogenic properties associated with the antioxidant activity from the hydrophilic extracts of Halimeda incrassata (Chlorophyta, Bryopsidales). African Journal of Agricultural Research, 12( 4), 208-220. doi:10.5897/AJAR2014.9328
NLM
Novoa AV, Mugica AC, Díaz YZ, Gutierrez DD, Silva AM de O e, Vazquez AM, Muñoz CZ, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Anti-atherogenic properties associated with the antioxidant activity from the hydrophilic extracts of Halimeda incrassata (Chlorophyta, Bryopsidales) [Internet]. African Journal of Agricultural Research. 2017 ; 12( 4): 208-220.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.5897/AJAR2014.9328
Vancouver
Novoa AV, Mugica AC, Díaz YZ, Gutierrez DD, Silva AM de O e, Vazquez AM, Muñoz CZ, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Anti-atherogenic properties associated with the antioxidant activity from the hydrophilic extracts of Halimeda incrassata (Chlorophyta, Bryopsidales) [Internet]. African Journal of Agricultural Research. 2017 ; 12( 4): 208-220.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.5897/AJAR2014.9328
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MELO, Illana Louise Pereira de et al. Effect of pomegranate (Punica granatum L.) seed oil on markers of oxidative stress induced by carbon tetrachloride in wistar rats. International Journal of Food Science, Nutrition and Dietetics, v. 4, p. 1-8, 2015Tradução . . Disponível em: https://www.researchgate.net/publication/283720369_Effect_of_pomegranate_%28Punica_granatum_L.%29_seed_oil_on_markers_of_oxidative_stress_induced_by_carbon_tetrachloride_in_wistar_rats. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Melo, I. L. P. de, Oliveira, A. M. S., Carvalho, E. B. T., Yoshime, L. T., Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2015). Effect of pomegranate (Punica granatum L.) seed oil on markers of oxidative stress induced by carbon tetrachloride in wistar rats. International Journal of Food Science, Nutrition and Dietetics, 4, 1-8. Recuperado de https://www.researchgate.net/publication/283720369_Effect_of_pomegranate_%28Punica_granatum_L.%29_seed_oil_on_markers_of_oxidative_stress_induced_by_carbon_tetrachloride_in_wistar_rats
NLM
Melo ILP de, Oliveira AMS, Carvalho EBT, Yoshime LT, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Effect of pomegranate (Punica granatum L.) seed oil on markers of oxidative stress induced by carbon tetrachloride in wistar rats [Internet]. International Journal of Food Science, Nutrition and Dietetics. 2015 ; 4 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/283720369_Effect_of_pomegranate_%28Punica_granatum_L.%29_seed_oil_on_markers_of_oxidative_stress_induced_by_carbon_tetrachloride_in_wistar_rats
Vancouver
Melo ILP de, Oliveira AMS, Carvalho EBT, Yoshime LT, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Effect of pomegranate (Punica granatum L.) seed oil on markers of oxidative stress induced by carbon tetrachloride in wistar rats [Internet]. International Journal of Food Science, Nutrition and Dietetics. 2015 ; 4 1-8.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/283720369_Effect_of_pomegranate_%28Punica_granatum_L.%29_seed_oil_on_markers_of_oxidative_stress_induced_by_carbon_tetrachloride_in_wistar_rats
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Serological analysis and detection of the influenza virus in anseriformes from São Paulocity, Brazil. Annals of Virology and Research, v. 1, n. 1, p. 1-7 art. 1005, 2015Tradução . . Disponível em: http://www.jscimedcentral.com/Virology/virology-1-1005.pdf. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mancini, D. A. P., Pereira, A. P., Cianciarullo, A. M., Kavati, É. A., Alves, R. C. B., Bartaquini, R. T., et al. (2015). Serological analysis and detection of the influenza virus in anseriformes from São Paulocity, Brazil. Annals of Virology and Research, 1( 1), 1-7 art. 1005. Recuperado de http://www.jscimedcentral.com/Virology/virology-1-1005.pdf
NLM
Mancini DAP, Pereira AP, Cianciarullo AM, Kavati ÉA, Alves RCB, Bartaquini RT, Zampieri RA, Pinto JR, Orico LD, Mancini-Filho J. Serological analysis and detection of the influenza virus in anseriformes from São Paulocity, Brazil [Internet]. Annals of Virology and Research. 2015 ; 1( 1): 1-7 art. 1005.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.jscimedcentral.com/Virology/virology-1-1005.pdf
Vancouver
Mancini DAP, Pereira AP, Cianciarullo AM, Kavati ÉA, Alves RCB, Bartaquini RT, Zampieri RA, Pinto JR, Orico LD, Mancini-Filho J. Serological analysis and detection of the influenza virus in anseriformes from São Paulocity, Brazil [Internet]. Annals of Virology and Research. 2015 ; 1( 1): 1-7 art. 1005.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.jscimedcentral.com/Virology/virology-1-1005.pdf
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MELO, Illana Louise Pereira de et al. Multivariate analysis applied to the effects of supplementation with pomegranate seed oil in rats submitted to acute oxidative stress. 2014, Anais.. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST), 2014. . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Melo, I. L. P. de, Carvalho, E. B. T. de, Silva, A. M. de O. e, Yoshime, L. T., Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2014). Multivariate analysis applied to the effects of supplementation with pomegranate seed oil in rats submitted to acute oxidative stress. In Book of Abstracts. Montreal: Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST).
NLM
Melo ILP de, Carvalho EBT de, Silva AM de O e, Yoshime LT, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Multivariate analysis applied to the effects of supplementation with pomegranate seed oil in rats submitted to acute oxidative stress. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Melo ILP de, Carvalho EBT de, Silva AM de O e, Yoshime LT, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Multivariate analysis applied to the effects of supplementation with pomegranate seed oil in rats submitted to acute oxidative stress. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 56, n. 3, p. 191-195, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mancini, D. A. P., Pereira, A. S. P., Mendonça, R. M. Z., Kawamoto, A. H. N., Alves, R. C. B., Pinto, J. R., et al. (2014). Presence of respiratory viruses in equines in Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, 56( 3), 191-195. doi:10.1590/S0036-46652014000300002
NLM
Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2014 ; 56( 3): 191-195.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002
Vancouver
Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2014 ; 56( 3): 191-195.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 54, n. 6, p. 311-314, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pereira, A. S. P., Kawamoto, A. H. N., Vannucchi, C. I., Pinto, J. R., et al. (2012). Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, 54( 6), 311-314. doi:10.1590/S0036-46652012000600004
NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2012 ; 54( 6): 311-314.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004
Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2012 ; 54( 6): 311-314.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Claudimar de Jesus et al. Effect of specific fatty acids supplementation on lipidic profile in rodents tissues. 2012, Anais.. São Paulo: SBLS/ICB-USP/Universidade Cruzeiro do Sul, 2012. . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Oliveira, C. de J., Carvalho, E. B. T. de, Melo, I. L. P. de, Torres, R. P., Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2012). Effect of specific fatty acids supplementation on lipidic profile in rodents tissues. In Abstracts. São Paulo: SBLS/ICB-USP/Universidade Cruzeiro do Sul.
NLM
Oliveira C de J, Carvalho EBT de, Melo ILP de, Torres RP, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Effect of specific fatty acids supplementation on lipidic profile in rodents tissues. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Oliveira C de J, Carvalho EBT de, Melo ILP de, Torres RP, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Effect of specific fatty acids supplementation on lipidic profile in rodents tissues. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BATISTA-GONZALEZ, Ana Elsa et al. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. Journal of Food Biochemistry, v. 36, n. 2, p. 189-197, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x. Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Batista-Gonzalez, A. E., Silva, A. M. de O. e, Vidal-Novoa, A., Pinto, J. R., Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2012). Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. Journal of Food Biochemistry, 36( 2), 189-197. doi:10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
NLM
Batista-Gonzalez AE, Silva AM de O e, Vidal-Novoa A, Pinto JR, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2012 ; 36( 2): 189-197.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
Vancouver
Batista-Gonzalez AE, Silva AM de O e, Vidal-Novoa A, Pinto JR, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Analysis of in vitro and in vivo antioxidant properties of hydrophilic fractions from the seaweed Halimeda monile L. [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2012 ; 36( 2): 189-197.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2010.00525.x
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SHINAGAWA, Fernanda Branco et al. Phenolic compounds in oils and condiments: biological effects. 2012, Anais.. São Paulo: SBLS/ICB-USP/Universidade Cruzeiro do Sul, 2012. . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Shinagawa, F. B., Silva, A. M. O., Santana, F. C. de, Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2012). Phenolic compounds in oils and condiments: biological effects. In Abstracts. São Paulo: SBLS/ICB-USP/Universidade Cruzeiro do Sul.
NLM
Shinagawa FB, Silva AMO, Santana FC de, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Phenolic compounds in oils and condiments: biological effects. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Shinagawa FB, Silva AMO, Santana FC de, Mancini DAP, Mancini-Filho J. Phenolic compounds in oils and condiments: biological effects. Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Presence of respiratory viruses in horses of Brazil. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2012
APA
Mancini, D. A. P., Pereira, A. S. P., Mendonça, R. M. Z., Kawamoto, A. H. N., Alves, R. C. B., Pinto, J. R., et al. (2012). Presence of respiratory viruses in horses of Brazil. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in horses of Brazil. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 268 res. 10.11.[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in horses of Brazil. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 268 res. 10.11.[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MELO, Illana Louise Pereira de et al. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2012
APA
Melo, I. L. P. de, Mancini, D. A. P., Pinto, J. R., & Mancini-Filho, J. (2012). Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Melo ILP de, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 269 res. 10.12.[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Melo ILP de, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Effect of punicic acid from pomegranate seeds (Punica granatum, L) on antioxidant enzymes in animal model. Memórias do Instituto Butantan. 2012 ; 69 269 res. 10.12.[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Influenza viruses in dogs from Brazil. Virus Reviews & Research. Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Virologia. Disponível em: http://157.86.113.86/index.php/vrrjournal/article/view/123/112. Acesso em: 08 out. 2024. , 2011
APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pereira, A. S. P., Kawamoto, A. H. N., Vannucchi, C. I., Pinto, J. R., et al. (2011). Influenza viruses in dogs from Brazil. Virus Reviews & Research. Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Virologia. Recuperado de http://157.86.113.86/index.php/vrrjournal/article/view/123/112
NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in dogs from Brazil [Internet]. Virus Reviews & Research. 2011 ; 16 230.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://157.86.113.86/index.php/vrrjournal/article/view/123/112
Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in dogs from Brazil [Internet]. Virus Reviews & Research. 2011 ; 16 230.[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://157.86.113.86/index.php/vrrjournal/article/view/123/112
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Influenza viruses in dogs from Brazil. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2011
APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pereira, A. S. P., Vannucchi, C. I., Pinto, J. R., Mori, E., & Mancini-Filho, J. (2011). Influenza viruses in dogs from Brazil. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in dogs from Brazil. Memórias do Instituto Butantan. 2011 ; 68 1 .[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in dogs from Brazil. Memórias do Instituto Butantan. 2011 ; 68 1 .[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. An investigation of the host range of human influenza viruses. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2010
APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Costal, T. F. M., Pinto, J. R., Lucas, S. R. R., & Mancini-Filho, J. (2010). An investigation of the host range of human influenza viruses. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Costal TFM, Pinto JR, Lucas SRR, Mancini-Filho J. An investigation of the host range of human influenza viruses. Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Costal TFM, Pinto JR, Lucas SRR, Mancini-Filho J. An investigation of the host range of human influenza viruses. Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2010
APA
Mancini, D. A. P., Satiro, G., Mendonça, R. M. Z., & Mancini-Filho, J. (2010). Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini DAP, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini-Filho J. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini DAP, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini-Filho J. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
JARDINI, Fernanda et al. Cellular absorption and antioxidant activity of free phenolic acids from pomegranate (Punica granatum L.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2010
APA
Jardini, F., Mancini, D. A. P., Pinto, J. R., & Mancini-Filho, J. (2010). Cellular absorption and antioxidant activity of free phenolic acids from pomegranate (Punica granatum L.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Jardini F, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Cellular absorption and antioxidant activity of free phenolic acids from pomegranate (Punica granatum L.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Jardini F, Mancini DAP, Pinto JR, Mancini-Filho J. Cellular absorption and antioxidant activity of free phenolic acids from pomegranate (Punica granatum L.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI-FILHO, Jorge et al. Toxicity of both gallic acid and the free phenolic acid fractions from pomegranate (Punica granatum L.) pulp in the growth and apoptosis of MDCK cells. 2009, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists (IFT), 2009. . Acesso em: 08 out. 2024.
APA
Mancini-Filho, J., Jardini, F., Mendonça, R. M. Z., Pinto, J. R., & Mancini, D. A. P. (2009). Toxicity of both gallic acid and the free phenolic acid fractions from pomegranate (Punica granatum L.) pulp in the growth and apoptosis of MDCK cells. In Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists (IFT).
NLM
Mancini-Filho J, Jardini F, Mendonça RMZ, Pinto JR, Mancini DAP. Toxicity of both gallic acid and the free phenolic acid fractions from pomegranate (Punica granatum L.) pulp in the growth and apoptosis of MDCK cells. Abstracts. 2009 ;[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini-Filho J, Jardini F, Mendonça RMZ, Pinto JR, Mancini DAP. Toxicity of both gallic acid and the free phenolic acid fractions from pomegranate (Punica granatum L.) pulp in the growth and apoptosis of MDCK cells. Abstracts. 2009 ;[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI-FILHO, Jorge et al. Aqueous extract of pequi (Caryocar brasilienses, Camb): phenolic composition, antioxidant activity and influence on MDCK cell growth. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2009
APA
Mancini-Filho, J., Satiro, G., Mendonça, R. M. Z., & Mancini, D. A. P. (2009). Aqueous extract of pequi (Caryocar brasilienses, Camb): phenolic composition, antioxidant activity and influence on MDCK cell growth. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini-Filho J, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini DAP. Aqueous extract of pequi (Caryocar brasilienses, Camb): phenolic composition, antioxidant activity and influence on MDCK cell growth. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini-Filho J, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini DAP. Aqueous extract of pequi (Caryocar brasilienses, Camb): phenolic composition, antioxidant activity and influence on MDCK cell growth. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 out. 08 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2009
APA
Mancini, D. A. P., Pinto, J. R., Lima, A., Silva, A. M., & Mancini-Filho, J. (2009). Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Mancini DAP, Pinto JR, Lima A, Silva AM, Mancini-Filho J. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 out. 08 ]
Vancouver
Mancini DAP, Pinto JR, Lima A, Silva AM, Mancini-Filho J. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 out. 08 ]