Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters (2020)
- Authors:
- USP affiliated authors: BARANCELLI, GIOVANA VERGINIA - ESALQ ; CASTILLO, CARMEN JOSEFINA CONTRERAS - ESALQ ; ANDREOTE, ANA PAULA DINI - CENA ; BRAVO, MELINA LUZ MARY CRUZADO - ESALQ ; VILLA, ERICK MANUEL SALDAÑA - ESALQ
- Unidades: ESALQ; CENA
- DOI: 10.1016/j.foodcont.2019.106904
- Subjects: BACTÉRIAS PATOGÊNICAS; CONTAGEM DE CÉLULAS SOMÁTICAS; LEITE; MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS; QUEIJO
- Agências de fomento:
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Control
- ISSN: 0956-7135
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 109, p. 1-7, 2020
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
CRUZADO-BRAVO, Melina Luz Mary et al. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters. Food Control, v. 109, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904. Acesso em: 26 abr. 2024. -
APA
Cruzado-Bravo, M. L. M., Barancelli, G. V., Andreote, A. P. D., Saldaña, E., Vidal-Veuthey, B., Collado, L., & Contreras-Castillo, C. J. (2020). Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters. Food Control, 109, 1-7. doi:10.1016/j.foodcont.2019.106904 -
NLM
Cruzado-Bravo MLM, Barancelli GV, Andreote APD, Saldaña E, Vidal-Veuthey B, Collado L, Contreras-Castillo CJ. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters [Internet]. Food Control. 2020 ; 109 1-7.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904 -
Vancouver
Cruzado-Bravo MLM, Barancelli GV, Andreote APD, Saldaña E, Vidal-Veuthey B, Collado L, Contreras-Castillo CJ. Occurrence of Arcobacter spp. in Brazilian Minas frescal cheese and raw cow milk and its association with microbiological and physicochemical parameters [Internet]. Food Control. 2020 ; 109 1-7.[citado 2024 abr. 26 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106904 - The role of pork in human infections
- Looking at non-sensory factors underlying consumers' perception of smoked bacon
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- Aprendizagem extracurricular em microbiologia dos alimentos: experiência de um grupo de extensão universitária
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- Sensory and hedonic impact of the replacement of synthetic antioxidant for pink pepper residue extract in chicken burger
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodcont.2019.106904 (Fonte: oaDOI API)
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