Dose-response of amylolytic enzyme on dry matter total apparent digestibility, and milk yield and composition of dairy cows (2016)
- Autores:
- Autor USP: RENNÓ, FRANCISCO PALMA - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Assuntos: BOVINOS LEITEIROS; LEITE; DIGESTIBILIDADE; SUPLEMENTOS ENZIMÁTICOS PARA ANIMAIS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Editora: Unesp
- Local: Jaboticabal
- Data de publicação: 2016
- Fonte:
- Nome do evento: International Meeting of Advances in Animal Science
-
ABNT
TAKIYA, Caio Seiti et al. Dose-response of amylolytic enzyme on dry matter total apparent digestibility, and milk yield and composition of dairy cows. 2016, Anais.. Jaboticabal: Unesp, 2016. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/imas. Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Takiya, C. S., Calomeni, G. D., Silva, T. H. da, Vendramini, T. H. A., & Rennó, F. P. (2016). Dose-response of amylolytic enzyme on dry matter total apparent digestibility, and milk yield and composition of dairy cows. In Abstracts. Jaboticabal: Unesp. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/imas -
NLM
Takiya CS, Calomeni GD, Silva TH da, Vendramini THA, Rennó FP. Dose-response of amylolytic enzyme on dry matter total apparent digestibility, and milk yield and composition of dairy cows [Internet]. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/imas -
Vancouver
Takiya CS, Calomeni GD, Silva TH da, Vendramini THA, Rennó FP. Dose-response of amylolytic enzyme on dry matter total apparent digestibility, and milk yield and composition of dairy cows [Internet]. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 set. 18 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/imas - Utilização de fontes de gordura em rações de vacas em lactação: consumo, produção e composição do leite
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