Milk fatty acid profile of dairy cows fed omega 3 and 6 fatty acid sources during transition period and early lactation (2015)
- Authors:
- Takiya, Caio Seiti - Universidade de São Paulo (USP)
- Gandra, Jefferson Rodrigues
- Verdurico, Lenita Carmago - Universidade de São Paulo (USP)
- Mingoti, Rodolfo Daniel - Universidade de São Paulo (USP)
- Barletta, Rafael Villela - Universidade de São Paulo (USP)
- Freitas Júnior, José Esler de - Universidade Federal da Bahia (UFBA)
- Calomeni, Gustavo Delfino - Universidade de São Paulo (USP)
- Jesus, Elmeson Ferreira de - Universidade de São Paulo (USP)
- Vendramini, Thiago Henrique Annibale - Universidade de São Paulo (USP)
- Rennó, Francisco Palma
- Autor USP: RENNÓ, FRANCISCO PALMA - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Subjects: BOVINOS LEITEIROS; ANÁLISE DE ALIMENTOS PARA ANIMAL; SUPLEMENTOS ENERGÉTICOS PARA ANIMAIS; ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 6; ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: American Society of Animal Science
- Publisher place: Champaign
- Date published: 2015
- Source:
- Título do periódico: Journal of Animal Science
- ISSN: 0021-8812
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 93, suppl. s3, p. 753, res. W383, 2015
- Conference titles: ADSA®-ASAS Joint Annual Meeting (JAM)
-
ABNT
TAKIYA, Caio Seiti et al. Milk fatty acid profile of dairy cows fed omega 3 and 6 fatty acid sources during transition period and early lactation. Journal of Animal Science. Champaign: American Society of Animal Science. Disponível em: http://www.jtmtg.org/JAM/2015/abstracts/732.pdf. Acesso em: 19 set. 2024. , 2015 -
APA
Takiya, C. S., Gandra, J. R., Verdurico, L. C., Mingoti, R. D., Barletta, R. V., Freitas Júnior, J. E. de, et al. (2015). Milk fatty acid profile of dairy cows fed omega 3 and 6 fatty acid sources during transition period and early lactation. Journal of Animal Science. Champaign: American Society of Animal Science. Recuperado de http://www.jtmtg.org/JAM/2015/abstracts/732.pdf -
NLM
Takiya CS, Gandra JR, Verdurico LC, Mingoti RD, Barletta RV, Freitas Júnior JE de, Calomeni GD, Jesus EF de, Vendramini THA, Rennó FP. Milk fatty acid profile of dairy cows fed omega 3 and 6 fatty acid sources during transition period and early lactation [Internet]. Journal of Animal Science. 2015 ; 93 753.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://www.jtmtg.org/JAM/2015/abstracts/732.pdf -
Vancouver
Takiya CS, Gandra JR, Verdurico LC, Mingoti RD, Barletta RV, Freitas Júnior JE de, Calomeni GD, Jesus EF de, Vendramini THA, Rennó FP. Milk fatty acid profile of dairy cows fed omega 3 and 6 fatty acid sources during transition period and early lactation [Internet]. Journal of Animal Science. 2015 ; 93 753.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://www.jtmtg.org/JAM/2015/abstracts/732.pdf - Utilização de fontes de gordura em rações de vacas em lactação: consumo, produção e composição do leite
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