Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation (2012)
- Authors:
- USP affiliated authors: TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA ; THOMAZINI, MARCELO - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x
- Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS; MICROENCAPSULAÇÃO; ALIMENTOS FUNCIONAIS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Malden, MA
- Date published: 2012
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Processing and Preservation
- ISSN: 1745-4549
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 36, n. 2, p. 185-190, Apr. 2012
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
-
ABNT
SILVA, Danúbia Firmino da et al. Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation. Journal of Food Processing and Preservation, v. 36, n. 2, p. 185-190, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Silva, D. F. da, Fávaro-Trindade, C. S., Rocha, G. A., & Thomazini, M. (2012). Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation. Journal of Food Processing and Preservation, 36( 2), 185-190. doi:10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x -
NLM
Silva DF da, Fávaro-Trindade CS, Rocha GA, Thomazini M. Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2012 ; 36( 2): 185-190.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x -
Vancouver
Silva DF da, Fávaro-Trindade CS, Rocha GA, Thomazini M. Microencapsulation of lycopene by gelatin-pectin complex coacervation [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2012 ; 36( 2): 185-190.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x - Characterization of ascorbic acid microcapsules obtained by the double emulsion technique followed by complex coacervation
- Influence of process conditions on the morphology and Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectra of grape pomace extract powder produced by spray drying
- Use of complex coacervation followed by freeze drying for microencapsulation of aspartame, sucralose and stevia
- Efeito do processo de atomização por spray drying na viabilidade de Bifidobacterium lactis
- Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness
- Estudo de estabilidade de micropartículas contendo vitamina B12 produzidas pela técnica de spray chilling
- Effect of feed preparation on the properties and stability of ascorbic acid microparticles produced by spray chilling
- Avaliação de rendimento de processo e eficiência de encapsulação em micropartículas lipídicas sólidas carregadas com vitamina D3 obtidas por spray-chilling
- Microencapsulação de licopeno por coacervação complexa
- Avaliação da atividade antilisterial de nisina comercial e encapsulada por spray drying em leite refrigerado
Informações sobre o DOI: 10.1111/j.1745-4549.2011.00575.x (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas