Effects of dietary iron overload on healthy growing rats (2010)
- Autores:
- Autores USP: QUINTAL, TATIANA GAROFALO - FCF ; GARCIA, PRIMAVERA BORELLI - FCF ; COLLI, CELIA - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: FERRO; ESTRESSE OXIDATIVO; DIETA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 63 res. FCF121, 2010
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
ACHTSCHIN, Cassiana Ganem et al. Effects of dietary iron overload on healthy growing rats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 26 abr. 2024. , 2010 -
APA
Achtschin, C. G., Lobo, A. R., Rocha, V. de S., Sales, C. H., Quintal, T. G., Crisma, A. R., et al. (2010). Effects of dietary iron overload on healthy growing rats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Achtschin CG, Lobo AR, Rocha V de S, Sales CH, Quintal TG, Crisma AR, Nakajima K, Borelli P, Colli C. Effects of dietary iron overload on healthy growing rats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 63 res. FCF121.[citado 2024 abr. 26 ] -
Vancouver
Achtschin CG, Lobo AR, Rocha V de S, Sales CH, Quintal TG, Crisma AR, Nakajima K, Borelli P, Colli C. Effects of dietary iron overload on healthy growing rats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 63 res. FCF121.[citado 2024 abr. 26 ] - Fortificação de farinha com ferro: a contribuição de pães para o aporte de ferro. Estudo de dialisabilidade
- Iron bioavailability and magnesium status in anemic rats fed inulin-type fructans: preliminary results
- Iron bioavailability and magnesium status in anemic rats fed inulin-type fructans
- Iron bioavailability from ferric pyrophosphate in rats fed fructans-containing yacon (Smallanthus sonchifolius) flour
- Iron bioavailability from ferric pyrophosphate in rats fed with fructan-containing yacon (Smallanthus sonchifolius) flour
- Effect of dietary iron supplementation on the course of Plasmodium chabaudi malaria in weanling mice
- Avaliação In vivo da qualidade proteíca da soja geneticamente modificada
- Ensaio In vivo para avalição da qualidade protéica da soja geneticamente modificada
- Ensaio In vivo para avaliação da qualidade protéica da soja geneticamente modificada
- Dietary magnesium restriction: changes in whole-body composition and tissue magnesium distribution in rats
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas