Occurence of shiga toxin-producing Escherichia coli serogroups in beef and chicken meats (2010)
- Authors:
- Autor USP: LANDGRAF, MARIZA - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: TOXINAS; ESCHERICHIA COLI; CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 50 res. FCF095, 2010
- Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
ALVARES, Priscila Pedullo et al. Occurence of shiga toxin-producing Escherichia coli serogroups in beef and chicken meats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 25 set. 2024. , 2010 -
APA
Alvares, P. P., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2010). Occurence of shiga toxin-producing Escherichia coli serogroups in beef and chicken meats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Alvares PP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Occurence of shiga toxin-producing Escherichia coli serogroups in beef and chicken meats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 50 res. FCF095.[citado 2024 set. 25 ] -
Vancouver
Alvares PP, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Occurence of shiga toxin-producing Escherichia coli serogroups in beef and chicken meats. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 50 res. FCF095.[citado 2024 set. 25 ] - Effect of microwave heating on survival of Salmonella typhimurium in artificially contaminated ready-to-eat foods
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