On the methods for studying the mechanisms and biovailability of iron (1998)
- Authors:
- USP affiliated authors: BIANCHI, MARIA DE LOURDES PIRES - FCFRP ; OLIVEIRA, JOSE EDUARDO DUTRA DE - FMRP
- Unidades: FCFRP; FMRP
- Assunto: NUTRIÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Nutrition Reviews
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 56, n. 3, p. 76-80, 1998
-
ABNT
LATUNDE-DADA, Gladys O e BIANCHI, Maria de Lourdes Pires e DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo. On the methods for studying the mechanisms and biovailability of iron. Nutrition Reviews, v. 56, n. 3, p. 76-80, 1998Tradução . . Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Latunde-Dada, G. O., Bianchi, M. de L. P., & Dutra de Oliveira, J. E. (1998). On the methods for studying the mechanisms and biovailability of iron. Nutrition Reviews, 56( 3), 76-80. -
NLM
Latunde-Dada GO, Bianchi M de LP, Dutra de Oliveira JE. On the methods for studying the mechanisms and biovailability of iron. Nutrition Reviews. 1998 ; 56( 3): 76-80.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Latunde-Dada GO, Bianchi M de LP, Dutra de Oliveira JE. On the methods for studying the mechanisms and biovailability of iron. Nutrition Reviews. 1998 ; 56( 3): 76-80.[citado 2024 set. 19 ] - Avaliacao da ingestao alimentar em individuos com constipacao intestinal cronica
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