Effects of irradiation on trans fatty acids in ground beef (2001)
Source: Programme and Abstracts. Conference titles: International Meeting on Radiation Processing. Unidade: FCF
Subjects: IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, ÁCIDOS GRAXOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL
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ABNT
VILLAVICENCIO, Anna Lucia Casanas Haasis e BRITO, M. S. e MANCINI-FILHO, Jorge. Effects of irradiation on trans fatty acids in ground beef. 2001, Anais.. Avignon: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2001. . Acesso em: 16 nov. 2025.APA
Villavicencio, A. L. C. H., Brito, M. S., & Mancini-Filho, J. (2001). Effects of irradiation on trans fatty acids in ground beef. In Programme and Abstracts. Avignon: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Villavicencio ALCH, Brito MS, Mancini-Filho J. Effects of irradiation on trans fatty acids in ground beef. Programme and Abstracts. 2001 ;[citado 2025 nov. 16 ]Vancouver
Villavicencio ALCH, Brito MS, Mancini-Filho J. Effects of irradiation on trans fatty acids in ground beef. Programme and Abstracts. 2001 ;[citado 2025 nov. 16 ]
