Filtros : "ALIMENTOS" "COELHO, KRISTY SORAYA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Maternal and Child Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, ALIMENTOS, BASES DE DADOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRANDE, Fernanda et al. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, v. 16, p. Supl. 3 1-9 art. e13005, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/mcn.13005. Acesso em: 14 out. 2024.
    • APA

      Grande, F., Giuntini, E. B., Coelho, K. S., Purgatto, E., Franco, B. D. G. de M., Lajolo, F. M., & Menezes, E. W. de. (2020). Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil. Maternal and Child Nutrition, 16, Supl. 3 1-9 art. e13005. doi:10.1111/mcn.13005
    • NLM

      Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/mcn.13005
    • Vancouver

      Grande F, Giuntini EB, Coelho KS, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. Biodiversity food dataset: centralizing chemical composition data to allow the promotion of nutrient-rich foods in Brazil [Internet]. Maternal and Child Nutrition. 2020 ; 16 Supl. 3 1-9 art. e13005.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1111/mcn.13005
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTOS, NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COELHO, Kristy Soraya et al. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287. Acesso em: 14 out. 2024. , 2019
    • APA

      Coelho, K. S., Giuntini, E. B., Grande, F., Dias, J. da S., Purgatto, E., Franco, B. D. G. de M., et al. (2019). 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.jfca.2019.103287
    • NLM

      Coelho KS, Giuntini EB, Grande F, Dias J da S, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 84 1-6 art. 103287.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287
    • Vancouver

      Coelho KS, Giuntini EB, Grande F, Dias J da S, Purgatto E, Franco BDG de M, Lajolo FM, Menezes EW de. 12th IFDC 2017 special issue – Brazilian Food Composition Table (TBCA): development and functionalities of the online version [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2019 ; 84 1-6 art. 103287.[citado 2024 out. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2019.103287
  • Unidade: FCF/FEA/FSP

    Subjects: ALIMENTOS, CIÊNCIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COELHO, Kristy Soraya. Concepção de uma ferramenta computacional para a geração de planos alimentares personalizados, considerando preferências e necessidades nutricionais. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/89/89131/tde-05112018-162055/. Acesso em: 14 out. 2024.
    • APA

      Coelho, K. S. (2018). Concepção de uma ferramenta computacional para a geração de planos alimentares personalizados, considerando preferências e necessidades nutricionais (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/89/89131/tde-05112018-162055/
    • NLM

      Coelho KS. Concepção de uma ferramenta computacional para a geração de planos alimentares personalizados, considerando preferências e necessidades nutricionais [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/89/89131/tde-05112018-162055/
    • Vancouver

      Coelho KS. Concepção de uma ferramenta computacional para a geração de planos alimentares personalizados, considerando preferências e necessidades nutricionais [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/89/89131/tde-05112018-162055/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024