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  • Source: New Disease Reports. Unidade: ESALQ

    Subjects: CAQUI, PODRIDÃO (DOENÇA DE PLANTA), FUNGOS FITOPATOGÊNICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA JÚNIOR, A. F et al. First report of Lasiodiplodia pseudotheobromae causing fruit rot of persimmon in Brazil. New Disease Reports, v. 36, p. 1, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5197/j.2044-0588.2017.036.001. Acesso em: 07 ago. 2024.
    • APA

      Nogueira Júnior, A. F., Santos, R. F., Pagenotto, A. C. V., & Spósito, M. B. (2017). First report of Lasiodiplodia pseudotheobromae causing fruit rot of persimmon in Brazil. New Disease Reports, 36, 1. doi:10.5197/j.2044-0588.2017.036.001
    • NLM

      Nogueira Júnior AF, Santos RF, Pagenotto ACV, Spósito MB. First report of Lasiodiplodia pseudotheobromae causing fruit rot of persimmon in Brazil [Internet]. New Disease Reports. 2017 ; 36 1.[citado 2024 ago. 07 ] Available from: https://doi.org/10.5197/j.2044-0588.2017.036.001
    • Vancouver

      Nogueira Júnior AF, Santos RF, Pagenotto ACV, Spósito MB. First report of Lasiodiplodia pseudotheobromae causing fruit rot of persimmon in Brazil [Internet]. New Disease Reports. 2017 ; 36 1.[citado 2024 ago. 07 ] Available from: https://doi.org/10.5197/j.2044-0588.2017.036.001
  • Source: Revista Brasileira de Fruticultura. Unidade: ESALQ

    Subjects: CAQUI, ARMAZENAGEM EM ATMOSFERA MODIFICADA, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MONTEIRO, Mariana Ferraz et al. Vacuum packaging is efficient to remove astringency and to maintain the firmness of ‘Giombo’ persimmon. Revista Brasileira de Fruticultura, v. 39, n. spe, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0100-29452017129. Acesso em: 07 ago. 2024.
    • APA

      Monteiro, M. F., Del Aguila, J. S., Pessoa, C. de O., & Kluge, R. A. (2017). Vacuum packaging is efficient to remove astringency and to maintain the firmness of ‘Giombo’ persimmon. Revista Brasileira de Fruticultura, 39( spe). doi:10.1590/0100-29452017129
    • NLM

      Monteiro MF, Del Aguila JS, Pessoa C de O, Kluge RA. Vacuum packaging is efficient to remove astringency and to maintain the firmness of ‘Giombo’ persimmon [Internet]. Revista Brasileira de Fruticultura. 2017 ; 39( spe):[citado 2024 ago. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0100-29452017129
    • Vancouver

      Monteiro MF, Del Aguila JS, Pessoa C de O, Kluge RA. Vacuum packaging is efficient to remove astringency and to maintain the firmness of ‘Giombo’ persimmon [Internet]. Revista Brasileira de Fruticultura. 2017 ; 39( spe):[citado 2024 ago. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0100-29452017129

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