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  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: CHOCOLATE, QUÍMICA ANALÍTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEDRO, Nilva Aparecida Ressinetti e OLIVEIRA, Elisabeth de e CADORE, Solange. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages. Food Chemistry, v. 95, n. 1, p. 94-100, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021. Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Pedro, N. A. R., Oliveira, E. de, & Cadore, S. (2006). Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages. Food Chemistry, 95( 1), 94-100. doi:10.1016/j.foodchem.2004.12.021
    • NLM

      Pedro NAR, Oliveira E de, Cadore S. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 95( 1): 94-100.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021
    • Vancouver

      Pedro NAR, Oliveira E de, Cadore S. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 95( 1): 94-100.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, QUÍMICA ANALÍTICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATSUSHIGE, Iva e OLIVEIRA, E. Determination of trace elements in brazilian beers by icp-aes. Food Chemistry, v. 47, n. 2 , p. 205-7, 1993Tradução . . Acesso em: 17 out. 2024.
    • APA

      Matsushige, I., & Oliveira, E. (1993). Determination of trace elements in brazilian beers by icp-aes. Food Chemistry, 47( 2 ), 205-7.
    • NLM

      Matsushige I, Oliveira E. Determination of trace elements in brazilian beers by icp-aes. Food Chemistry. 1993 ;47( 2 ): 205-7.[citado 2024 out. 17 ]
    • Vancouver

      Matsushige I, Oliveira E. Determination of trace elements in brazilian beers by icp-aes. Food Chemistry. 1993 ;47( 2 ): 205-7.[citado 2024 out. 17 ]

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